Yeni profil mesajları

Bedelli askerlik piyasayı canlandıracak mi acep?
exalseffix
exalseffix
Bedelli için satılan Jackson gördüm..darısı diğer ekipmanlara:)
Kerem
Kerem
Tek istediğim piyasanın normalleşmesi. İnsanların mecburen piyasanın çok altında ürün satmasıda hoş değil. Çalış Didin biriktir ölü fiyata sat..
Avrupa yakasında scalloped tuşe gitar deneyebileceğim bir mağaza var mıdır değerli forum üyeleri :) Tüneli gezmiştim bir iki sene evvel bulamadım, çok merak ediyorum scalloped tuşeyi. Stratımı scalloped yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden önemli benim için
Dağılan model grubunun bassist ve gitaristi Seven Day Sleep adında Amerika'da metal grubu kurmuş. Ezgileri çok benzer fakat dinlerken insan güzel bir gitar solosu duymak istiyor. Uzun süre oldu aslında ama görmüşken paylaşayım dedim.
3 ilan var.Duman penasi satiyorlar.Biri 300 istiyor, biri 200, digeri 60TL.Duman penasi mi alsam yoksa soyle idare edecek ikinci el bir gitar mi bilemedim.Ben en iyisi duman'a yatirim yapayim ilerde satip daha iyi bir gitar alirim.
Wasp
Wasp
Bana arkadaşım vermişti bir tane. Kullandım eridi attım.
Hali hazırda 1 Ağustos için ABD'den gelen bir arkadaşımız mevcut. Gitar için yerlerimiz doldu ama elektronik olabilir pedal ekipman vs olabilir yardımcı olmaya çalışırım. Özel mesaj gönderebilirsiniz.
Adana'da gitarımı bakıma götürebileceğim iyi bir luthier önerisi var mı ? Gitar 1.5 senedir yatıyor :/
Düzenli klip çekimleri için davul, bass ve lead gitar aranıyor. Haftada 1 çekilecek YouTube kanalım için. Müzikal kısmı ben hallediyorum. İsterseniz beraber sahne de alabiliriz. Çekimler çok profesyonel bir ekip tarafından çekilecek.
1 Ağustos'ta ABD'den dönen var. Duyduk duymadık demeyin. Her türlü ürün temini için yazabilirsiniz.
alamut
alamut
hocam üretimden kalkalı çok oldu bulması biraz zor olur onun.
oldiesngoldies
oldiesngoldies
2.el Tone City Golden Plexi getirtmek mumkun mudur? Mumkunse dm'den fiyati öğrenebilir miyim?
7r7
7r7
Piyasası neydi peki hiç. Bilgini var mı?
Geri
Üst