Kargaşa(Hard Rock/Heavy Metal) - Ankara

Kargaşa Grubunun İlk Demosu Karamsar Serzenişleri Nasıl Buldunuz?

  • Beğenmedim

    Oylar: 0 0.0%
  • Beğendim

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    131
ya ben derslerle bogulmus durumdayim iki hafta tuvalete gitcek vaktim yok siz eglenin bende bi dahaki sefere katilirim artik hadi iyi bakin kendinize
 
**süper heavy biraderlerim benim..mail adreslerinizi itina ile kontrol ediniz lütfen...ve bana burdan değil mailden veya en kötü özel mesaj ile ulaşınız...hadin grşürüz
 
uzun zamandır suskun kaldık haklısın duygu :) fakat geliyoruz bekleyin şimdilik dtü rock şenliğine hazırlanıyoruz repertuar genişlettik 5 besteye çıktık çalıştık yani :) yakındı sahnelerde görüşcez inşallah desteğinizi kesmeyin görüşmek üzere...
 
Arkadaşlar 27 Şubat Pazar günü Yolcu Rock Barda sahne alıyoruz herkesi yanımızda görmek istiyoruz işte gruplar:

1-Kargaşa
2-About:Blank
3-Rakkass
4-SakaGibi

Giriş:5 lira
Kapı Açılış:17:00
Yer: Yolcu Bar ( Cumhuriyet Mah. 10/32-34 Sakarya Cad...KIZILAY )

Pazar günü görüşmek üzere...
 
Teşekkürler sizlerede başarılar hemde böle en sağlamından...Kolay gelsin
-Kolaysa başına gelsin!!
-Yolcuda konserse gelsin tabi abi ya ne diyon sen!!!
:D:D
 
Ya ilk sayfada bizden bahsediliyor olması lazımdı ama yinede ben bahsedeyim hem güncellenmiş oluruz yenilikler var çünkü.
İlk olarak biz genel olarak rock müzik içindeki bir sürü gruptan çeşitli coverlar çalıyoruz yani rock müziğin ucundan bile geçiyorsanız bizde en azından 1 tane dinlenecek parça bulabilirsiniz.
Yenilik olarak grubumuza bir de klavyeci katıldı ve 6 kişi olduk oda orkestrasına doğru yol alıyoruz yani :D bence klavyeyle beraber müziğimiz dahada zenginleşti.
Biz coverdan çok bestenin önemine inandığımız için kendi kabiliyetimiz çerçevesinde kendi müziğimizide yapmaya çalışıyoruz bu konserdede bizden bir kaç beste dinleyeceksiniz umarım beğenirsiniz diyorum hepinize çok teşekkürler.
Yolcuda görüşmek üzere.
 
spider_in_mud demiş ki:
arkadaşlar grup hakkında hiç bilgi yok kimsiniz ne çalarsınız ne tarz soylersiniz kaç kişisiniz biraz bilgi rica edebilirmiyim acaba....:)
Mustafa tarzla ilgili bilgi vermiş ama sayı mevzusu muallakta kalmış. Kadromuz şudur:

Vokal:Emre
Gitar1:Musti
Gitar2:Mali
Bas Gitar:Mehmet
Davul:Eren
Klavye:Umut

6 ettiyse tamızdır.Studyoda bile kelle sayıyorum anlamak için :D
 
umut,uğur desteğiniz sonsuz teşekkürler umarım yüznüzü kara çıkartmayız;

spider_in_mud, arkadaşlar anlatmış ama bende üstünden geçiyim biraz, modern rocktan eskilere hafiftenden sert-çokta hafif değil ama :)- parçalara yer veriyoruz repertuarada bu pazar gününün playlistinede yansıyacak tabi ki...

pazar görüşmek üzere millet kendinize iyi bakın benim gibi hasta olmayın :(
 
evet beyler "stop the rock" adlı konserimiz bugün yolcu barda kapı açılışı 17.00dır. ilk grup olarak çıkıyoruz diğer gruplar about:blank,rakkass,şakagibi dir.

Herkesi bugün yolcuya bekliyoruz...
 
Geri
Üst