İlani acan erkeğin fantaazi tarzında grup hevesi 😄Ünlü olmak isteyen kadın müzisyenler yazsın?
İlani acan erkeğin fantaazi tarzında grup hevesi 😄Ünlü olmak isteyen kadın müzisyenler yazsın?
Şayet tahmin ettiğim gibi davulcu ise ve davulcunun sahnedeki genel konumunu düşünürsek, işin içinde biraz "voyeur" merakı olabilir sanki 🤣İlani acan erkeğin fantaazi tarzında grup hevesi 😄
Offf.... Satıcının nazlısı da hiç çekilmiyor var ya.... 🤣Sx telrcaster - En Uygun SX Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1070309588
Sx telrcaster - İkinci El SX marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Fotoğraf ve video çekmeye erinmiş. Satmak da istemiyormuş 😀
Hocam traş olduktan sonra çekilmiş olabilir🙂Fotoğraflara dikkatli bakarsanız bence yalan söylüyor. İlk fotoğrafta arkadaş baya uzun saçlı fakat diğer fotoğrafta kısa. Yani o saçlara ulaşabilmesi için aradan en az 2 yıl falan geçmesi gerekiyor. Bu durumda en az 2 yıl içinde tekrar bir fotoğraf çektiğini ve erinmediğini gösteriyor. 🙃
Abi kız düşüyor böyle. ben iki kez gitar fotosu attım, kendimi de koymuşum manitalar yazmaya başladı Duman çalıyor musun diye.Sx telrcaster - En Uygun SX Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1070309588
Sx telrcaster - İkinci El SX marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Fotoğraf ve video çekmeye erinmiş. Satmak da istemiyormuş 😀
Sanki "çalmıyorum" desen bir şey fark edecek🙂Abi kız düşüyor böyle. ben iki kez gitar fotosu attım, kendimi de koymuşum manitalar yazmaya başladı Duman çalıyor musun diye.
Eee, yazlık yerde yaşıyor sonuçta. Ekmeksiz olmaz demiş 🤣Abi kız düşüyor böyle. ben iki kez gitar fotosu attım, kendimi de koymuşum manitalar yazmaya başladı Duman çalıyor musun diye.
dedim abi, "öğrensene yaaa Batuhan çok yakışıklı, hem adaşın" dedilerSanki "çalmıyorum" desen bir şey fark edecek🙂
Birisi de trollesin şunları. "Duman dinleyenlerle konuşmuyorum bile" filan yazsın cevaben. 🤣
Star Wars ilk film. Han Solo - Prenses Leia sahnesi. Milennium Falcon'u gören prenses, "bu hurda yığını (hunk of junk) mı senin gemin???" diye isyan eder. 🤣Forum dışı ürün ama umarım size aynı etkiyi verir
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Mad Max aleminde olsa sağlam para eder bence 🤓Forum dışı ürün ama umarım size aynı etkiyi verir
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Şehir ve Tur Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
İlanı TOGG açıklandığında ben koymuştum 😁Mad Max aleminde olsa sağlam para eder bence 🤓
Satan arkadaş farklı boyutta olduğu için kendince haklı
Az yakar konusuna kesinlikle katılıyorum 🤓👏İlanı TOGG açıklandığında ben koymuştum 😁
Aklıma rahmetli Asım Can Gündüz geldi. Gitarının fretboard'u ışıklıydı. Bize hep "siz tasarımını düşünün istediğiniz gitarı yaptırırız" derdi.Işıklı mışıklı 🙂 Thinline yerine ledline... ton müthiş klavye kaymak
Poyraz Guitars / Special-1 (Handmade Custom Guitars) - En Uygun Özel Yapım Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1071341493
Poyraz Guitars / Special-1 (Handmade Custom Guitars) - İkinci El Özel Yapım marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com