LayLayLom Müzik

Cavit haklı olduğun yerler tabii ki var.Zaten yok demiyorum.Zira ben de Lay Lay Lom'un faiş fiyatlarla satış yaptığını savunuyorum.>Zaten bütçeye uygun olsaydı MEX FENDER yerine SL1 SOLOIST alırdım.Aile dostum dedim.Haklısınız.Serter Amca'ya zaten en büyük kırgınlığım Fender'i aldığım zaman oldu.ANLAYIN NEDEN OLDUÐUNU.. Onun dışında bir kızgınlık yok.Fakat bu bana yaptığı yardımları örtbas etmez.NETİCEDE ARKADAŞLAR LAY LAY LOMLA UZUN BİR GEÇMİŞİM OLDUÐU İÇİN "SAVUNMA-SAHİPLENME" DUYDUM.Kim olsa aynısını yapardı.

Cavit İzmir Lay Lay Lom'da çalıştığını sağlam kaynaklardan öğrendim.Bütçen nedir bilmem.Zaten bütün bu provakasyonları senin üzerine yıkamam.Bu tür eylemler yaklasik 11 senedir devam eden şeyler.DAHA BÜYÜK GÜÇLER VAR...Senin şahsına karşı en ufak bir ahlaksızlık yapamam ki seni tanımıyorum.Eğer öyle bir şey sezdiriyorsa yazılarım affola.Ama bu senin provakosyonuna karşi tutumumu değiştirmez...

Sizlere teklifim aramızda 5 kişi belirleyip Serter Amca ile buluşup konuşalım.O zaman kimin dürüst olup olmadığı ortaya çıkar.Daha böyle bir şeyi Serter Amcaya hiç sormadım.LaYlAYloM merkez şubeye gidip oturalım.Fakat lütfen daha yapıcı eleştiriler sunalım.

Kimsenin iyi niyetinden zerre kadar şuphem yok.Hepimiz müzik için şu anda konuşuyoruz...
 
serdar_secme demiş ki:
Ben zaten sizin hakkınızı aramanıza bir şey demiyorum diyemem de...Fakat bu başlık dünyanın neresinde açılırsa açılsın , bu şekilde yorumlar aldıgı anda işin aslında bir provokasyondan ibaret olduğu ortaya çıkacaktır.
Bilen bilir.. Ben geçen sene gitarımı değiştirme kararı almıştım ve "oramiral"den mex fender almıştım."oramiral lay lay lomla alakası olmayan bir şahıstı. Peki ben bunca yıllık aile dostumuzdan değil de neden x kişiden aldım??Arkadaslar ben de JACKSON ların pahalı satıldığını biliyorum.Bunun nedeni Serter Amca değildir.Ülkere uygulanan çifestandart politikasıdır.Yani Almanya'ya yollanan fiyat ile Türkiye'ye yollanan arasında uçurum var.Bu bilgileri nereden aldığımı sormayın deşifre edemem..Yani sözgelimi bir SL1 in buraya geliş fiyatı atıyorum 10 liraysa ,Almanya veya İtalya'ya 2 lira.Yani Türkiye'ye giriş yapan mallar 5 katı maaliyetle giriyor.Bir de buna %18 KDV ve gümrükler binince böyle bir uçuk fiyat çıkıyor.Serter Amca bu yüzden bu gitarları bu fiyata satıyor.Gitarlardaki üretim hatalarının ya da kozmetik sorunları hakkında bir şey diyemem...
Örneğin şu anda Tünel'de bir Fender USA DELUXE fiyatı ortalama 1.800 EURO cıvarı..Bunun Amerika ve ya Almanya fiyatı 1000-1250 EURO civarı..Neden kimse bu uçurumdan değil de LAY LAY LOM uçurumundan bahsediyor....Çünkü JACKSON gibi bir firmanın disbiritorlüğünü almak çok kolay değil.Zaten JACKSON,TAKAMINE gibi firmalar her ülkede en fazla 2 temsilcilik veriyor.Mesela GIBSON,FENDER,IBANEZ gibi firmalar isteyen her firmaya temsilcilik veriyor..
Cavit bey Türkiye'de tek temsilciliği Lay Lay Lom'da bulunan JACKSON firmasına göz dikmiş anlaşılan.Ama Serter Bagcan ve LAY LAY LOM Jackson firmasının çok sevdiği bir temsilci..Zira TÜRKİYEDE 60'a yakın şubesinde JACKSON satılır..Türkiye için ayrilan stok her ay boşalır..Sizce böyle bir disbiritorlüğü bırakır mi JACKSON firması...

