Estağfurullah 😅Kendisini tanıyorum, naif bir arkadaştır tüm tuşlara basmış biraz ama olsun affedin. 🙂
Estağfurullah 😅Kendisini tanıyorum, naif bir arkadaştır tüm tuşlara basmış biraz ama olsun affedin. 🙂
Nick Johnson a ne demeli peki 🤣 basketbolu bıraktıktan sonra solo gitar kariyeri yaptı zaar.
Yeni nesile göre bir tık daha iyi müzik yapıyorlar. Yine de güzel enayi silkeleme metodu.çalınmayacak 5 liralık çöp için 3-5 çapulcu imzaladı diye Japon Jackson parası 45 bin istemek 😄
imzalayanlar artiz mi bu arada ?
hiç duymadım dinlemedim ama isimden belli 5 para etmedikleri 😄
178422 eklentisini görüntüle
Açıkçası kim imzalarsa imzalasın ederinden fazla vermem.çalınmayacak 5 liralık çöp için 3-5 çapulcu imzaladı diye Japon Jackson parası 45 bin istemek 😄
yerli listemde yıllık en çok dinlediğim grup adamlardır ama bu işi sektör haline getirdi adamlar özellikle giriş seviye gitar imzalatıp yüksek fiyat çekmek iyice iş kolu oldu. bi' de düşünüyorum konser alanına ya da kulise gitar götürecek olsam herhalde en kıymetli gitarımı götürürüm imzalatmak için gidip 5binlik gitar imzalatmak zaten sırf satış için olduğu çok aşikar.çalınmayacak 5 liralık çöp için 3-5 çapulcu imzaladı diye Japon Jackson parası 45 bin istemek 😄
Türkiye'de rock müziğe yön veren grup sanki de imza için extra 40 bin TL.Açıkçası kim imzalarsa imzalasın ederinden fazla vermem.
Haklısınız hocam. Ama dediğiniz kişilere de kendim imzalatmadıysam bir anı olarak kalmayacaksa ne anlamı var ki. Yani tamamen benim düşüncem bu tabi. Başkası imzalatmış diye para verip almam ben açıkçası.Türkiye'de rock müziğe yön veren grup sanki de imza için extra 40 bin TL.
Serdar Öztop gibi virtüöz veya Gür Akad, Hakan Şavklı, Özer Sarısakal, Kaan Altan, Doğan Sakın gibi rock müziğe yön vermiş kişilere imzalatılır gitar, o zaman değer katar ama öyle 40 bin de katmaz 5 liralık gitara.
Para nasıl kazanılıyor haberi yok galiba.
2 bira parası kadar giriş/bilet ücreti olan yerlerde çıkan bi grup için meraklısı gider imzalatır 40 bini de cebinde kalır.
Satriani imzalamış sanki 40 bin extra 😄
Sanmıyorum seveceğimi. Dinlediğim en yeni yerli grup Element.yerli listemde yıllık en çok dinlediğim grup adamlardır ama bu işi sektör haline getirdi adamlar özellikle giriş seviye gitar imzalatıp yüksek fiyat çekmek iyice iş kolu oldu. bi' de düşünüyorum konser alanına ya da kulise gitar götürecek olsam herhalde en kıymetli gitarımı götürürüm imzalatmak için gidip 5binlik gitar imzalatmak zaten sırf satış için olduğu çok aşikar.
bu arada adamlar dinleseniz seversiniz bence bi' bakın armonik minörler frigyen modlar hicazlar falan fena değiller son iki albüm özellikle melodik olarak boş şarkı yok.
Aslında bunu da belirtecektim ama yazı uzamasın diye eş geçtim.Haklısınız hocam. Ama dediğiniz kişilere de kendim imzalatmadıysam bir anı olarak kalmayacaksa ne anlamı var ki. Yani tamamen benim düşüncem bu tabi. Başkası imzalatmış diye para verip almam ben açıkçası.
Extra 40 bin yemez kimse.Yeni nesile göre bir tık daha iyi müzik yapıyorlar. Yine de güzel enayi silkeleme metodu.
Ben de çok genç sayılmam hocam yazdığınız gruplar tabii ki laf ettiğim gruplar değil ben de seviyorum mavi sakal özellikle ama siz yine de adamlardan bi iki şarkıya şans verin duende parçasına bı bakın mesela. müzikte bu kadar muhafazakarlık olmaz 🤣 ilan zaten yardı onda hemfikiriz.Sanmıyorum seveceğimi. Dinlediğim en yeni yerli grup Element.
Türk rock müzik denilince Acil servis, Kronik, Mavi sakal, Kramp, Objektif gelir aklıma.
Ben bunlar ile büyüdüm, çalmayı öğrendim.
Acil servis'in ilk albümü küçük Adam'ı bi dinlersen anlarsın ne demek istediğimi.
Üye adım bu yüzden "tozlu rock"
"Abartı ilanlar" yerine bu yüzden "yaran ilanlar" bölümüne koydum zaten.