A
Alshain
Herkes bitmiş, pak halini görüyor gitarın, gitar paklaştıkça biz de kirleniyoruz 😀
Yüzde terler kurumamış sıcağı sıcağını resmi çekilmiş 😀
O masaüstü ne öyle... Yazık işlemcine... 😀
deathcaster tasarımı on numara görünüyor. Yıllardır 3-5 kişilik bir hayaldi bu bizim için. Asla da ötesine gidemedik. Tee İzmir'de Zafer'in vic adıyla bu işe giriştiği dönemlerden kalma diyebilirim bu hayaller için. 7 telli modelinin bir çizimini pusuya yatmış şekilde bekliyor olacağım. Ellere sağlık şimdiden, ileride sahnede kayıtta orada burada yerli marka bir gitar kullanmaya yaklaşmış olma fikri kesinlikle ve halen heyecan verici.
Bu arada seçenekler arasında "epidemic" kelimesi kesinlikle çok daha vurucu geldi gözüme. Sadece bir tavsiye. Ellerinden çıkan gitarların bir salgın haline gelme olasılığının var olmadığını kimse iddia edemez sanırım. 🙂 Kolay gelsin & tebrikler şimdiden. Fırsat buldukça 7 telli modellemesi için takipte olacağım.
VIC gitarlarının yapımcısını tanıyor musunuz? Valla bir tane sabit köprülü Flying V'sini kullanmıştım, gayet düzgündü. Aklımda hala şöyle Ibanez GIO tarzı 24 perdelisini düşürüp almak vardır.
Yıllardır kendisini ne gördüm ne de bir haber aldım. Halen devam ediyor mudur bilemiyorum. Fakat müziğe İzmir'de başlamış biri olarak benim için de yeri ayrıdır hala üzülüyorum elden çıkardığım için ilk gitarımı. Bizzat ellerinden teslim aldığım bir sx modeliydi. 🙂
Ben Erkan Ağbi ile her gitar entonasyon ayarında, tel değişiminde görüşüyorum ben söylerim ağbi merak etme 😀