the Question (thrash death ) - Ankara

Organizer demiş ki:
yolcuaf2yeni9rj.jpg



Herkes Davetlidir... ;)

:metalhead

Gruplara Başarılar Diliyorum
 
99. Gün Metal Night ın açılış grubu the Question .. Başarılar grup olarak.. Açılış çok sert olucak sanırız.. :twisted: .. Seyirciyi gaza getirmeniz çok da zor olmayacak ..


Başarılar...


Stay Heavy :twisted:
 
FateX demiş ki:
99. Gün Metal Night ın açılış grubu the Question .. Başarılar grup olarak.. Açılış çok sert olucak sanırız.. :twisted: .. Seyirciyi gaza getirmeniz çok da zor olmayacak ..


Başarılar...


Stay Heavy :twisted:

nediyim hayırlısı olsun :) sert olajk biraz ewet :twisted:
siz gazı merak etmeyin size sıcak bi seyirci bırakcaz... 8)
 
En son nice konserlerde görüşmek umuduyla yazmıştık. Bir sonraki konserde görüşmek nasip olacak umarım . Öncekine göre daha oturmuş bir grup izleyeceğimizden eminim. Bu konsere sanırım yetişmez ama garajda raining blood başı duymuştum . Şarkının hepsini istiyorum. Peçeteyede gerekirse yazarım özel istek yapıyorum mümkünse :)
 
eet o ufak bi kandırmacaydı :LOL: ama bu demek deildirki o parcayı çalmıcaz..öle baba parçaları çalmak için çalışmak lazım öle dan deyince slayer çalınmıoki başka grup olsa nese dimi :p yakındır cok bomba daha önce kimsenin çalmadığı parçalarla bı sonraki olur olmadı bi sonraki konserde karşınızda olajaz sizin gibi iyi müzisyenlerin beklentilerini boşa çıkarmak ayıp olur...sırf bu nedenle daha cok çalışıp nice reignler çalcaz 8)
stay heavy....

(bide metin abidende ufak tüyolar almam lazım slayer üstadı o sanırım :LOL: )
 
Valla hazır tüyo almışken sadece çalışmalarda değilde konserde de Slayer çalmaya ikna etsen hoş olurdu:) Gerci grupça cover çalmayı pek istemiyoruz ama Slayer için bu kural arasıra bozulabilmeli sanki :)
 
tüm başarı dilekleri için teşekkürler
umarım güzel geçer hem seyirci hem bizler eğleniriz
herkesi bekliyoruz...
stay heavy ................................stk............
 
arkadaş lar grubumuzun artık yeni bir bascısı var:)
umut bundan sonra umuyoruz bir terslik olmazzsa bas gitarıyla bizlere eşlik edecektir(oda ne demekse)
dha önceki bascımız ünsala katkılarından dolayı cok teşekkür ediyoruz ondan çok şey öğrendik ve birlikte çalmakda eğlenceliydi..umarım oda bizlerle olmak tan mutluluk duymuştur ...
hepinizi pazar günü yolcuya bekliyoruz...
stay heavy........stk............
 
Geri
Üst