R.T.D / Reset To Default

butun yorumlar icin cok ama cok tesekkurler :) grup adina her konser biraz daha gelistigimize inaniyorum. Bence ii bi konserdi hernekadar seyricinin yabanci olduu bi tarzi yapsakta...
Kendi adima tabiki calisacagim eksikleimin farkindayim. Okadar hareket ve headbang de kalkip ta clean yapmak biraz zor oluo acikcasi bide monitorden inanin birsey duymak cok zor ama bunnari bahane olarak almayin lutfen cunki dediim gibi calismaa devam :)
Bu kadar guzel elestiriler almak inanin cok hos grubun gelecegi icin bi katki olarak bakiorum ben bu yorumlara gorusmek uzere :)
 
14 Mayıs ta da İf rock barda R.T.D

afis8xd.jpg


Herkesi bekleriz...
 
14 mayıs pazar günkü konserde R.T.D olarak demodakiler dahil 8 adet bestemizle sahnede olacağız.Bizi seven yada tarzımızla ilgili olan herkesi bekleriz.
 
ya şöle söyliyim kayıtları dinlediğimde ve dinlettiğimde ne ben ne de başkası bunu amatör ve bizim yaşta insanların yaptığına inanmıyo.konsere gelip sizi görüp gerçek olduğuna inandıktan sonrada kafa sallamaktan kendini alamıyo.sahneye de müziğe de çok yakışıyosunuz.çok iyidiniz.tebrikler.sevgiler
 
Böyle giderlerse yakında Türkiyedeki metal müzik anlayışına yepyeni boyutlar katacaklar,bana göre bu potansiyeli kesinlikle barındırıyorlar.
 
Geri
Üst