Satlmışsa neden hala ilanda duruyor ki..
Hiçbir fikrim yok hocamSatlmışsa neden hala ilanda duruyor ki..
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...series-natural-made-in-japan-1279149013/detayHiçbir fikrim yok hocam
Hocam valla ben öğrenciyim çalmak için alacaktım gitmis mağazaya satmis herif, diyecek laf yok...https://www.sahibinden.com/ilan/iki...series-natural-made-in-japan-1279149013/detay
Tüh ya, bir mağazaya gitmiş gitar.
Herhangi biri gelip satın almıştır.Kimsenin alnında "ben mağazayım,satışçıyım" tarzında ibareler bulunmaz.Satıcının koyduğu fiyattan satın alındıktan sonra da ne yapılıp edildiği sorulmaz.Zaten ürün alıp satan herkes bu durumu göz önünde bulundurarak bir fiyat etiketiyle satışa koyar.Satıcıya,alıcıya laf etmekle uğraşana kadar her gün bir mesai harcar kendi bütçenizde ürün bakarsınız.Satıcıların,buradaki insanların çoğu bir ekipman almadan önce piyasayı,satılan satılmayan her türlü ekipmanı gözden geçirip piyasayı tabiri caizse koklayarak alacağı ürünü,vermesi gereken makul fiyatı belirler.Çok fazla insanın iyi niyetle ekipmanı mağazada ya da farklı ticari amaçlarla satışta görmesinden dolayı da ekipman alışveriş,takası genelde tanıdık insanlar arasında döner hale geldi.Önceden bu duruma ben de takılıyordum ama üzerine uğraşıp tartışmanın hiçbir anlamı yok,safi vakit kaybı ve sinir harbinden başka bir şey elde edemezsiniz.Hocam valla ben öğrenciyim çalmak için alacaktım gitmis mağazaya satmis herif, diyecek laf yok...
daha ilk bu alınır mı diye yazıldığı anda japon jackson bu alınır mı diye sorulmaz ihtiyacım olsa şimdi almıştım yazdım ama dediğiniz gibi biraz lüzumsuz titizlik yapıldı herhalde 😀Ya abi, oydu buydu o aldı bu aldı diyene kadar madem siz alsaydınız o kadar ucuzdu?
Ulan benim de param olmadı ben de öğrenciydim, istediğim şey neredeyse gittim nefesim koka koka aldım, ya da alamadım, en azından denedim. Zaten bedavaya yakın, hala orası mı burası mı öyle mi böyle mi tartışmaktan elalem atıp alıyor, sonra tüh kaçırdık kafası.
Ki böyle bir mesaj varken almıyorsan...14kya japon Jackson. Bu iyi mi diye sorulmaz :d arızası ne diye sorulur çok sıkıntı bişey yoksa alınır :d
Hocam çok bilgim yok bi sorun vardır diye atmistim, zaten adama buraya atmadan önce yazdım alicam yarına diye gece 12 de ilan acmis koşup almaya mı gidiyim yani, okul çıkışı alicam dedim benden sonra yazan adama satmis yanidaha ilk bu alınır mı diye yazıldığı anda japon jackson bu alınır mı diye sorulmaz ihtiyacım olsa şimdi almıştım yazdım ama dediğiniz gibi biraz lüzumsuz titizlik yapıldı herhalde 😀
Hocam ben alicagim dememe rağmen sattı yani ondan üzüldüm birazHerhangi biri gelip satın almıştır.Kimsenin alnında "ben mağazayım,satışçıyım" tarzında ibareler bulunmaz.Satıcının koyduğu fiyattan satın alındıktan sonra da ne yapılıp edildiği sorulmaz.Zaten ürün alıp satan herkes bu durumu göz önünde bulundurarak bir fiyat etiketiyle satışa koyar.Satıcıya,alıcıya laf etmekle uğraşana kadar her gün bir mesai harcar kendi bütçenizde ürün bakarsınız.Satıcıların,buradaki insanların çoğu bir ekipman almadan önce piyasayı,satılan satılmayan her türlü ekipmanı gözden geçirip piyasayı tabiri caizse koklayarak alacağı ürünü,vermesi gereken makul fiyatı belirler.Çok fazla insanın iyi niyetle ekipmanı mağazada ya da farklı ticari amaçlarla satışta görmesinden dolayı da ekipman alışveriş,takası genelde tanıdık insanlar arasında döner hale geldi.Önceden bu duruma ben de takılıyordum ama üzerine uğraşıp tartışmanın hiçbir anlamı yok,safi vakit kaybı ve sinir harbinden başka bir şey elde edemezsiniz.
Hocam alicam dedim adama zaten yarın gelip konumuna, adres de sordum numara da verdim. Benden sonra yazan birine sattığı için üzüldüm yani zaten yapicak bisi yok ona bisi demiyorumKi böyle bir mesaj varken almıyorsan...