Arkadaşlar CAVİT'in oyununa alet olmayın.Kendi kişisel davasına sizi alet ediyor.Göle maya çalıyor.Yakın zamanda en yetkili ağızdan SERTER BAÐCAN'dan da biz mesaj yazılacaktır...

Saygılarımla
SERDAR SEÇME
 
burada kimse karalama kampanyasi yada LLL yi yok etmek gibi bir amac gütmüyor. Eger son iki üc sayfayi özelliklen (malum kisinin zirvalamasi harici) LLL nin fiyatlari indirdigi haberi üzerine olanlari okursan, genel yaklasim aaa fiyatmi düsmüs kaca düsmüs, ahh düssede alsak cinsinden. Yani fiyatlar olmasi gerektigi yere inse, buradakilerin bir cogu LLL e kosacak. Bence burda kötü niyet aramamak lazim.
 
Benim tanıdığım laylaylom, aynı malı süper ucuza
İtalya'dan veya X ülkesinden alabiliyorsa,kalkıpta japonyadan ne bileyim elin amerikasından almaya kasmaz.Aynı malı x ülkesinden 2yse 3e alır,bize 30dan satmaya devam eder. :LOL:

Geyiği bir tarafa atacaksak, bu forumda katılım gösteren laylaylom yetkililerinin olduğu gözle görülüyor.Bu adamlara bir zararınız dokunmuş ki size karşı bu tip bir oluşuma girişmişler.Üzerlerindeki etki aşırı boyutlarda olmasa bu işlere kalkışmaz Türk insanı.Bilirsiniz uyuşuk milletiz biz. ;) Ondan bunca kazık, genel bir sömürü zihniyeti.
Bu adamlar desemde bende o adamların içindeyim.Size tam olarak ne hissetiğimi anlatayım.
Sahip olmayı dilediğim gitarın fiyatını araştırıyorum.Nerden alınabilir,en ucuza-en iyi destek,müşteriye yaklaşım vs... vs... bakıyorum.Cebimdeki para belli.Babam ne bilmemne holdingin müdürü ne annem bilmemnede kariyer yapmış bir insan.Neyse araştırmalar beni tek bir adrese götürüyor, temsilci laylaylom.İnternetten de araştırmalarımı yapıyorum.Soruyorum-soruşturuyorum.Dış ülke fiyatına bakıyorum,tamam vergisi algısı eklemek için azdaha kasarsak alabiliyorum.Netteki fiyat 800$ civarı hadi algı vergi zırt pırt 1400$a elde diye düşünüyorum.Birde gidip laylaylom dan fiyat alıyorum.Ordaki satıcı kardeşim bana asık suratla ve dalga geçer modda "2000€" kardeşim.Öhö.Bir gıcık tutar boğazını.Ne kadar dediniz?Duydun o kadar işte.Tamam hocam size iyi satışlar.
Sonuç güç bela para bul,heves et "özenti ol" üstüne birde, elde ne var, hayal kırıklığı-sinirlilik sonrası nefret duygusu.Şimdi söyleyin bakalım sayın yetkili beyler.Ben susayımda madur mu olayım.Evet istediğiniz de budur.

Kimsenin öyle asalım keselim şeklinde yaklaşımı yok.Kardeşim satın şu aletleri oluruna müzik adına iyi işler yapılsın.

Selametle
 
arkadasim tabii ki susma ben de zaten susmayın istiyorum. ben de zamanında serter amca ile bu konuyu konustum.
Sizin haklı olduğunuz yerler tabii ki var.Bunu tüm yüreğimle kabul ediyorum...Ayrıca LLL'da çalışan biri değilim.Sadece yakınen tanıyorum.
Bu arada LLL fiyatları GERİYE ÇEKME KARARI ALACAK. Serter AMCA ile konustum..Bilhassa JACKSON'larda bir indirime gidilecek arkadaslar...
Şimdi dilediğiniz an "koşa koşa" gidebilirsiniz...
LLL iyi niyetle gelenleri geri çevirercek veya söğüşle me meraklısı bir kurum değildir bunu anlayın.
Eğer boş vaktinizde LLL'ye giderseniz fiyatların düştüğünü göreceksiniz.TEKRAR SÖYLÜYORUM.Fiyatlar bana göre de çok yüksekti.Bunu SB'ye de söyledim...DAha gidip görmedim fakat DAHA MAKUL FİYATLARA GELDİÐİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
Lütfen internet sitesindeki fiyatlara aldanmayın.ORadaki %18 KDV+KREDİ KARTLIK fiyatıdır.

