Ben: Abi dakkam bitti sen arar mısın?İlanın açıklamasında bile bu kadar uzun yazdıysa telefonla arasak en az bir saat kitler kesin
O: Tamam kardeşim.
(O sırada telefonun bataryasını çekerim)
Aradığınız kişiye şu an ulaşılmamaktadır.
Ben: Abi dakkam bitti sen arar mısın?İlanın açıklamasında bile bu kadar uzun yazdıysa telefonla arasak en az bir saat kitler kesin
Bence en güzel yeri pijama fermuarı 😂 sonradan fermuarsız pijamaya geçmiş arkadaş 😂LÜTFEN AÇIKLAMAYI OKUYUN JACKSON DK2M SEYMOUR DUNCAN ORJİNAL
İlan No: 843802974
JACKSON DK2M SEYMOUR DUNCAN ORJİNAL 4500 TL FİYAT ÇOK UYGUN - En Uygun Jackson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 843802974
JACKSON DK2M SEYMOUR DUNCAN ORJİNAL 4500 TL FİYAT ÇOK UYGUN - İkinci El Jackson marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
gitarın dili olsa kendini bu kadar övmez yahu.
yersen 😀10 senedir sap ve entonasyon ayarı gerektirmemiş, 3 senedir de aynı tellerle akordu hiç bozulmamış. 🙂
Şu Duman muhabbeti sıkmadı mı cidden artık?Abi bundan dumanlı ton alır mıyım ehehejhe
Şu Duman muhabbeti sıkmadı mı cidden artık?
Ben yeni aldığım fenderimin sapında sigara unutup yanık yaptım,İyi bari 11 k yazayım ben de Relic durumda çünkü.mim strata 10 bin yazması ayrı, ''Gitar relic durumda. Saptaki turunculaşmadan anlayabilirsiniz.'' demesi ayrı bir tartışma konusu 🙂 Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak strata emg takmak ne yahu...Fender mexico 96' Relic Strat - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 845717489
Fender mexico 96' Relic Strat - İkinci El Fender marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Van Halen signature deyip 20k'ya iteleyebilirsiniz hocam 🙂Ben yeni aldığım fenderimin sapında sigara unutup yanık yaptım,İyi bari 11 k yazayım ben de Relic durumda çünkü.
Efsaneyi hatırlayalım.ABD yapımıymış, tamam mı?Akustik Gitar Fiyatları, Telli Müzik Aletleri sahibinden.com'da
Akustik Gitar Fiyatları, Telli Müzik Aletleri Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yalnız unutmayın, ABD yapımı.
Asdjdkdllfffklfşföfm
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com