Fringe

Ula sözlükçülük yapacak olsam gider oraya yazardım. Hiç bir haltı beğenmeyen o adi heriflerle yazacağıma geliyorum buraya kendi arkadaşlarıma yazıyorum daha iyi işte.
 
Dikkayt! 4. sezon 2. bölüme dair spoil edeceğimdir:

Ben bu "brave new parallel world"ü çok sevdim ha. Vallahi de çogoşuma gitti. Başta kıllandım, ulan mantık hatası yapmışınız diye kızdım paralel Broyles'u görünce, öldüydü o. Sonra düşündüm, Peter iki evreni birbirine bağlayarak alternatif bir gerçekliğe doğru kırdı dümeni. Jeneriğin bile renginin değişmesi bence bundan dolayı. Geçen sezon hangi evrende geçiyorsa ona göre renk kullanıyorlardı kırmızı veya mavi. Artık turuncu. Peter yok ama sürekli bi göndermeler, imalar böyle. Getirecekler galiba geri.
 
bu arada jenerige turuncu demişsin gözüme çarpmadı hiç. şimdi tekrar açtım jenerik kısmı olmadan başlıyor 720p olduğundan sanırım.
 
Talihsiz dizi Flashforward'ı saymazsak, uzun süredir izlediğim en zeki dizi Fringe. Lost ile kıyaslamak Fringe'e hakaret olur; Fringe izleyenleri asla aptal yerine koymayan bir dizi. Lost ile de alakası yok zaten, aradaki tek ortak nokta Abrams. Hiç bir sezonda da kalite düşmüyor. Umarım bu politikaya hep bağlı kalır ve gereksiz yere uzatmadan bitirmeyi de başarırlar diziyi.
 
bazı diziler (true blood,breaking bad,game of thrones vs.) öyle.
Ha birde "TERRA NOVA" dizisi güzel başladı.Kendi başlığı açılabilir ileride.
 
3. sezonda Christopher Lloyd oynamış, dün gece seyrettim. Kalıplanmış ama ilk bakışta tanıdım. O kadar duygusal oynamış ki bazı yerleri... Seviyoruz seni.

Doktor sensin doktor...
 
Bu haftaki bölüm Lost'tan fırlamış gibiydi la resmen. İsim seçimleriyle (Kate, Faraday falan), konusuyla (zamanda atlamalar). Her an bir köşeden Desmond brada çıkıp "alavyu Penny" diyecek diye bekledim resmen.
 
(dikkayt spoiler olabilir)

Bu haftaki bölüm gene dolgu bölümü. Ana hikayeye dair hiç birşey yok. Bari paralel evreni göster, öbür Olivia'yı görelim, o da yok. Üstüne bir de Peter dururken yeni gelen gözlüklüyle Olivia'yı flört ettirip sinirimizi bozuyorlar. Bir tek finaldeki detay vardı merak uyandıran. Ratingleri de epey düşüşteymiş galiba. Bu sezon Fringe yalan olabilir gibi gibi.
 
Geri
Üst