Redhanded

yorumların için çok sağol.. ya ilk bikaç parçada ses sisteminin azizliğine uğradık.. bence bundan dolayı insanlar pek tepki veremedi.. ama bence de konser güzeldi..



bizi dinleyen, beğenen, beğenmeyen herkese iyi seneler...
 
ben de dinledim hacettepede şöyle ilk yarım saatten sonra millet koptu ben dahil pamelalar offspringler hepsi bombay dı resmen hepinizi tek tek kutluyorum.küçüklere sevgiler büyüklere saygılar efenim.(yeni forum kuralları) :))
 
millet selam burda oldugunuzu bilmiyodum..dummy den ayrılmıssınız uzuldum ona.detaylı konusuruz sonra.belki bu cuma biz baslıcaz tekrar hayırlısı..gorusmek uzere..
 
merhaba:)

redhanded a mrhaba,

süper bi grup
taaaaa bursa dan onları dinlemek için geldim ankara ya
başarılarınızın dewamını diliyorum,
vokali ayrıca öpüyorumm :p
hoşçakalın..
________________

dinleyici:)
 
Neredeyse ciktiklara her yere kosa kosa gittigim, grup elemanlarının basarili oldugu, 2004 yazinda bateristini Rock The Nations festivalinde Self-Torture'la izledigim-dinledigim, Slash solosu atan gitaristini takdire şayan buldugum, ultraviole sarisin vocale sahip anlatmakla bitmez Ankarali gruptur. Ayrıca saglam bi playlisti olan -ve bu playliste skunk anansie de koymasi gerektigine inandigim- nadir anti-piyasa gruplardandir...

Siz nereye biz oraya diyoruz :)
 
bir redhanded funı olarak ne kadar iyi bir grup olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım.ama doğruyu söylemek gerekirse grubu vokal götürüyor:)diğer grup elemanlarına haksızlık etmeyelim dimi.hepiniz harikasınız.
 
selam..
gsf de ayni sahneyi paylasmistik
bir de bizizde bateristinizi izledim durakla bir sarki çalmislardi, tebrik ediyorum kendisini:)
umarim tekrar beraber sahne aliriz...
basarilar...
 
Geri
Üst