Güldük eğlendik ama içim el vermedi, Senkop'tan çalışan bir kişiye durumu bildirdim. Hala güncellenmezse belli ki ürün bu. Yeni seri Aria'ların tonu cidden oturmuş der geçeriz.1 tanesinin eklenme tarihi 21 eylül tam 1 ay 1 gün olmuş kimse farketmiyor mu kontrol etmiyor mu hiç çok garip
Şu arkadaş ilanını durmadan yeniden açıyor.Sahibindende en üstte görmekten sıkıldım.Classic series Fender ilanıma üzerine 500 verip alayım tarzı bir mesaj atmıştı zaten.Squier ilanı görünce 3k üstü delleniyorum.Tokatçı squier kendi sulak ortamından ayrılıp fender sayfasına gelse de özel tokat skillerini kullanarak bölgeyi domine edebilir.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Neye istinaden bunu diyorsunuz?Turkler fakirlestikce ozguvenleri de artiyorElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
senin gitarin 3K dan fazla etmez
arkadaş haklı. sapı değiştirdim, gövdenin rengiyle oynadım filan bir sürü şey yazmış. dediklerinin doğruluğu tartışılır, fotoğraflardan hiçbir şey anlaşılmıyor; doğruysa bile edeceği en fazla 2500 civarı, ki o kadar parayı böyle geçmişi karanlık bir gitara verecek arkadaşı cesareti için tebrik ederim 🙂Neye istinaden bunu diyorsunuz?
Yalancilikla mi itham ediyorsunuz? Neye istinadem 2.5-3k? Nasil deger bicildigini anlamaya calisiyorum.arkadaş haklı. sapı değiştirdim, gövdenin rengiyle oynadım filan bir sürü şey yazmış. dediklerinin doğruluğu tartışılır, fotoğraflardan hiçbir şey anlaşılmıyor; doğruysa bile edeceği en fazla 2500 civarı, ki o kadar parayı böyle geçmişi karanlık bir gitara verecek arkadaşı cesareti için tebrik ederim 🙂
yalancılıkla filan itham etmiyorum. sadece, fotoğrafları çekerken, elindeki ürünü satmaya çalışan birinin göstereceği ortalama özeni göstermediğinden bahsediyorum. nasıl değer biçildiğini uzunca anlatmak isterdim ama yeterli zamanım yok; piyasayı bilen biri isterse size anlatabilir.Yalancilikla mi itham ediyorsunuz? Neye istinadem 2.5-3k? Nasil deger bicildigini anlamaya calisiyorum.
Benim vaktim bol. Bilen digerleri de aydinlatirsa sevinirim.yalancılıkla filan itham etmiyorum. sadece, fotoğrafları çekerken, elindeki ürünü satmaya çalışan birinin göstereceği ortalama özeni göstermediğinden bahsediyorum. nasıl değer biçildiğini uzunca anlatmak isterdim ama yeterli zamanım yok; piyasayı bilen biri isterse size anlatabilir.
Benim vaktim bol. Bilen digerleri de aydinlatirsa sevinirim.