LÜTFEN TARAFSIZ VE NESNEL OLDUÐUMA GERÇEKTEN İNANIN.SADECE HAKLININ KAZANMASINI DİLİYORUM.İYİ NİYETİMDEN ŞÜPHE ETMEYİN:::::
 
Evet, Serdar Seçme Bey'in dediği gibi, başta kavo olmak üzere tarikatınızla gitsenize laylaylomun sahibi adamla görüşmeye, tabi jacksona sanal sanal şablon email sallandırmaya benzemez,

Gerçek bişeyler yapmak sizi yorar, hem Kavo sen tek ayak üstünde kaç yalan söyleyebiliyosun minimum ve maximum?

Kendin işten atılıp bu işi meslek edinmişin ve çoluk çocuğu da kirli işlerine alet etmişin, yazık sana, sen kendi hayrına bağış falan da topluyosundur. ''mağaşlı'' olmayı becerememişin ya.

Laylaylom çalışanları kaba, öyle böyle diyodunuz, işte o kavoymuş. Niye adama peygamber muamelesi yaptınız, adam ahmet hoca olsa eteklerini de öpersiniz.

Müzik işi parası olan adam işi, hiçkimse kusura bakmasın, herkes biliyo ki pahalı iş, hele türkiye de çok daha pahalı ve zor. Göze alan adam gibi yapar, mızmızlanmaz, bulur bi yolunu, yok göze alamıyorum diyenler de kavo ve onun gibilerle evcilik oynar. Delilerle şairler aynı dili konuşurmuş, ve gerçekleri de siz beğenmeseniz de onlar söyler.
Hadi eyvallah
 
serdar_secme demiş ki:
Cavit İzmir Lay Lay Lom'da çalıştığını sağlam kaynaklardan öğrendim.Bütçen nedir bilmem.Zaten bütün bu provakasyonları senin üzerine yıkamam.Bu tür eylemler yaklasik 11 senedir devam eden şeyler.DAHA BÜYÜK GÜÇLER VAR...Senin şahsına karşı en ufak bir ahlaksızlık yapamam ki seni tanımıyorum.Eğer öyle bir şey sezdiriyorsa yazılarım affola.Ama bu senin provakosyonuna karşi tutumumu değiştirmez...
...

eğer laylaylom da calıstığımı kanıtlamazsan serefinden süphe ederim.çünkü düpedüz iftira atıyorsun.kanıtla bekliyorum.claıstığımı kanıtla.yapamazsın.gurursuz insnalar iftira atıp içinde bulunduğu kötü durumdan cıkmaya calısısrlar.belki seni kandırdı o amcaların.cavit laylaylomda calıstı diye.ben şerefimi ortaya koyuyorum.ben laylaylomda calıssaydım 2 sene önce gidip usa dan sl1 getirtmezdim.

dediklerini kanıtlamanı bekliyorum.sadece ben değil burada herkes bekliyor.sağlam kaynaklarını koy ortaya delikanlıysan. siz böyle adamlarsınız işte.korktunuz etekleriniz tutustu şimdide iftira atıp bu tüketici haraketini engellemeye calısıyorusnuz.bundan sonra tüketiciiye yakın olmayı sececeğinize üzerime gelip karalama kapmanyası yapıyorsunuz.ama merak etme buraki insanlar beni tanıyor.hiçbir mağazada calısmadım ama inan calısmıs olsaydım lll de calısmazdım.ahlı para yemeyi sevmem ben.dinimce haramdır.
 
Önce adamı denerler, sonra sigortaya sokarlar, bu kadar basit, demek ki kavo hemen atılmış, bi insan konuşmasında zaten dininden örnek verip haram falan diyip diğerlerini etkilemeye çalışıyosa o adamın sözüne pek inan olmaz zaten, vay be

Pembe dizi gibi, climax noktaya geldik, ve bana da çok süpriz oldu. Tahminimden çok malzeme topladım.
 
lustral demiş ki:
Kendin işten atılıp bu işi meslek edinmişin ve çoluk çocuğu da kirli işlerine alet etmişin, yazık sana, sen kendi hayrına bağış falan da topluyosundur. ''mağaşlı'' olmayı becerememişin ya.

