Arkasında "küçük" bir çarpma varmış
oyuk değil sadece çarpma neden bu kadar büyüttün ki 😄😄
Arkasında "küçük" bir çarpma varmış
gitar akorların sağlam mı önce ona bak sonra adamın gitarını yargılarsın 😊Çok ufak hasarlı beyler. Troll değildir diye umuyorum..ummak istiyorum..
Tövbe yaresurallah 🤣
Sarı siteyi bilmeyen bir satan vardı zaten.
Hiç sorma, satan satana...Sarı siteyi bilmeyen bir satan vardı zaten.
Direk satanistten satılık. Tona olumlu etkisi olduğunu tahmin ediyorum 😈😊
164007 eklentisini görüntüle
Şeytan dövmesi ile takasa müsait mi acaba ?Direk satanistten satılık. Tona olumlu etkisi olduğunu tahmin ediyorum 😈😊
Kim dövecek? Siz mi şeytanı döveceksiniz yoksa şeytan mı siziŞeytan dövmesi ile takasa müsait mi acaba ?
İlanın sahibi benim.Her şeye durvar gibi cevap veren şu öyle olmaz böyle olur diyen bilirkişi tarzı bi başlık yazmak istemedim. İlk defa mı gördünüz bu başlıktan?Direk satanistten satılık. Tona olumlu etkisi olduğunu tahmin ediyorum 😈😊
Yeteri kadar dövmem var sadece nakit 😂Şeytan dövmesi ile takasa müsait mi acaba ?
Bunda yarılacak bişey yok bence sizin yarılasınız varmış gibi duruyor 😂
İlanın sahibi benim.Her şeye durvar gibi cevap veren şu öyle olmaz böyle olur diyen bilirkişi tarzı bi başlık yazmak istemedim. İlk defa mı gördünüz bu başlıktan?
Doktordan satılık polisten satılık gördüm de satanistten satılık ilk defa gördüm 😀Bunda yarılacak bişey yok bence sizin yarılasınız varmış gibi duruyor 😂
Anladığım kadarıyla bu yaran ilanlar kategorisi gerçekten güldürücü şeylerden ziyade bir şeyleri aşağılamak üzerinde kurulmuş. Bu yüzden dahil olmak istedim konuya. Amacım dikkat çekmesi ilanın zaten satanist falan olmadığımı bilmek için âlim olmaya gerek yokDoktordan satılık polisten satılık gördüm de satanistten satılık ilk defa gördüm 😀
Aşağılamak için değil.Gülüp geçiyoruz hocam takılmayın.Anladığım kadarıyla bu yaran ilanlar kategorisi gerçekten güldürücü şeylerden ziyade bir şeyleri aşağılamak üzerinde kurulmuş. Bu yüzden dahil olmak istedim konuya. Amacım dikkat çekmesi ilanın zaten satanist falan olmadığımı bilmek için âlim olmaya gerek yok
Eyvallah maksat oysa ilan amacına ulaşmış OAşağılamak için değil.Gülüp geçiyoruz hocam takılmayın.