istanbul'da oturan giresunlu hakanlar aranıyor.
34 HKN 28
34 HKN 28
34 HKN 28
34 HKN 28
34 HKN 28
34 HKN 28
HKN 28 - Şahin desek 120 bin kalır. Zengin bir müteahhit oğlu da porsche'sine bu rakamı verir 🤪istanbul'da oturan giresunlu hakanlar aranıyor.
34 HKN 28
34 HKN 28
34 HKN 28
Plaka ayrı satılmayacaktır !!!HKN 28 - Şahin desek 120 bin kalır. Zengin bir müteahhit oğlu da porsche'sine bu rakamı verir 🤪
Demek istediğim şahini'de alıyoruz ya onun rakamını aldıktan sonra düşersek HKN uyguna gelir 🙃Plaka ayrı satılmayacaktır !!!
Olsun, plaka ayrı satılmayacaktır! şahinden de plakayı ayrıamazsın bu bir kanundur.Demek istediğim şahini'de alıyoruz ya onun rakamını aldıktan sonra düşersek HKN uyguna gelir 🙃
Aracı bu şekilde alırsın . Aldıktan sonra 100bin TL'ye yada ederi neyse sarı siteye koyarsın ve satarken plakayı vermeyeceğim diye belirtirsin. Satışta plakayı vermezsin ve daha sonra Emniyete yapacağın bağış altında aracına bu plakayı alırsın. Parası olanlar için bu rakamlar bir şey değil. Aracı satarken plakanı vermeyebilirsin öyle bir kanun yok. Ben geçen sene aldığım 2.el araçta aldığım kişi bana plakayı vermedi ve yenisini çıkarmak için 2-3 saat uğraştım o ara araç plakasız şekilde noterin önünde bekledi.Olsun, plaka ayrı satılmayacaktır! şahinden de plakayı ayrıamazsın bu bir kanundur.
Valla ben de ikna oldum 😀Rock grubu kuruyorum ilanı.
Satılık/İstanbul/Rock grubu kuruyorum #678413
Rock grubu kuruyorum / Satılık grup,rock, 19 Mayıs 2023, GaRaJ ilan #678413www.garaj.org
Valla süper ilan.
Garajın denetimleri hikaye. İlanlarıma Ukraynalı spam mesajları geliyor diyeyim, gerisini siz anlayın 🤣 İlanıma (ve başka kimbilir kaç kişiye daha) alakasız şekilde spam atarak kendi yazılımlarına ve sitelerine müşteri toplamaya çalışan tipleri de şikayet etmeme rağmen halen sitede duruyor arkadaşlar.Valla ben de ikna oldum 😀
İlanı sadeleştirelim derken mi bu hale gelmiş onu bilemiyorum ama garaj nasıl onaylamış hayret doğrusu. Şimdi telefon uygulamasına da geçtiler, onla mı ilgili acaba dedim ama göremedim. Belki bir karışıklık olmuştur çünkü telefonla web iki ayrı altyapıyı kullanacak gibi görünüyor.
moda okuyanlar manken üzerinde kıyafet tasarlar ya, heh aynı öyle bir gitar olmuş. ilk gördüğümde aklımda canlanan bu oldu. ince belli falan...Bu ilan ile ilgili farklı düşüncelerim oluştu.
Ukraynalı spam'cileri ben de çok şikayet ettim, yani o konuda pek bir şey yapmıyorlar ya da uğraşmıyorlar o ayrı ama ilan metinlerini hala denetlediklerini düşünüyordum, bu örnek bundan da şüphe etmeme sebep oldu. Şimdi insanlar sadece bir instagram sayfası açarak hiçbir altyapı ile uğraşmadan satış (bu arada isteyen satış yapsın, bir portal olmaktan bahsetmeye çalıştım yanlış anlaşılmasın) yapabiliyorlar mesela, adamlar ne diye uğraşalım diye düşünüyor olabilir ama tabii böyle sitelere ihtiyacımız var umarım düzeltirler.Garajın denetimleri hikaye. İlanlarıma Ukraynalı spam mesajları geliyor diyeyim, gerisini siz anlayın 🤣 İlanıma (ve başka kimbilir kaç kişiye daha) alakasız şekilde spam atarak kendi yazılımlarına ve sitelerine müşteri toplamaya çalışan tipleri de şikayet etmeme rağmen halen sitede duruyor arkadaşlar.
Aklıma bu video geldi nedense 😀Israr etmeyin 90bin olmaz diyor keşke olsaydı hemen alacaktık 😂😂😂😂
Gitarını göster başlığında vardı daha geçen gün. Satan arkadaş forumdan olsa gerekIsrar etmeyin 90bin olmaz diyor keşke olsaydı hemen alacaktık 😂😂😂😂