🙂 komedisiniz vessellam. İş başka şeyler verme durumuna kalmasın zararlı çıkarsın. bırak forumu insanoğlu arasında yaşamayı kaldıramazsın. Ulanlı lunlu konuşmanda ailenden aldığın terbiyeyi ve senin karakterini gösterir. Yani yapıcı eleştiri yapan yok zaten. Eleştirilerin hepside saldırı modunda. Yani bi bitmediniz Arkadaş. O kadar ezik insan topluluğu var ki gerçek hayatta işi gücü olmayan insanlardan yada toplumdan dışlanmış bireyler yargısız infaz peşine düşüp elalemin ilanlarını karalar olmuş, hep aynı kişiler bunlar. Birbirilerinin yorumunu beğenirler, birbirilerine destek çıkarlar. Zerre insan yerine koymuyorum sizleri. En çok benim yorumum tutsun, en çok benim dediğim beğenilsin haraketleri bunlar. Eziklik dedim ya adam kaybettiği Yada bir türlü kazanamadığı saygınlığını buradan çıkarıp ego tatminliği sağlamaya çalışıyor. Eminim bir çoğu da bunu kıskançlığından yapıyor. Kedi ciğer durumu yani...
Sx fiyatını sence ne yazmalıyım. Hani burnunu sokuyorsun ya buyur bilir kişi olarak beraber fiyat belirleyelim.
139346 eklentisini görüntüle
Birebir bendeki fernandes pickups’ı bulamasamda metalyer kalitesi fotoğraf da gördüğünüz 120$lık sss pickups setinden çok daha üstündür. Tüm elektronik pickguard set olarak 800 TL diyelim
139342 eklentisini görüntüle
150$ ile 600$ arasında değişiyor. Ben ortalama 450$’ı baz aldım. Çünkü ilanı hazırladığım bir kaç ay öncesinde 450-500$ fiyat ortalamsı daha çok gördüm. Hadi 150$ diyelim bunada düşükten gidelim.
139344 eklentisini görüntüle
Gotoh saddle 300 TL
139345 eklentisini görüntüle
Orj saddle poşettekiler
139343 eklentisini görüntüle
burgu 600 TL
ıvır zıvırlar toplamı 670 TL (fender string tree, graptech black tusq nut, schaller strap, fender Jack ve jack plate)
Toplam ne etti sen yaz bakalım.
birde masterbuild, gerçek hesabını karalamamak için açtığın bu yedek hesabın forumdan atıldı. Sen ve senin gibi forumu trolleme amacı ile kullanan bir takım tipler yüzünden, bilgi paylaşımından daha çok dedikodu, karalama forumuna döndü burası.
Artık bazı şeylere cevap vermemyi öğrendim. Ağzına ampul alıp flllööğ diye bağıran bireye sen darwin‘den marks’dan bahset. kelleni alırlar. İşte burada da aynı durum. Ne dersen de boş. Ampulunuz hep yansın.