Osiris (Alternative - Rock) - Ankara

50. sayfanın ilk mesajını ben atiyim dedim.. (grubum adına)
bizi bu zamana kadar yanlız bırakmayan tüm dostlarımıza tesekkürler.. grubumuz kurulalı 1 sene oldu.. bu zamana kadar tahminim 40 civarı konser verdik.. bizi yanlız bırakmayan iyi calsakta kötü calsakta hevesimizi kırmayan.. bize yardımcı olan.. herkese minnettarız.. grubuz su zamana kadar bircok elemanını değiştirdi.. tüm bizimle eglenen üzülen eski elemanlarımızada teşekkürler..
evet bu sene cok fazla konser veremiyoruz.. çünkü vakit problemimiz cok fazla.. ama bizde durmayıp üretmeye.. en önemlisi gelişmeye gayret ediyoruz.. hersey için teşekkürler .. turkrockada teşekkürler.. ayrıca grubumuzun her türlü organizasyon güvenlik :sniper alım satım yardım desteklerini esirgemeyen onursal berker' tayfa's a tesekkürler :twisted:

________

andac rock barın acılısındayız :!:
 
Mekanın boyası sıvası duvar tadilatı ve kuliside bugün neredeyse tamamlandı.. elektrik tesisatıda yarın sabah tamamlanacaktır.. :)

15 Nisan da Andaç Rock! ta görüşmek üzere!
 
herkes burdaymş haberimiz yok yaa ! Ya osiris çk gzl bi ism cok uymş bnce ya anlamını bilmiyrm ama söylenişi çk gzl bu arada inş gelcz konsere hpsinize başarılar
 
Geri
Üst