Yaran Ilanlar

İlanı favorilere aldım, sırf birisi Duman tonu geyiği yaparsa linkini yapıştırayım diye...
Yalnız şaka bir yana, adamın diğer ilanlara baktım hani gitar mı çalıyor filan diye... Adam sobacı bildiğin. Tasarıma ilham veren şey acaba Duman grubu mu diye düşünmedim değil.
aman oyle bişey yapmayın yönetim banlıyor iç affı yok. duman tonu konusunda cok ciddiler. arkadaşım @7r7 bu yuzden gitti valla

aman oyle bişey yapmayın yönetim banlıyor iç affı yok. duman tonu konusunda cok ciddiler. arkadaşım @7r7 bu yuzden gitti valla
Valla siz hangi yönetimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama benim dediğim yönetim Duman tonu esprisi için bırakın banlamayı, mousea bile dokunmaz🙂 Yıllardır Duman tonu geyiği yapıyoruz, bundan banlanan görmedim-duymadım.
7r7'yi hatırlıyorum; iyi çalan bir adamdı. Ama muhtelemelen oradaki bağlam farklıdır. Deneyimlerime göre yönetim en çok kişisel algıladığı meselelerde sert ceza veriyor. Duman tonu
geyiği bahane olmuştur orada.

Bizim apo abi var luthier , onunla dükkana almaya karar verdik roasted maple için nasıl fikir ?
Hayat enteresan. Maple dendi mi gitarcının ağzı ayrı, Kanadalı'nın ağzı ayrı sulanıyor, çünkü o ağacın pekmezine (şurubuna) bayılıyorlar.
Roasted maple dendi mi bizim aklımıza gelen ne, onların aklına gelen ne kim bilir🙂
"Rostolanmış akçağaç" değil de, "akçağaç pekmezinde rostolanmış ("Maple roasted") olmasın o sakın?" diyen çıkabilir🤣
Gitarcı olmak böyle bir şey işte. Damardan "nerd" oluyorsun.

Geri