Öyle demeyin arkadaşlar, elektro-saz çalanlar DiMarzio X2N manyetik kullanır 😜🤓 gitarda en sert manyetiklerden biridirüşenmedim arkadaşın seneler önceki gönderisini buldum ya
Öyle demeyin arkadaşlar, elektro-saz çalanlar DiMarzio X2N manyetik kullanır 😜🤓 gitarda en sert manyetiklerden biridirüşenmedim arkadaşın seneler önceki gönderisini buldum ya
Ben neden daha önce görmedim bunu 😂SATILIK JACKSON RR3 JAPAN - En Uygun Jackson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1062282364
Gitarın sapını beğenmedim çıkardım, yeni sap takıp kullanabilirsiniz
HehehehSATILIK JACKSON RR3 JAPAN - En Uygun Jackson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1062282364
Gitarın sapını beğenmedim çıkardım, yeni sap takıp kullanabilirsiniz
Heheheh
Gitarın sahibini tanıyorum. İyi bir adam kendisi, Jackson Charveller özel ilgi alanı. Gitarını baya seviyor ama takacak bir köprü bulamadı. Baya da bir parayı gözden çıkarmıştı, istediği renkte OFR ya da Japon Gotoh gibi bir köprü bulamadı bundan dolayı satıyor gitarı.
Adam Japonya'da üretilmiş en iyi J/C gitarı kullandığından dolayı orta-üst segmentteki RR3 gibi gitarlarda bulunan köprü JT580/LP pek hoşuna gitmiyor. İlla OFR isteyen biri. OFR kullandıktan sonra benim de aslında bu yönde görüşlerim var köprü konusunda. Ama takıntı haline getirmemek lazım. Bence gayet te iş görür bir köprüydü JT580LP öyle sürekli elleşilmeyecekse. Ben uzun süreler kullandım fazla dive bomb yapmadan.
Heheheh
Gitarını baya seviyor ama takacak bir köprü bulamadı. Baya da bir parayı gözden çıkarmıştı, istediği renkte OFR ya da Japon Gotoh gibi bir köprü bulamadı bundan dolayı satıyor gitarı.
Eski köprüsü ayrıca satılmıştı daha önceden. Son 2 yıldır da yurtdışı kovalıyor zaten Serhat abi, gelgitli bir süreç oluyor. Kolay değil.İlanında Yurtdışına gidicem para lazım diye satıyorum diyor. Hangisi doğru ki şimdi. Köprü bulamadığı için mi ? yoksa paraya ihtiyacı olduğu için mi ? Paraya ihtiyacın varsa tak eski köprüyü o şekilde sat daha hızlı satılmaz mı ?
@AmonZaten adamın iyiliğine lafım yok, zaten belli ki prensipli bir kardeşimiz 🙂 Benim takıldığım nokta; abi tamam köprüyü beğenmedin söktün de ne yaptın, nerede yani köprü denize mi attın, yaktın mı ? Gitara neden köprüsüzlük cezası veriyorsun ? 🙂
Bana satmıştı o köprüyü. Cort Viva Gold II'nin köprüsüne sövüp al kardeşim bunu takalım ben OFR alıcam demişti Serhat abiZaten adamın iyiliğine lafım yok, zaten belli ki prensipli bir kardeşimiz 🙂 Benim takıldığım nokta; abi tamam köprüyü beğenmedin söktün de ne yaptın, nerede yani köprü denize mi attın, yaktın mı ? Gitara neden köprüsüzlük cezası veriyorsun ? 🙂
Bu arkadaş da yurtdışına çıkacağı için satıyormuş. Acil ihtiyaçtan olsa gerek yoksa gitarın hakkı en az !!!90 bin TL!!!! Yngwie penası da varmış. Hey maşallah, Allah verdikçe veriyor. Harvey DentonElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Custom Yngwie Malmsteen Strat Harley Benton!!!
Nassı ya??? 🤣
Bunu okuyunca duramadım yazasım geldi. Ankara'da karşılaştığım amatör müzisyenlerin neredeyse hepsi bu kafada. Çalınacak parçayı teknik altyapısı olmadığı için çalamayan insanlar gelip de "Ben özgünüm, improv çok önemli" diyip bahanelerin arkasına sığınıyorlar. Anlamıyorum gerçekten, bir de bu insanlar sahne aldıklarını söylüyorlar. Kafayı yememek elde değil. Ben artık ümidimi kestim, müzisyen ilanları artık komikten çok trajik hale gelmeye başladı.Gelelim, "kendi çizgimizi oluşturacak vizyoner ekip arkadaşları tercih sebebim" ifadesinin tercümesine.
Muhtemel anlamı: "Ben zaten kendim gibi söylemeye çalışıyorum. Böyle hissediyorum, teknik önemli değil bence. Bunu anlamıyorsanız vizyoner değilsiniz."