Sevgili servofox, üzüntünü çok iyi anlıyorum. Benzer bir durumu ben de yaşadım. İnsan sinir oluyor. Bir kere adamla anlaştım, günü belirledik. Şehir dışındaydım, erken döndüm gitarı almak için. Adam buluşmaya gelmedi, telefonumu da engellemiş dingil. Sırra kadem bastı. Halbuki arayıp başkasına satıyorum ben daha iyi fiyat verdi dese, selametle kardeşim deyip konuyu bağlayacağız. Çıkıyor böyle tipler, sıkma canını. Senin durumunda da önce gelen alır durumu olmuş biraz sanıyorum. Çok sevildiğinde hemen kapora vs. bir şey göndermek ya da sabahın erken saati gidip almak gerekli. Keza yine başka bir gitar için anlaştığım bir arkadaşa ertesi gün evde misin geliyorum dediğimde gitar satıldı dedi. Gitarı alacağım buluşalım demiştim, gelin görün deneyin öyle alın dedi kibar kibar, ertesi gün gitmek için konum istedim, satıldı dedi. Yani kısacası: oluyor böyle şeyler, üzülme. Daha iyisini alırsın ileride.Hocam alicam dedim adama zaten yarın gelip konumuna, adres de sordum numara da verdim. Benden sonra yazan birine sattığı için üzüldüm yani zaten yapicak bisi yok ona bisi demiyorum
Sevgili servofox, üzüntünü çok iyi anlıyorum. Benzer bir durumu ben de yaşadım. İnsan sinir oluyor. Bir kere adamla anlaştım, günü belirledik. Şehir dışındaydım, erken döndüm gitarı almak için. Adam buluşmaya gelmedi, telefonumu da engellemiş dingil. Sırra kadem bastı. Halbuki arayıp başkasına satıyorum ben daha iyi fiyat verdi dese, selametle kardeşim deyip konuyu bağlayacağız. Çıkıyor böyle tipler, sıkma canını. Senin durumunda da önce gelen alır durumu olmuş biraz sanıyorum. Çok sevildiğinde hemen kapora vs. bir şey göndermek ya da sabahın erken saati gidip almak gerekli. Keza yine başka bir gitar için anlaştığım bir arkadaşa ertesi gün evde misin geliyorum dediğimde gitar satıldı dedi. Gitarı alacağım buluşalım demiştim, gelin görün deneyin öyle alın dedi kibar kibar, ertesi gün gitmek için konum istedim, satıldı dedi. Yani kısacası: oluyor böyle şeyler, üzülme. Daha iyisini alırsın ileride.
Çok sagolun hocam nasip değilmiş dediğiniz gibi ustune soğuk su içip devam etmek lazimSevgili servofox, üzüntünü çok iyi anlıyorum. Benzer bir durumu ben de yaşadım. İnsan sinir oluyor. Bir kere adamla anlaştım, günü belirledik. Şehir dışındaydım, erken döndüm gitarı almak için. Adam buluşmaya gelmedi, telefonumu da engellemiş dingil. Sırra kadem bastı. Halbuki arayıp başkasına satıyorum ben daha iyi fiyat verdi dese, selametle kardeşim deyip konuyu bağlayacağız. Çıkıyor böyle tipler, sıkma canını. Senin durumunda da önce gelen alır durumu olmuş biraz sanıyorum. Çok sevildiğinde hemen kapora vs. bir şey göndermek ya da sabahın erken saati gidip almak gerekli. Keza yine başka bir gitar için anlaştığım bir arkadaşa ertesi gün evde misin geliyorum dediğimde gitar satıldı dedi. Gitarı alacağım buluşalım demiştim, gelin görün deneyin öyle alın dedi kibar kibar, ertesi gün gitmek için konum istedim, satıldı dedi. Yani kısacası: oluyor böyle şeyler, üzülme. Daha iyisini alırsın ileride.
Bu durumlar benim de çok başıma geldi kafama takma su aralar güzel gitarlar çıkıyor elbet sanada bir tane buluruz.Çok sagolun hocam nasip değilmiş dediğiniz gibi ustune soğuk su içip devam etmek lazim
Neyse artik zuhal indirimlerinden birsey buluruz belkiGeçmişte çok daha ağır mağduriyetler yaşadım. Bir tanesi usa jackson satıyordu, her konuda ertesi gün alışveriş için anlaştık. 2-3 defa anlaştık değil mi diye teyit ettirdim. Sağdan soldan ağız eğerek borç istedim. Parayı zorlukla toparladım. Ertesi gün buluşma yerine gittiğimde adam yoktu. Aradım, vazgeçmiş. Ne diyeyim ki..
Bu yaşadığın olay için üzülmeye de kalbinin kırılmasına da değmez. Evet fiyatı uygunmuş ama öyle uçan kaçan müthiş bir gitar da değildi.
Garage Sale Mayıs'ta başlıyordu değilmiNeyse artik zuhal indirimlerinden birsey buluruz belki
Hayir hocam gelecek ayin başında basliyoGarage Sale Mayıs'ta başlıyordu değilmi
Mayısta vardı bir yılda ikinci olacak.Hayir hocam gelecek ayin başında basliyo