Ben sunu anlamadim, gitari denemeye gittiğimizde nicin 5 dk'ligina sacma sapan sozlu sarki calip söyleyerek deneyemiyoruz? Illa 99 bin takdim etmemiz mi gerekiyor? Yaran ilan evet ama yaran kafalı birinin ilanı resmen. Bir harfi değiştiremiyoruz tabii muhurlu gitarın sahibi olduğu icin.Bu nasıl ilan anlamadım yaran mı? şüpheli mi? abartı mı ?
Klasik Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Klasik Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
abi bu benim gitar ya açıklamayı daha dürüst olayım azıcık da sohbet havasında olsun diye öyle yazmıştım 😀Floyd Rose köprünün hemen yan tarafında göreceğiniz 4 adet vida deliği ve bir adet cilada vuruk bir önceki sahibinin deneylerinden (Eddie Van Halen'in Frankenstratında olduğu gibi bir takım modifiye denemeleri) dolayı olmuştur (kendisinin ses mühendisi olduğunu söylemiştim).
İnşaat mühendisi olsa dübel atardı, ses mühendisi böyle deliyor sanırım.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
abi bu benim gitar ya açıklamayı daha dürüst olayım azıcık da sohbet havasında olsun diye öyle yazmıştım 😀
Fiyatlandırmayı abartmış olabilirim haklısın. Fakat USA Jacksonla Hindistan Jacksonun fiyatı bir olmaz abi biliyorsun. Ayrıca uyduruk bir fr ile Jackson fr da bayaa fark eder diye öyle bir fiyatlandırma yaptım. Endonezya üretim bir viva gold II'yi 1900 TL olarak görüp onu baz alarak fiyatlandırdım. Fiyatlandırmam hakkında tavsiye verirsen çok sevinirim.Madem forumda denk gelebildik, detaylı sorayım. Şu gitar ile arasındaki fark köprüsü ve kore üretimi olması mıdır?
Cort Viva Gold II WS (Ceviz) Elektro Gitar Fiyatı - MyDukkan
Cort Viva Gold II Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.com
Fiyatlandırmayı abartmış olabilirim haklısın. Fakat USA Jacksonla Hindistan Jacksonun fiyatı bir olmaz abi biliyorsun. Ayrıca uyduruk bir fr ile Jackson fr da bayaa fark eder diye öyle bir fiyatlandırma yaptım. Endonezya üretim bir viva gold II'yi 1900 TL olarak görüp onu baz alarak fiyatlandırdım. Fiyatlandırmam hakkında tavsiye verirsen çok sevinirim.
Cort köprüyü pek kullanmamış olsam da buna pek katılmıyorum. FR üretme lisansı alan onlarca firma var, önemli olan yapımındaki metalller ve kaplama. jt580 Jackson tarafından 90'ların başından -sanırım- 2012'ye kadar Pro, Professional gibi serilerde uzunca bir süre kullanılmış bir köprü. Eğer Cort tremolo'dan iyi olmasaydı 800-1000 dolarlık Pro Jacksonlar'da kullanılmazdı. Bu Cort köprü ise görebildiğimiz kadarıyla 250-300 dolarlık gitarlarda bile kullanılıyor. Jackson artık niye bu köprüyü kullanmıyor diye bir soru geliyor akıllara: Deprem+tsunami sonrası fabrika kapanınca tüm üretimi Endonezya gibi daha ucuz yerlere yaydılar. Endonezyalıların işçiliğine güvenmiyor olacaklar ki Pro serisi gitarların köprüleri artık direk FR1000 olacak şekilde FR şirketinden satın alıyorlar.Bir mevzuyu söküp aynı mevzunun lacivertini takmışsın bence
Gitarı pimp'lerin elinden almış zamanında, yoksa mağazada (whorehouse) başına kim bilir nice olaylar gelirdi. Günde 20-30 kişi, pis elleriyLEN...İlanın kendisinde yaran bir durum yok ancak arkadaş belli ki *mağazada X fiyat* diyenlerden yılmış olacak ki biraz klavye tokatlaya tokatlaya şöyle yazmış.
MAĞAZA DA 0 FİYATI 8.250₺ YAZIYOR BÜYÜK İHTİMAL’DE VİTRİN ÜRÜNÜDÜR MAĞAZADA GÜNDE 20-30 KERE KULLANILIYORLARDIR.
BEN 4/5 KERE KULLANDIĞIM GİTARI UYGUN FİYATA BIRAKIYORUM ÖLÜCÜLER GİTSİN MAĞAZADAN 8250₺’e alsın.
Gidip "Abi sen de günde 20 - 30 kere kullanılan mağazadan almadın mı?" diye sormak istedim ama böyle caps lock açan bize neler yapmaz.
146485 eklentisini görüntüle
İlanın kendisinde yaran bir durum yok ancak arkadaş belli ki *mağazada X fiyat* diyenlerden yılmış olacak ki biraz klavye tokatlaya tokatlaya şöyle yazmış.
MAĞAZA DA 0 FİYATI 8.250₺ YAZIYOR BÜYÜK İHTİMAL’DE VİTRİN ÜRÜNÜDÜR MAĞAZADA GÜNDE 20-30 KERE KULLANILIYORLARDIR.
BEN 4/5 KERE KULLANDIĞIM GİTARI UYGUN FİYATA BIRAKIYORUM ÖLÜCÜLER GİTSİN MAĞAZADAN 8250₺’e alsın.
Gidip "Abi sen de günde 20 - 30 kere kullanılan mağazadan almadın mı?" diye sormak istedim ama böyle caps lock açan bize neler yapmaz.
146485 eklentisini görüntüle
şaka gibiAllahım sen bana sabır ver 😁😁
Eskitmeye gel, gitar çizikti gümüşlüğün üzerinden düştü üzerinden zımpara makinesi geçti dese daha inandırıcı olurdu.
146524 eklentisini görüntüle
Bunlara relic falan yazıp yutturmaya çalışıyorlar...Allahım sen bana sabır ver 😁😁
Eskitmeye gel, gitar çizikti gümüşlüğün üzerinden düştü üzerinden zımpara makinesi geçti dese daha inandırıcı olurdu.