Gercekten sahaneydi! Tebrikler...
"You Give Love a Bad Name" hocam.@Şükrü Ersal, @oldiesngoldies ne söylediler acaba? Son saniye yetişebildim.
Öyle deme hocam boyundan ince hareketlerle güzel kafa salladı 😀 😀 😀Tebrik ederim... Üst tura normalde geçmek zor iken, Galatasaray Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçının TRT1'de şifresiz olarak gösterildiği dakikalarda bir üst tura geçebielcek kadar oy almanız başarının bence çok farklı bi boyutu.
Bu performansın ilk performasa göre biraz aşağıda kaldığı doğrudur ama malum şanssızlıklar yaşanmış. Buna rağmen gerçekten iyi toplarlamışsınız... İşin şov kısmında yapılan eleştrilere katılmıyorum. O çük kadar sahnede spontan şov yapmak büyük risk. Ayakta duran 4 kişi var, hepsi değil 2'si kafasına göre hareket yapsa birine çarpma olasılığı doğar. Zaten o sahnede yapılacak fazla eğlencede, vodafone rakçı liseli ergenler festivalinden kaçmış gibi komik ve yapmacık gözükecektir diye düşünüyorum. Bu kadar ufak bi sahnede bu doz bence gayet iyi...
Bu tür yarışmalarda klişe seviyesine gelip artık kabak tadı veren sivit çaylto mayn çalmadığınız içinde kendi adıma çok sevindim. Bon jovi çok daha iyi bi seçim olmuş. Öbür turda rock ile ilgisi olsun olmasın çoğunluğun sağdan soldan bir şekilde kulağının aşina olduğu, rock you like a hurricane, dr. feelgood, crazy train, born to be wild, barracuda, panama gibi gibi gibi parçalara yer vermeniz dileği ile tekrardan başarılar direlim...
Garbibim demet akalında parçaya çok eşlik etmek istemiş ama parçanın chorusu dahi bilmediğinden edememiş 😀
Tam da bunu ve Türkçe bir şarkı düşünüyordum. Şu "Kızlar Kızlar Gelemmi" gibi birşey beklenenden çok oy getirebilir ama yarı finalin asıl bomba olmaması lazım. Malum final var daha. Yani finaldeki şarkıyı gölgede bırakmayacak bir ayar tutturmak lazım.e düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam rock ile alakası olmayan bi şarkıyı rock cover yapar jüriyi ve herkesi şaşırtmayı denerdim.
Başarılar dilerim birkaç aksaklık dışında güzel performans olmuş. Sonraki şarkıyı bence Iron Maiden'dan seçin. The Trooper hem güzel hemde melodik olur. Tempoyuda arttırmış olursunuz. 🙂 Tekrar başarılar.
Breaking the Law
Living After Midnight
You've Got Another Thing Comin'
Çalın diyorum @forbidden_city den destek bekliyorum 😀
CeHaPe zihniyeti bunlar. Geçin bunları 😀Mr big çalınabilir veya crazy train olabilir