bağlamacılar kendi aralarındaki dili gibi olmuş. leslie filan fişman60larda 70lerde müzik yapan amcalar vakvak pedalı derler. 🙂
bağlamacılar kendi aralarındaki dili gibi olmuş. leslie filan fişman60larda 70lerde müzik yapan amcalar vakvak pedalı derler. 🙂
üşenmedim arkadaşın seneler önceki gönderisini buldum ya
Abi aksam aksam saldın zehri.nezli mi? sakın sakın sakın ha! inanmayın siz ona !
back to the future the lise yılları. once upon a time in 2002 edition.Abi aksam aksam saldın zehri.
Kafamin icinde tum gece çalacak şimdi.
Rrrrreeeaaaallll Turkish deligghtttt...
back to the future the lise yılları. once upon a time in 2002 edition.
heeeayy heeey seni bana bi verseler..
anlamadım şair ne demek istemişMETALLİCA'NIN PAYLAŞTIĞI GÜRKAN D.' NİN TELLERİNİ TAKTIĞI GİTAR - En Uygun Barcelona Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1048087922
benim telleri de ben kendim taktım işte. Ben yani Metallica storysi atan ben
mustaine abi yoksa muratabigf varElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
yani bozmasaydın seriyi devam ettirirdik 🙁İlan değil ama yanıtlar yardırıyor.
3 senelik ilandaki fiyata balıklama dalan arkadaşlar... Ah ah.... 🤣
Satılık - Harley Benton SC-1000
Gitar tertemiz ve sorunsuzdur. Yüksek çıkışlı aktif manyetikler bulunmaktadır. Maun gövde ve sap. Blackwood klavye. Gitar çalımı çok rahattır, tel yüksekliği çok iyi konumda olduğu için rahat çalım imkanı sunuyor. 7 telli gitar alacağım için satmaktayım.turkrock.com
Çok pardon ya; bazen oyun bozanlık yapıyorum farkına varmadan. 🤣yani bozmasaydın seriyi devam ettirirdik 🙁
Abim ilan sahibi 70 yaşındaymış. Normal kelimeleri yanlış yazması.Behlinger stüdyo ekipmanları. Hani şu Behlül Behlinger'in kurduğu firma?
İlanlar
İlan vitrini, alınık satılık müzik aletleri, müzik dersi verenler arayanlar, müzisyen arayanlar, iş arayanlar ve müzik ilanlarıwww.garaj.org
Bence 70 filan değil o üye. Diğer ilanlar ve fotolar tutmuyor pek o 70 lafını🙂 Çoğu kimse sallıyor o yaş kısmını.Abim ilan sahibi 70 yaşındaymış. Normal kelimeleri yanlış yazması.
🙂 Stalkta yapıyormuş be barrios abim benim 🙂Bence 70 filan değil o üye. Diğer ilanlar ve fotolar tutmuyor pek o 70 lafını🙂 Çoğu kimse sallıyor o yaş kısmını.
İlan sahibi şu kişi:
Hayriye (@hayriyemusic) • Instagram profile
4,378 Followers, 512 Following, 94 Posts - See Instagram photos and videos from Hayriye (@hayriyemusic)www.instagram.com
Stalk değil; arkadaş kendisi yazmış bilgilerini diğer ilanına.🙂 Stalkta yapıyormuş be barrios abim benim 🙂