Kuşak sıkıntısı bu biraz da Ömer. Gerçeklikle yüzleşme konusunda sorun var. Bu sadece bize has değil. Amerikalı orta sınıf-emekçi insanları dinliyorum youtube üzerinden. En çok dalga geçtikleri şeylerden biri, üniversite bitirdim diye şirkete CEO olarak gireceğini zanneden denyolar🙂 Aynı kuşak bunlar. Kendini olduğu yerden kendi başına bir şey ilan ediyor bu insanlar. "Ben yazarım" diyor mesela. Yazdığı şey blog🙂))Bunu okuyunca duramadım yazasım geldi. Ankara'da karşılaştığım amatör müzisyenlerin neredeyse hepsi bu kafada. Çalınacak parçayı teknik altyapısı olmadığı için çalamayan insanlar gelip de "Ben özgünüm, improv çok önemli" diyip bahanelerin arkasına sığınıyorlar. Anlamıyorum gerçekten, bir de bu insanlar sahne aldıklarını söylüyorlar. Kafayı yememek elde değil. Ben artık ümidimi kestim, müzisyen ilanları artık komikten çok trajik hale gelmeye başladı.
Okur-yazarım demek istemiş galiba 🤓Kuşak sıkıntısı bu biraz da Ömer. Gerçeklikle yüzleşme konusunda sorun var. Bu sadece bize has değil. Amerikalı orta sınıf-emekçi insanları dinliyorum youtube üzerinden. En çok dalga geçtikleri şeylerden biri, üniversite bitirdim diye şirkete CEO olarak gireceğini zanneden denyolar🙂 Aynı kuşak bunlar. Kendini olduğu yerden kendi başına bir şey ilan ediyor bu insanlar. "Ben yazarım" diyor mesela. Yazdığı şey blog🙂))
Geçen gün (sanırım yeni) bir üye başlık açtı. "Ben bir yazar olarak elektro gitar aldım, yeni başlayacağım" diye. "Yazar olarak elektro gitar almak ne demek ?" diye sordum. Başlığı sildi 🤣 Yaş 17. Basılmış kitapları olan bir yazar değil herhalde. Anladınız siz onu. Yazar bile olsan, bunun konu ile ne alakası var? Yeni başladığını itiraf etmek o kadar zor ki, "ama ben yazarım" dipnotunu düşmek istiyor herhalde?
Çok tipik semptomlar şunlar gözlediğim kadarıyla:
Fakat anlamadığım şey, bu ilanı veren eleman 37 yaşında gözüküyor. Burada yeni bir Ajdar Anık vakası ile karşı karşıya olabiliriz🙂
- Beceri ve tecrübe eksikliğini özgünlük iddiasıyla kapatma çabası ("Yaratıcıyım ben...") "Bilmiyorum" diyemiyor.
- Hayat tecrübesi eksikliği. Zorluk nedir bilmediğinden, egolar çok kırılgan. Zorlanmaya hiç gelemiyorlar.
- Hayatı sanal ortamdan ibaret zannetme. Bu en kötüsü. Twitter akıl sağlığına zararlı diyordum, anlaşılan Tik tok, gak guk vs'de yaşayanların hali daha feci.
Tolga Abi birkaç tane orta yaş insanla da denedim ama yine aynı vaka. Her stüdyo başında "Ben o parçayı çalışmadım özgünüm geyiği". Yav 4 tane parça çalışamayan adam neyin özgünlüğünü gösterebilir ki. En iyi ihtimalle kendilerine kandırıyorlar, asıl sıkıntı disiplinsizlik. Orta seviye çalan adamlar asla ilerlemeye çalışmıyor bu yüzden.Kuşak sıkıntısı bu biraz da Ömer. Gerçeklikle yüzleşme konusunda sorun var. Bu sadece bize has değil. Amerikalı orta sınıf-emekçi insanları dinliyorum youtube üzerinden. En çok dalga geçtikleri şeylerden biri, üniversite bitirdim diye şirkete CEO olarak gireceğini zanneden denyolar🙂 Aynı kuşak bunlar. Kendini olduğu yerden kendi başına bir şey ilan ediyor bu insanlar.
Bunu okuyunca duramadım yazasım geldi. Ankara'da karşılaştığım amatör müzisyenlerin neredeyse hepsi bu kafada. Çalınacak parçayı teknik altyapısı olmadığı için çalamayan insanlar gelip de "Ben özgünüm, improv çok önemli" diyip bahanelerin arkasına sığınıyorlar. Anlamıyorum gerçekten, bir de bu insanlar sahne aldıklarını söylüyorlar. Kafayı yememek elde değil. Ben artık ümidimi kestim, müzisyen ilanları artık komikten çok trajik hale gelmeye başladı.
Abi ben de bluescuyum öyle demeBizim zamanımızda da "ben blues'cuyum abi" vardı, ne alakaysa. 😀