İnsanların alım gücünün ciddi şekilde düşmesi size bol bol takas teklifi ve kombo engellemeler olarak döner sanırım 😌
O kadar rasyonel olduklarına inanmıyorum. O yüzden sinirleniyorum zaten.
Çanta-ayakkabı reyonu gören dişilere dönüşüyoruz. İbret alıyorum umarım ben de böyle olmuyorumdur diye düşünüp. Beynin akılcı kısımlarının askıya alındığı o kadar açık ki.
"Ben bu gitarı çok istiyorum. Keşke benim olsa". (Strat kasa gitar.. Arzular şelale..).
"Ama para yok"
"Takas !!! Tabi ya, buldum. Takas. Kesin olur. Elimde çok güzel bir gitar var, kesin duyar duymaz fikri değişir zaten"
"Takas yok" denmiş ama ilanda.... (bu sırada hayvani dürtüler kontrolü ele alır. Bu arkadaş susturulur...)
"Takas yok demişsiniz ama Dean Dimebag Darrell..."
Ben: OFF YAAA... Engelledim.
Şimdi konuyla alakasız gelecek ama, voleybolcu Arina Fedorovtseva Türkiye'de yüzük takmak zorunda kalmış tekliflerle baş edemediği için. Bilmeyen, kimdir baksın. Evet, zaten sizin teklifinizi bekliyordu o da... He canım he... "A ne güzel, keşke benim olsa". Ardından beyin askıya alınır ---> Evlen benimle Arina !!!
"Ya birader bi dur ya..."
"Olsun ben yine de sorayım..."
Evet, bu hastalıklı özgüvenin aslında densizlik olduğunu bilmeyenler her yerde var ve ne yazık ki hayatın her yerinde engelle butonu yok 🤣