Takasa açık olsa Ms pozitron pedal teklif edecektim. Üstünü denkleştirirdim. Ayıp etmişler, bu devirde o kadar nakit nasıl çıkartsın insanlar bir seferde.
Abi yalnız tüm açıklamayı okusaydın sistemin berbatlığından, ürünün değerinin kimse tarafından algılanamadığından falan bahsetmiş. Ti ye alınacak değil aksine sitem amacı ile açılmış bir ilan bana göreTakasa açık olsa Ms pozitron pedal teklif edecektim. Üstünü denkleştirirdim. Ayıp etmişler, bu devirde o kadar nakit nasıl çıkartsın insanlar bir seferde.
Yo yo, onun farkındayım. Herfiler kasıtlı olarak "yaran ilan" yazmışlar🙂Abi yalnız tüm açıklamayı okusaydın sistemin berbatlığından, ürünün değerinin kimse tarafından algılanamadığından falan bahsetmiş. Ti ye alınacak değil aksine sitem amacı ile açılmış bir ilan bana göre
Yo yo, onun farkındayım. Herfiler kasıtlı olarak "yaran ilan" yazmışlar🙂
Ama yaran ilan, yaran ilandır yani🙂
Ve tabii asıl can alıcı soru: Birisi bu parayı ciddi ciddi verse satmayacaklar mı? Yok, biz sitem ettik sadece mi diyecekler?
İstemem, koy yan cebime 🤣
Ha tabii bir de şu var...
Lp kasa olduğu için yazmış olabilir aslında.Ben de zamanında çin epi almak yerine Prs Lp almayı tercih etmiştim.Hem PRS'cileri, hem de Les Paulcüleri tek cümlede kahrından nasıl öldürürsün?
Yanıt:
PRS Les Paul.
Yakında sinemalarda...
Not: Acaba Les Paul Strat ilanı var mıdır?
Elbette onu kast etmiş de, işte LP kasa demek başka, Les Paul demek başka 🤣Lp kasa olduğu için yazmış olabilir aslında.Ben de zamanında çin epi almak yerine Prs Lp almayı tercih etmiştim.
sen milyar milyon kaç??https://www.sahibinden.com/ilan/iki...mara-satilik-ozel-numara-vip-1073291240/detay
Evet bende o hatayı yaptım 6 bin sandım
IF sallamıyor sanırım bunları, etkinlik takvimlerinde yoklar 😁Arkadaşlar ve Duman ve türevlerini çalmak için Guthrie Govan arıyor.Müzisyen arayan/İstanbul/Türkçe Rock çalacak üst düzey Gitarist aranıyor. #660411
Türkçe Rock çalacak üst düzey Gitarist aranıyor. / Müzisyen arayan gitarist,rock, 13 Nisan 2023, GaRaJ ilan #660411www.garaj.org
Farkındalık yoksunluğu böyle bir şey işte.
Bir enstrümanı ÇOK İYİ çalmak için, o enstrümanla kafayı bozmak gerekir.
O tarzları çalanlar, enstrümanla kafayı bozmuş tipler değildir; enstrümanla kafayı bozanların da bunlarla İŞİ OLMAZ.
Yaman çelişki.
Yavuz Çetin de yanlışlıkla girmiş herhalde listeye. Adam mezarında döner bu soytarılıklarla aynı playlist içinde çalındığı zaman.
Takvimdekiler piyasanın ünlü isimleri; belki daha kıyıda-köşedeki ekipleri sonradan ekliyorlar veya haftanın önemsiz günlerine koyuyorlardır. 19 Nisanda başka bir şey de gözükmüyor çünkü.IF sallamıyor sanırım bunları, etkinlik takvimlerinde yoklar 😁
Bana böyle bir numaradan arama gelse açmam ki, nasıl numara lan bu derim, reklam mı dolandırıcı mı acaba diye düşünürüm 🙂https://www.sahibinden.com/ilan/iki...mara-satilik-ozel-numara-vip-1073291240/detay
Evet bende o hatayı yaptım 6 bin sandım
Instagram sayfalarında bir köle cover'ı dinledim ki aboow, vokal arkadaşın kulağı yok galiba...Arkadaşlar ve Duman ve türevlerini çalmak için Guthrie Govan arıyor.Müzisyen arayan/İstanbul/Türkçe Rock çalacak üst düzey Gitarist aranıyor. #660411
Türkçe Rock çalacak üst düzey Gitarist aranıyor. / Müzisyen arayan gitarist,rock, 13 Nisan 2023, GaRaJ ilan #660411www.garaj.org
Farkındalık yoksunluğu böyle bir şey işte.
Bir enstrümanı ÇOK İYİ çalmak için, o enstrümanla kafayı bozmak gerekir.
O tarzları çalanlar, enstrümanla kafayı bozmuş tipler değildir; enstrümanla kafayı bozanların da bunlarla İŞİ OLMAZ.
Yaman çelişki.
Yavuz Çetin de yanlışlıkla girmiş herhalde listeye. Adam mezarında döner bu soytarılıklarla aynı playlist içinde çalındığı zaman.
Dinlememiştim, ama şaşırmadım. 🤣Instagram sayfalarında bir köle cover'ı dinledim ki aboow, vokal arkadaşın kulağı yok galiba...