Laylaylom çalışanları kaba, öyle böyle diyodunuz, işte o kavoymuş. Niye adama peygamber muamelesi yaptınız, adam ahmet hoca olsa eteklerini de öpersiniz.

kac para senin kiran ?
calıstıysam sigorta primlerimin belgelerini getir.dükkan içinde cekilmiş fotoğrafımı koy..bos konusmuyorsan belge sun.yada paranı ben vereyim sus olur mu ?
 
serdar secmenin kullandığı üslup ile lustral ın kullandığı üslup çok farklı.

lustral,insanlarla düzgün konuşmanı tercih ederim ha bu sana bi öğütmüdür yapman gerekirmi sana kalmış bilemem ama biri hakkında yorum yapılıyorsa ve ben bu kişiyi forumda takip edip nasıl bir insan olduğunu biliyorsam laf ettirmem o insana.Cavit kadar başlarda ben de uğraş verdim gidip insanlara söyledim.bu kararlama veya provokasyon deilki sadece malları daha ucuza almaya çalışma gayreti.Şimdi kalkmışssın cavite destek veren onca insanı bi kenara bırakıp ona yüklüyorsun bütün sucu.zira bu başlık açıldığında ilk tepki veren insan cavit deildi.

Serdar secme,haklı olduğun konular var tarafsız olduğuna inanıyorum ancak eğer ortaya birşey atıyorsan onu kanıtlamalısın.Yada bilmiyorum cavit öyle biri olsa bile o zaman ben cavitin tek yanlı davrandığını düşünüp onu bi kenara atar kendi irademle yine kavgamı sürdürürüm.Eğer ciddi bir indirim olursa o zaman sana hak verebilirim.DEC müzik ile özgür agabey konustu halletti sonucta ortaya güzel birşeyler çıktı ama laylaylomdan adam gibi bir tepki gelmedi veya şimdiki indirimi gelip bu başlıkta "arkadaşlar sizin isteiğiniz üzerine fiyatları çektik vs." diye bir cevap gelmedi.

Yalnız bnde soyle birsey olusmaya başladı en sonunda gidip dukkandan rica edeceğim niye fiyatlar böyle diye.Forumda konusmanın pek manası kalmadı gibi.Sürekli yeni birşeyler çıkıyor.En iyisi istanbuldaki insanlar toplanıp dükkana gidelim boyle boyle derdimizi iletelim. Yoksa boyle forumda kavgayla bir yere varamayacağız..
 
Sinirler baya gerildi herhalde bende bi şeyler yazmak istedim.

Arkadaşımın başına gelen bi olaydır.Olayı yorumsuz anlatıyorum:

Arkadaşım davul almak için Kapı kapı gezmektedir.Ve sonunda laylayloma girer. Davulu beğenir,zilleri beğenir. Faturasını alır ve de memleketine geri döner.Firmada davulu kargoyla yolayacağını söyler. Aradan bayaa zaman geçmiştir ve de davul gelmemiştr.Dükkanı aradıklarında eksik ödeme yaptıklarını o yüzden göndermedikelrini söylerler.Elinde faturası olmasına rağmen davulu göndermezler.Mecbur eksik olan parayı gönderip davuluna kavusur.Tabi biraz fazla ödeyerek.

Arkadaşımın anlattığıdır.Ben burda şahsi olarak kimseyi tanımam etmem kimseylede alakam yoktur...
 
burda bazı şeyler ters gidiyor bende başlık ve yazılar hakkında....

1. bu başlığı ve önceki silinen başlığı da açan benim. neden açtığım başlıkta fazla yorum yazmıyorum peki? çünkü insanlar çıkıp bir süre sonra beni sen başka firmanın cartısın curtusun diye suçlayacaktı. bende yeri geldikçe bazı şeyleri yazmayı uygun gördüm. artık cavo.yu suçlamayı bırakın. çünkü bu başlığı açan ve başlatan benim...

2. peki neden laylaylom.a bu kadar tepkiliyim?
çünkü ibanezler türkiye avrupaya göre 100-200 dolar farklı alınırken ben jackson.ımı avrupaya göre 3 katına aldım. neden? çünkü gitarı alırken gitarımın yanında verilmesi gereken alyan takımını bile bana vermediler. bu kadar mı düşülür? bir çok isteğim şey de biz sizi arıcaz 2-3 gün içinde deyip beni salladılar 2-3 defa. çünkü bana bazı konularda yalan söylediler. zoom gfx5.i bırakıp analog dist kullanmak salaklıktır dediler arkadaşıma. neden çünkü şu anda istediğim jackson.ı almak yerine başka gitarı alıcam.

