Notlike

arkadaşlar NOTLIKE kısa bir süreliğine hiçbir konsere çıkmayacak.teknik eksiklikleri yenene kadar ve ayrıca playlistimizi tam istediğimiz hale getirinceye kadar konsere çıkmama kararımızı uygulayacağız. teknik aksaklıklar gurba zarar veriyo. bunları atlatana kadar konser yapmıycaz. yaz döneminden sonra çok sağlam bir playlist ve müzikle karşınıza çıkcaz. ilginiz için teşekkürler....
 
ha haa tam sana yakışan gurup ismi. gönül isterdiki çıkıp gelelim izlemeye ama naapalım gelemiyoruz. eger topic açarsanız haberimiz olsun türker bey.senin adın geçmeyecek de kimin adı geçcek.olum grup baya düzeldi. eşşek gibi çalışmaya başladık herkes birden hareketlendi. yakında çok sağlam bi şekilde çıkmayı umuyoruz. bu arada beste falan da yapıyoruz. gallows ta kurulma aşamasında gallows için beste çalışmasına başladım.
 
Uzun zamn oldu ensturman sorunlarımızı halletmeye ugraştık ve eleman sorunu biraz araya sebep oldu ama az kaldı...NOTLIKE sahnesı yenıden görucuye cıkacak daha iii ve başarılı bi şekılde
 
notlike notlike hadi baaa artık baslayın artık su konserlere özledim bak sizi atladım geldim ankara'ya seyretmek istiyorum sizi eski vokaliniz olarak hadi artık asın engelleri baslayın
 
hahaha daha karizma bi fotoğraf bulamazdın heralde sevgili dedebass... türker yarından tezi yok tekrar çalışmalara başlayacaz. eleman değişikliklerinden dolayı bir türlü işleri rayına oturtup gaza gelip bişeyler yapamadık. besteler de hazırlanıyo.umarım artık yüzümüz biraz güler. özellikle de benim buna çok ihtiyacım var biliyosun.
 
bu arada uzun bi aradan sonra grubumuz tekrar studyo yaptı bugün. grubumuz dağılmıştı şimdi tekrar toplandı. gurubumuzda iki önemli değişiklik oldu. tekrar toplanırken askere gideceği için bateristimiz onuru tekrar gruba çağıramadık. onur eğer topice bakarsan bi ses ver ulaşamıyorum sana kardeşim özledik seni arkandan bağırmayacakmıyız en büyük asker... diye. grubumuzun bir diğer kayıbı da vokalimiz murat oldu. murat gruptan ayrılmak istedi.
grubumuzun son kadrosu:
ritm gitar vokal: sabri
bass gitar: dede
davulcu: berkay
lead gitar: cenk(ben)
grubumuz gene metal müzik altyapılı adamlarla devam etmekte. vokalimiz sabri oldukca mikrofona hakim bir adam ve ankaranın en iyisi olma gibi bi iddası da yok gayet çalışırım abi modunda bi adam.yeni bateristimiz berkay ise iyi bir thrash bateristi.
arkadaşlar grup olarak daha önce eleştirilen birçok şeyi tamamladığımıza inanıyoruz. enstrüman olarak artık hemen hemen hiçbir eksiğimiz kalmadı.umarım iyi işler yapmayı başarabiliriz. grubumuz artık cover ve bar grubu olmak gibi bir idealle müzik yapmayacak. hali hazırda 5 tane bestemiz hazır olmak üzere. grubumuz konserlere çıkıp coverlarla birlikte besteleri de piyasaya sürmeye başlayacak yakında. bizi merak eden bize destek veren, kötü günlerimizde de yanımızda olan herkese çok çok teşekkürler.
 
selam arkadaşlar, yeniden toplanmanıza çok sevindim. yeni konserleriniz olursa orda olmak isterim. Onur'un arkasından en büyük asker diye bağırma vaktimiz henüz gelmedi ama yakında. kendisi ankara dışında artık.
çalışmalarınızda başarılar dilerim. siz iyi bir gurupsunuz...
 
alpago desteğin için sağol yakın zamanda tekrar konserler vermeye başlayacaz. senin de dediğin gibi öyle olması gerekiyo.vokalimizden son derece memnunuz. besteleri de 15 -20 gün içinde kaydetmeye başlayacaz. umarım bu işi kıvırabiliriz.
 
Geri
Üst