Psdffhhahgshhahajuhahahahhahaa. Bu arkadaş ya troll, ya da ilanı ütopyadan açmış. 😀
Psdffhhahgshhahajuhahahahhahaa. Bu arkadaş ya troll, ya da ilanı ütopyadan açmış. 😀
140744 eklentisini görüntüle
BU KONUŞMA CİDDİ Mİ AUOIŞDAOŞDWLAKLŞDFALWEADPsdffhhahgshhahajuhahahahhahaa. Bu arkadaş ya troll, ya da ilanı ütopyadan açmış. 😀
140744 eklentisini görüntüle
Gitarın şekli şemali vs. b*k gibi bu arada. ESP'nin ürettiği en çirkin gitar olabilir...Asdjdkdllfffklfşföfm
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
katılıyorum cidden çok çirkinGitarın şekli şemali vs. b*k gibi bu arada. ESP'nin ürettiği en çirkin gitar olabilir...
Bunun gitar versiyonu herhalde:Sahi amaçsız Gibson ne oluyor?
Komik olan nedir? Yalan mı söylemeliyim? Küçük beyninizle espiri yapmaya çalışan bir ergensiniz muhtemelen, burada haklı olarak dalga geçilen ilanların arasına bunu sokmaya çalışıp takdir toplamaya ve ortama girmeye çalışıyorsunuz. Muhtemelen hayatınızda hiçkimse sizi ciddiye almamış, her zaman dışlanmışsınız ve artık kendinizi bir sürüye ait hissetmek istemişsiniz. O kadar çaresizsiniz ki nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız. İnsanların sizden uzak olmak istemesi canınıza tak etmiş. İlanımda yazdığım her şeyin arkasındayım çünkü doğru. Fiyatın arkasındayım çünkü uygun. Bir daha böyle saçma bir şey yapacağınız zaman en azından komik olup olmayacağınıza dikkat edin. İnsanlar güler ama halinize. Ha bir de, anonim olmayın.FENDER DELUXE ROADHOUSE STRATOCASTER - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 845850443
Gitarımızın eli sıcak sudan soğuk suya sokulmamıştır.
Burası komik ilanlar başlığı bana komik geldiği için paylaştım sizi bu kadar incitip bana adeta kuduz köpek gibi saldıracağınızı düşünemediğim için özür dilerim.Komik olan nedir? Yalan mı söylemeliyim? Küçük beyninizle espiri yapmaya çalışan bir ergensiniz muhtemelen, burada haklı olarak dalga geçilen ilanların arasına bunu sokmaya çalışıp takdir toplamaya ve ortama girmeye çalışıyorsunuz. Muhtemelen hayatınızda hiçkimse sizi ciddiye almamış, her zaman dışlanmışsınız ve artık kendinizi bir sürüye ait hissetmek istemişsiniz. O kadar çaresizsiniz ki nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız. İnsanların sizden uzak olmak istemesi canınıza tak etmiş. İlanımda yazdığım her şeyin arkasındayım çünkü doğru. Fiyatın arkasındayım çünkü uygun. Bir daha böyle saçma bir şey yapacağınız zaman en azından komik olup olmayacağınıza dikkat edin. İnsanlar güler ama halinize. Ha bir de, anonim olmayın.
Kuduz köpek mi? Gitarımı satmama gerek kalmadı zira parasını dava açarak sizden alacağım. Anonimlik de kar etmeyecek yani, her türlü bulunacaksınız.Burası komik ilanlar başlığı bana komik geldiği için paylaştım sizi bu kadar incitip bana adeta kuduz köpek gibi saldıracağınızı düşünemediğim için özür dilerim.
Peki iyi günler dilerim.Kuduz köpek mi? Gitarımı satmama gerek kalmadı zira parasını dava açarak sizden alacağım. Anonimlik de kar etmeyecek yani, her türlü bulunacaksınız.
Kuduz köpek mi? Gitarımı satmama gerek kalmadı zira parasını dava açarak sizden alacağım. Anonimlik de kar etmeyecek yani, her türlü bulunacaksınız.
Kişisel gelişimini tamamlayamamış bir kendini bilmezin hatasını kabul edip özür dileyeceği yerde ettiği hakarete verilen cevap, seni neden gerdi? Ne tür bir kaşıntı yaşıyorsun?Benide bulsana abi, bulanım yok.
Okuduğunuzu anlama problemleriniz olabilir saygı duyarım, her şeyi herkes anlayabilecek diye bir şey yok ancak içinizde tuttuğunuz sürece. Ne ilk ne son hakaret eden kişiyim, yalnızca kişiyi değerlendirdim. Burada ettiğim hakaret yok. Hakaret ile diğerleri arkasındaki farkları google’da aratıp bulabilirsiniz. Kendisi hazımsızlık çekmiş olacak ki hakaretle cevap verdi. Kaldı ki size bir şey yazan olmadı ki katılasınız, ne kadar büyük bir özgüven bu böyle. Herkes işine baksın.Yaran ilanlara bu kadar takılmaya gerek yok. Her şey herkese komik gelmeyebilir. Paylaşan kişiye komik gelmiş paylaşmış, hakaret ettiği de yok. Hatta burada ilk hakaret eden de ilan sahibi olmuş.
Kişisel gelişimini tamamlayamamış bir kendini bilmezin hatasını kabul edip özür dileyeceği yerde ettiği hakarete verilen cevap, seni neden gerdi? Ne tür bir kaşıntı yaşıyorsun?
Şu yorum üzerine tartışılacak ve sonuca varılacak bir kişi olmadığınızı görüyorum. Yazan kişiyi savunmak gibi bir düşüncem yok, haddim de değil zaten ama yazdığı şey gitarı kötüleyip, satışı engelleyecek bir şey değil. Bu yüzden ilk cümlenizi aynen iade ediyorum. Burada ilk hakaret eden de "küçük beyin" ile sizsiniz deyip daha fazla uzatmamak adına sonlandırıyorum.Okuduğunuzu anlama problemleriniz olabilir saygı duyarım, her şeyi herkes anlayabilecek diye bir şey yok ancak içinizde tuttuğunuz sürece. Ne ilk ne son hakaret eden kişiyim, yalnızca kişiyi değerlendirdim. Burada ettiğim hakaret yok. Hakaret ile diğerleri arkasındaki farkları google’da aratıp bulabilirsiniz. Kendisi hazımsızlık çekmiş olacak ki hakaretle cevap verdi. Kaldı ki size bir şey yazan olmadı ki katılasınız, ne kadar büyük bir özgüven bu böyle. Herkes işine baksın.
Kaldı ki neyi ciddiye alıp neyi almayacağıma ben karar veririm. İlanı kötülüyor kendisi, olası satışa engel oluyor.
Her şeye atlama o zaman. Git ötede boş yapgerildiğimi nereden çıkardın abi, gerçi npc gibi okumadan anlamadan cevap yetiştirme telaşına düşmüşün, normaldir npcdir diyorum geçiyorum. Kaşıntım şuan ayak bileğimde, aşil tendonumun biraz üzerinde, türünü bilmiyorum bölgeyi tarif ettim sen biliyorsundur büyük ihtimal, ne tür diye sorduğuna göre türler konusunda tecrüben olmalı. Esenlikler diliyorum, bulanım yok ayrıca, beni bulun.