Stevie Ray Vaughan'un 1990'da yanından geçtiği gitarEric Clapton ın alt komşusundan Temiz
Stevie Ray Vaughan'un 1990'da yanından geçtiği gitarEric Clapton ın alt komşusundan Temiz
Gitar solak diye decal'i de tersten yapıştırmış galibaBas Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Bas Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
decal 10 numara olmuş.
Dergah müzik 🙂Gitar solak diye decal'i de tersten yapıştırmış galiba
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Acepro bu. Arkaya Squier affinity yazmis, one Fender yazmis, aciklamaya ozel yapim yazmis.
fiyati 3750 rengi altin sarisi, tadi saman gibi, boyu 30cm muz
Squier yazsa yine iyi. Square yazmış 😄
Özel yapım mı, Fender mı, Squier Affinity mi bu? 😀 😀 😀 Arkadaşın kafası karışık galiba.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Acepro bu. Arkaya Squier affinity yazmis, one Fender yazmis, aciklamaya ozel yapim yazmis.
fiyati 3750 rengi altin sarisi, tadi saman gibi, boyu 30cm muz
Yaparsa da hemen gelip masaj yapıyor, kendini affettiriyor 🙂Boyun bel ağrısı yapmıyormuş, iyi bari hemen les paulümü satıp alıyorum.
hep merak etmişimdir bu ilanlar acaba satılıyor mu yoksa geri mi geçiyorlar.PRS SE Custom 24, ACİL fiyat 7500 lira. Ahaha ulan ne kafalar var ya. Acil olmasa ne fiyat olacak acaba? 😀
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Tonları oturmuş bir teli yarı fiyata da vermezsin yani 😁😁2. el tel satışını da gördük sonunda, üstelik 3 lira daha ucuza. Şimdi ise ağlamaya gidiyorum, çünkü "Alan güler almayan ağlar."
Telli Enstrüman Müzik Aletleri İçin Aksesuar & Yedek Parça sahibinden.com'da
Gitar, bağlama, ud, mandolin, kanun ve tüm diğer telli çalgı aksesuar ve yedek parçaları müzik alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ben 59 reissue tel istiyorum.Tonları oturmuş bir teli yarı fiyata da vermezsin yani 😁😁