Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
Anti maddeden üretilmiş ve - 1 yaşında bir gitar olabilir. 1 yıllık kulkanım sonrası mağza kondüsyonuna geliyor 0 oluyor.Sıfırından daha temiz nasıl olabiliyor anlamış değilim.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Yurdumdaki süper ötesi yorumlar şaşırtmadı hocam 😀.Anti maddeden üretilmiş ve - 1 yaşında bir gitar olabilir. 1 yıllık kulkanım sonrası mağza kondüsyonuna geliyor 0 oluyor.
Ya höst.
7 telli İbanez Prestige ( artist) emg customİlan No: 840318331
7 telli İbanez Prestige ( artist) emg custom - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 840318331
Puhahaha. Abi hem abartı hem yaran ilan klasmanında 😀 yalnız fiyat 42.000'di. dolar birazcık çıkınca 42345 yapmış 😀
Yazık ya bir derdi var galiba ellememek lazim
Bu ilanı gördüğümde (42.000) herhalde 1 tane sıfırı fazla koymuştur dedim ama şimdi hem fiyat artmış, hem de ilanda atarlanmış falan. Ya büyük trol ya da büyük sorunları var.Ya höst.
7 telli İbanez Prestige ( artist) emg custom - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 840318331
Çok ilginç bir ilan, Seri numarasının yamuk basılması mı dersiniz, sapın mahvedilerek vidalanması mı dersiniz, sorular bitmez. Nedense seri numarası Fujigen üretimi olduğunu gösteriyor, ama Fujigen üretimlerinin headstockları ya gibson gibi oluyor, ya da farklı oluyor. Nedenini anlamadım.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Yaran ilan değil de yarılan gitar ilanı aslında, bu gitar üçüncü el değişiminde sonunda kargo gazabına uğramış, yazık olmuş. Ama gitar Japon değil Kore üretimi. Gerçi bu saatten sonra vidayla tutturulan sap isterse Jüpiter üretimi olsun...Satıcının çalıma etki etmediğini belirtmesi de değişik olmuş.
130' dan fazla şarkıda kullanılmış 😀Ya höst.
Eski headstock SX'ler daha iyi ve daha pahalı değil mi 😀. Kafam karıştı.2500 e almıştım diyor birde sfsdf, eski headstock 300 liradan fazla verdiyse beni silkelesinler.
bir diğer şehir efsanesi olmuş gitarist miti. Eski seriye sahip olanların yeni seriye b.k atma yöntemi olarak pek çok gitar modelinde görülen reflektif eskiyi yüceltme girişimi.Eski headstock SX'ler daha iyi ve daha pahalı değil mi 😀. Kafam karıştı.