Keşke ülke ekonomisi kalkınsa vergilerle. Birilerinin cebine gitmiyorsa birşey bilmiyorum.Seçim öncesi ve sonrasında bas bas bağırdılar çok defa da yazmıştım. Ek vergiler yolda diye.
Şimdi bu durum kime yarar ? Kafadan 2. El satıcılarına yarar. Mesela ben biraz sonra sarı siteye esp arrowumu koyacağım. Japan. Önce bir bakayım ülkeye gelirse ne kadar tutuyor. O fiyatın 1.000 lira altına koyarım. Açıklamayada gümrük derdi yok. Müşavir ücreti yok yazarım.
Ülke resmen çöplüğe dönüyor.
siyasal islam nedir?
Ezildik, zülm gördük, dışlandık, özgürlüğümüz çalındı derler ama onlar gibi düşünmeyen herkesin bütün özgür alanlarını yok ederler.
İnstagram kapatmak nedir?
Vergi Yükü ile ülke ekonomisi kalkındırmak nedir?
Yazık oldu herkese.
Ahahah meşhur video var ya barzo tayfayı Ukrayna turuna götürüyorlar rehber hayvan gibi yavşamayın kadınlara diye anlatıyor… forum olarak thomann turu yapılabilir uçakla, orada da minivan tutar malı yüklerizYurtdışından kim taşıyacak vs diyen adamdım,artık daha da yurtiçinden gitar vs almam mantıklı olmadıkça.
Bu kanundan sonra tüm fiyatlara zam uygulaması kesin olacaktır.
Vallahi şurda bir avuç kişiyiz,bir hafta sonu alışveriş turuna çıkarız yakın ülkelere yine daha ucuza gelir,gezdiğimizle kalırız.
Ebay'den Vitange bir mikseri tamir etmek için NOS potansiyometre sipariş etmiştim. Mektup büyüklüğünde 10 sterlin'lik zarfa 325 TL vergi çıkmış. İlk %60'ı yedik 😭
Çinden ağaç almıştım 153$'a üstünde 10$ yazıyordu demek bu sebepten.Keşke low value declaration ricasında bulunsaydınız 2-3£ yazmasını rica etseydiniz, çoğu yapıyor öyle.