3. hiç bir firmanın adamı değilim. üniversite de öğrenciyim. müzik isteyen için PARA İLE YAPILMAZ. müzik pahalı bir hobi de değildir. görende clasic araba topluyoruz zannedicek. bir saat amerikada orta halli gitardan daha pahalı şu anda. kimse de kendini kandırmasın. muziği PAHALI hale getiren daha fazla kar için insanların içindeki müzik sevgisinden yararlananlar.

ha belki her şey değişir bu saatten sonra belki hiçbir şey değişmez. ama ben çevremde bir çok insan tanıyorum ki laylaylom dan nefret ediyolar. bir gun bu adamlar hesap sorabilecek yerlere gelince ki çoğuda gelmek üzere gidip de laylaylom.a sen ne yapıyorsun demicek mi? bu şirketin sahipleri bunu düşüğnmüyor mu?
 
lustral demiş ki:
yumuşak g ni yerim ben senin


puahaha:)

abi ne güzel eylence çıktı işte boşverin ya bakın hayata daha önemli şeyler var hayatta:)

fransanın kararına bile dur demekten aciz bir ülkedeyiz kim takıyor müzikle uğraşan adamı.devlet satanada alanada dayıyor vergiyi yolabildiği kadar yoluyor...

sürüyüz hepimiz bi şekilde devlet bizi yoluyor işte..devlet laylayloma laylaylom bize herkes tuttuğuna:)

fiyatlar düşmüş makul derecede işte mailde attık daha burda birbirinizi bıçaklasanız nolur,cavo laylaylomda çalışmış atılmış olsa nolur.eğerki bu işi cavo yapcaksa jackson satmayı ve ucuza satcaksa varsın o satsın..baktık o da pahalı satıyor bi mailde onun için atarız:)

kim iyi yapcaksa o satsın:)

keşke param olsada bütün büyük markaları bi çatıda toplasam bi ferrari bi villa alıcak kadar:) kar edebilcek şekilde satsam böle günde 100tane jackson falan:D

kimseyide çalıştırmasam sadece kendim çalışsam her gelenle ilgilensem sohbet etsem falan oh mis:D
 
Bi firma bu kadar mı kendini küçük düşürür .Yazıklar olsun diyorum heleki ilk kez gitar alacak insanların devamlı ugradıgı bir sitede.Bu olayı bu kadar büyütmenin çıkmaza sokmanın amacı nedir?

Laylaylom un direk müşteri kitlesi buradayken alttan alıp adam gibi nedenleri ile acıklamak yerine tüketiciyi küçük düşürücü, aşağılayıcı bir uslup kullanan belki sahte belki gercek laylaylom muzik adına konuşan adamları susturmak dururken hala bir resmi açıklama yapmaması gercekten trajikomik bir ticaret mantığı gösteriyor.

Düşünüyorumda mantıklı bir açıklama yapmak bu kadar mı zor ? Demekki %300 kazanmak müşteri kazanmaktan daha tatlı geliyor bu insanlara.
 
serdar_secme demiş ki:
Bu arada LLL fiyatları GERİYE ÇEKME KARARI ALACAK. Serter AMCA ile konustum..Bilhassa JACKSON'larda bir indirime gidilecek arkadaslar...
o zaman bu durumda bir kötü niyet seziyorum ben... madem indirime gidilebiliyordu neden jacksona şikayet mailleri atılana kadar beklendi insanları "koyun" sandılar da jacksonla iletişime geçilince mi tırsıldı?... yok kardeşim ben lll un ve serter beyin iyi niyetine inanmıyorum tüm turkrock camiasına bedava usa jackson dağıtsa da inanmam... çünkü bunlar olsa olsa ağıza 1 parmak bal çalma seansları tahmin edebileceğimiz gibi

ne zaman derler: "biz fiyatları şunca aşşağıya çektik bundan sonra (amerika fiyatı*x)+vergi" der, bunu demeye cesaret eder o zaman desteklenir anca
 
serdar_secme demiş ki:
Lütfen internet sitesindeki fiyatlara aldanmayın.ORadaki %18 KDV+KREDİ KARTLIK fiyatıdır.

yani laylaylom'da faturasiz alisverise indirim mi yapiliyor? cok ayip cook :oops:

kemal abi zaten devlete vergi toplayacak yer ariyor, sakin laylaylomun bu politikasi kulagina gitmesin.

lustral, sana da aldigin lustralin dozajini biraz azaltmayi tevsiye ediyorum, bu kadan nese fazla gelmesin doktora ogrencisi bunyesine?
 
Abi faturasız mal satmak kanunlara aykırı mı ACABA? Vergiden falan kaçırmış gibi oluyolar herhalde bence öyle pek anlamam devlet işlerinden
valla maliye bi el atsın abi

Ben istanbula ilk geldiğimde bilmiodum piyasayı marshall mg10cd almıştım peşinde indirim yaptılar fatura falan kesmediler bi de bana garantili dediler fatura yok garanti belgesi yok elektronik alet sonuçta....


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Geri
Üst