Ibanez Wd7 Ödüllü Yarışma

Durum
Yanıtlara kapalı.
Sayın forum sakinleri,

İçinden geçmekte olduğumuz saçma günleri biraz eğlenceli hale getirmek için, ödülü bir adet Ibanez WD7 wah olan, bir yarışma düzenlemeye karar verdim.

Yarışmacı arkadaşların öğrenci olması gerekiyor.

Video veya ses klibinizi hazırlayın en geç 31 Ocak akşamına kadar buraya gönderin. Sonrasında 7 gün süreyle forum efradı klipleri oylayacak ve birinci olana pedalı yollayacağım ... kargo bana ait :cool:

Klipler özgün çalışmalar olabileceği gibi cover veya over da olabilir, önemli olan müzikalite ve yaratıcılık ...

Haydi bakalım ... gelsin klipler ...

Not: İkinci ve üçüncüye de ödül verelim diyorsanız pedal vs. bağışlarınız kabul edilir ...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Evet bu başlık altında paylaşalım, sonra yönetimin yardımıyla bir araya toplarız ...

Teşekkürler ... karınca kararınca ...
 
Yarışma ben İstanbul'a gidip, güzel bir gitar bulup onu İzmir'e getirene kadar devam ederse ben de katılırım :) 2 arkadaşımı daha çağırırım, katılım da artar.
Bir ön duyuru yapıp hedef kitleye duyurma adına biraz daha zaman gerekiyordu sanırım.
 
Hocam o zaman ben de telefondaki kayıtlardan idarelik bir şey koyayim buraya çeşitlilik olsun katılım biraz daha artsın diye.

Kendi rifflerim, evde aldığım öylesine kayıtlardan biri. 1-2 aylık bir kayıt, şuan daha yeni ve temiz çalımlı versiyonunu yüklemek isterdim buraya ama gitarım yok ve kayıt alamıyorum. Telefonla kaydetmiştim.
 
Hocam yüksek lisans öğrencisi de kabul ediyorsunuz değil mi? :) bu arada bu yaz cekilen bir Jam videosu atsak o da kabul oluyormu yoksa güncel mi olucak performanslar?;)
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst