2.5 sadece gitar içinmi yoksa bu paraya amfi de dahil mi ?
Amfi maalesef ki bütçeye dahil. Grup olarak da acdc, avenged sevenfold, mettalica, polyphia, beatles, ozzy osbourne ve niceleriNe tarz çalacaksınız grup örneği falan verebilirsiniz ve bu bütçeye amfi dahil mi?
önyargıyla yaklaştım fakat daha alt kalite diye geçiyorda mustang 10k olmuş nerdeyseVintage spect Bir enstrüman aramıyorsan,Pau ferro hiç bir şekilde iğrençlik ya da Eksi değil .Artık Tüm markaların,Tüm orta,Alt seviye modellerinde Pau ferro board var.Sebepleri de belli zaten bunu yapmaktaki.Rosewood ile eline alınca belirgin bir farkı yok,Tonal açıdan nasıl etkiler hangi gitara yakışır ayrı konu,Koskaca Fender bunu düşünmüştür herhalde.Fender savunacağım aklıma gelmezdi Kırk yıl düşünsem.İğrençlik neymiş.
sadece gitar2.5 sadece gitar içinmi yoksa bu paraya amfi de dahil mi ?
elektro gitara bakıyorum daha tam olarak bi müzik türü aklıma yatmadı ben hepsini kapsaması amacıyla hss bi gitar bakıyorum belki ileride tam olarak karar veririmHangi tür müzikle uğraşmak istediğinizi belirtmeniz gerek tavsiyede bulunmamız için.
HSH ya da 5 yollu switche sahip HH dizilimli bir gitar da tüm türleri kapsayabilir diyebiliriz. İlla HSS olsun diye saçma sapan bir gitar almayın.elektro gitara bakıyorum daha tam olarak bi müzik türü aklıma yatmadı ben hepsini kapsaması amacıyla hss bi gitar bakıyorum belki ileride tam olarak karar veririm
peki siz ne önerirsinizHSH ya da 5 yollu switche sahip HH dizilimli bir gitar da tüm türleri kapsayabilir diyebiliriz. İlla HSS olsun diye saçma sapan bir gitar almayın.
bir şey yazmak zorunda hissetmeden sadece araştırma yapmanı, ben öyle başladım çok yol aldım, çok iyi bir noktadayım şimdi her açıdanpeki siz ne önerirsiniz