Ben telleri her kullanacağım sefer takıyorum, çaldıktan sonra telleri çıkartıp vakumlu poşette saklıyorum. Paslanma olmuyor ve tap taze kalıyor. Öneririm.
Gitar İngiltere'den gelmiş, lütfen biri kovsun da geri gitsin İngiltere'ye 😀Ebubekir Sıddık Elvis'in sünnetine hoş geldiniz.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Ben daha önce böyle bir gitar görmedim arkadaşlar, tasarımı beni benden aldı. Kullanım amacını araştırmaya başladım bulduğumda burayı güncellerim.
Senkop Müziğin nasıl böyle bir hata(!) yaptığını da anlamış değilim açıkçası
İlanın yarabilme potansiyeli yüksek.
Yanımda bütün aile vardı ekran görünüyordu tıklamam ile kapamam arasında gelen ne o sorusuyla aniden dünyanın en kısa zaman aralığını yeniden yaşamış olabilirimBen daha önce böyle bir gitar görmedim arkadaşlar, tasarımı beni benden aldı. Kullanım amacını araştırmaya başladım bulduğumda burayı güncellerim.
Kusura bakma keşke bir uyarı bıraksaydım ilanı atarken. Umarım sorun olmamıştır 🙂Yanımda bütün aile vardı ekran görünüyordu tıklamam ile kapamam arasında gelen ne o sorusuyla aniden dünyanın en kısa zaman aralığını yeniden yaşamış olabilirim
Bu ilan üzerinden şaka yapmaya da çekiniyor insan 😀 "Kullanan var mı arkadaşlar? Almayı düşünüyorum sizce memnun kalır mıyım?" gibi şakalar yapıcam ama ciddiye alınmaktan korkuyorum 😀Ben daha önce böyle bir gitar görmedim arkadaşlar, tasarımı beni benden aldı. Kullanım amacını araştırmaya başladım bulduğumda burayı güncellerim.
Ayakta iyi ama otururken rahat değil?Bu ilan üzerinden şaka yapmaya da çekiniyor insan 😀 "Kullanan var mı arkadaşlar? Almayı düşünüyorum sizce memnun kalır mıyım?" gibi şakalar yapıcam ama ciddiye alınmaktan korkuyorum 😀
İyi ses çıkartıyor ama 😀Ayakta iyi ama otururken rahat değil?
Hocam şimdi fark ettim, sepetinde bir ürün var... Hayırlı olsun şimdiden, beğenirsen söyle ben de alacağım 😀
Hocam şimdi fark ettim, sepetinde bir ürün var... Hayırlı olsun şimdiden, beğenirsen söyle ben de alacağım 😀