İdea

Ve nihayet :)

İdea... zırıl zırıl öten monitörlere, sürekl feedback yapan ses sistemine inat sahnede eğlenen, kendisini izlemeye gelenleri eğlendiren inanılmaz pozitif bir grup.

Sahnede müthiş eğleniyorlar, o kadar eğleniyolarki bazen gülmekten şarkıyı unutuyorlar... Şimdi demeyin "cık cık olurmu öyle şey, hiç hoş değil diye" vallaha da oluyor :) Hemde çok güzel oluyor, sahnede kendini tanrı zanneden, yukarıdan aşağılayarak bakan nice insanlara inat hep beraber eğleniyorlar, eğlendiriyorlar.

Bunu sözlemek çok doğru olmayacak ama (çünkü 1 saat kadar dinleyebildik) sanki daha çok ağırlıklı coverlar var repertuarda... Bu coverları çalarken, pekde alışkın olmadığımız bir ton ve sound kullanmışlar bu farklılık çok hoşuma gitti...

Bu arada belirtmeliyim ki "Bindik bir alamate"'yi söyleyen herhalde 1-2 gruptan biri... Bakmayın siz zor şarkıdır aslında.

Kenan Doğulu var bide... "ne alaka" der gibisiniz ama inanın çok eğlenceli olmuş... Meğer bu şarkı ne kadar rock sounduna uygunmuş yav :)

Velhasıl tadı damağımızda kaldı bilesiniz... Daha geniş, daha sağlıklı ve moralli bir günde kapılarını çalacağız kırdık bir kere zincirleri...

Ha bu arada takıntımdır bilen bilir, Bass ve Davula çok dikkat ederim... Basscı arkadaşın slaplerine, davulcu arkadaşın tuşelerine bayıldığımı ayrıca dile getirmek isterim.

Bu arada muhasebe ve emlakçılık desteği ihtiyacımız olursa hangi gruba başvuracağımızı da öğrendik dün :)

Çok uzun oldu, ilk gazla aklıma gelen herşeyi yazdım ya grubun tüm forumlarına da aynılarını yazıcam haberiniz ola, üşenmiş demeyin unutrabilirim malum yaşlılık alametleri :)

Sevgiler...



Not: İdea'yı izlemeye gitmişken canım şekerim Koray'ı da gördüm, 2 dedikoduda yaptık 30 saniyede... 1 taşla 2 kuş oldu kısaca :)
 
KONSER:

3 Mart CUMARTESİ

The Next Highway
Durak
we uzun bi aradan sora tekrar bir araya gelen İdea

konser 14.00'da başlayıp 18.00'da biticek..
Cumartesi günü herkesi LONESTAR CAFE'de (Tunalı Gölge'nin karşısı-Mado'nun karşı sokağı) görmek dileğiyle..
 
afis3mart1gu4.jpg


ozledik :)
 
Geri
Üst