Pokerhead

ya durumu takmayın oğlum olur öğle şeyler
verderverememle biz de berbattık bi sefer
bu alem böyle (internet)
ya tam destek ya tam köstek
bize ya kötüydü ama eğlendik ya da ses sistemi falan demiştyi herkes
sizeyse tam tersi denk geldi
belli olmaz nolcağı
gelmeye çalışacağım
 
28 kasım:
Pokerhead
Roulette
At hırsızları
The next hightway
Biziz rock barda saat 6dan intibaren sahne alacak grupların sırası henüz belli değil
 
Sarkilariniz....

selamlar,
eski/yeni grubunuzun sarkilarini bana yollarmisiniz? Teardropu dinledim ve superdi. Tabi sonucta bir suru eksiklikler vardi ama ben begendim. Konserinize de gittim. Hatta superdi, adem diye bi cocuk vardi kucuk kel bisey, cocukla sarhos olana kdr ictik...sonrasi pek ii degildi ama en azindan sarkilar iidi. lutfen [email protected] a yollayin :)

KOA
 
basarilar...

Boyle seyler bazen oluverir, umarim sizin gidisatinizi etkilemez!
Studyonuza geldim, tarziniz icersinde iyi, calisin bol bol!

buradan Alicana selam cakiyorum, baya eski bir dost!.. bilmiyorum yoktun bu hafta gorusemedik... bi ara yapalim bi Black Tooth! ;)

Utku'nun diger grubundayim, onada buradan selamliyorum... nede olsa eski kadrodan... Utkucum sana sadece bi "Clit Hanger" soyluyorum :twisted: gorusuruz

grubun diger elemanlarinada basarilar, umarim devam edersiniz.. birdahki konserde basarilar! :twisted:
 
cok guzel bi geceydi...
ama ben grubun dağılcaına göre sölentiler duydum dorumu?
bide ya neden kimse yazmiyo forumu taa kaç sayfa arkadan aradım geldim yane :S
 
cidden bu sefer cok guseldi gecen konserdki aciklarinizi yeterince kapattiniz
fakat uzulduum bisi war yolu calarken ben disardaydim -teardrop tan sonra- ;) dinliemedim cok usuldummmm neyse cidden cok guseldi

enisteeee cidden yurekten kutluorm seni helal sanaaa
 
Hepimiz sahnede çok eylendik ancak yine sinir bozucu bi takım olaylar oldu ne yazıkki, kolon düşünce "şerefe"yi ortada kesmek zorunda kalmak gibi... Ancak fena bi konser olmadı TNH ve ROULETTE çok iyilerdi. Biz çıkıp konser verip inmekten ziyade daha çok hep birlikte arkadaşlarımızla coşup eyleniceğimiz tarzda bir gece istiyorduk ki öyle oldu.... Sahneye eylenmek için çıktık ve çok eylendik cidden. Gelen gelmeyen seven sevmeyen dinleyen dinlemeyen herkeze teşekkürler...
 
Selam arkadaşlar :)

Evet çok güzel bir geceydi umarım geçen seferki ciddi hatalarımızı telafi edebilmişizdir. Foruma yazacak zaman bulamadık ve bir kaç gündür de forumda bir sorun vardı herhalde açılmıyordu çünkü. Pokerhead dağılmadı hayır ama biraz ara verdik. Umarım hala konserler olur ama şu an kayıtlara konsantre olacağız ve sağlam bir demo üzerinde çalışma yapacağız. Bunun sebebi başta olmak üzere benim çünkü derslerim gittikçe yoğunlaşıyor ve üniversite işleri giriyor araya ve gerçekten artık müziğe nede sosyal hayatıma ayıracak vaktim kalmayacak ama umuyorumki ilerki zamanlarda birazdaha rahatladığım zaman pokerhead'i tekrar sahnede görebileceksiniz zaten böylesi doğru olur. Teşşekürler yorumlarınız için umarım hepinize iyi bir gece yaşatabilmişiktir. Biz şahsen çok eylendik. Seyircide muhteşemdi! Elimizden geleni yapmaya çalıştık :) TNH da Roulette de at hırsızlarıda birbirlerinden başarılıydılar ve ben coştum kudurdum eylendim çok güzel bir gece yaşadım. HEpinizi buradan tebrik ediyorum teker teker. Başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :)

Pokerhead Vokal
Oytun
 
idyllic demiş ki:
cok guzel bi geceydi...
ama ben grubun dağılcaına göre sölentiler duydum dorumu?
bide ya neden kimse yazmiyo forumu taa kaç sayfa arkadan aradım geldim yane :S
Ya sanırım sadece hatıra amaçlı 1-2 şarkılık bir kayıt yapılacak onun dışında grupla ilgili bi gelişme olmicak diye biliyorum. Zaten haziran sonu yurt dışına gidenler olacak. Bildiğim kadarıyla bu Pokerhead'in son konseriydi. sanırım diğer elemanlarda 2. grup kurma derdinde veya kuran başladı. Bakalım ne olacak. Bide şöle bi gerçek var pokerhead geleceği olmayan bir grup. Bu yanlış anlaşılmasın grup elemanlarının eğitiminden dolayı haziranda tüm işler zaten duracak. Bizde bu yüzden gerek dersler gerek gelecekle ilgili olan planlarımızdan dolayı daha fazla uzatmanın bi alemi olmadığını düşündük.. :cry: konsere gelince ben dedim kesin bi hata olacak şaşırmayın diye! Biz şanssız bi gruptuk. Çalış hatası olmadı diye biliorum bilmem varmı? ama herşeye rağmen çok eylendim. bide çok üşüdüm :!:
 
Güzel geceydi PokerHead. Bana kalırsa o kötü izlenimi sildiniz kafalardan. Fakat neden her hatada aha gene hata oldu deyip seyircilere aman bizden deil diip moralinizi bozdunuz. Kolon düştüyse napalm bu bizde de düşebilirdi.. (En çok güldüğüm an: Kolon un düşmesine ve tonmaestro nun DURUN DURUN diye haykırmasından Polis in geldiğinin kanaatine varan bir fırlamanın AHANDA POLİS GELDİ GAÇÇIN demesi oldu!! :p Halbuki öyle birşey söz konusu bile deildi...) Neyse ben şahsen eğlendim hatta gene önde oytun a şaklabanlıklar yaptım :D Utkunun davullarına , Bülent in o muthiş zıplayışına bayıldım... Yeni bassistinizin de hayırlara vesile olması dileği ile...

Sevgiler....
 
Arkadaslar gercekten pisman oldum konseri kacirmis olduguma. Ozellikle kolonun devrilmesi ve ANAM POLIS!!! naralarini :) Ama yine de iyi gectigine sevindim. Lanet sinav olmasaydi ben de sizinle sahnede olacaktim ama sizin bastiginiz nota kadar ben test cozuyodum :) Tekrar tebrikler. Bu konserinizle size olan guvenimi bosa cikarmamis oldunuz. Gecmisimiz ve gelecegimiz icin tesekkurler... Ali Can.
P.S: Onur, kardeshim, black tooth suz olmaz! ama bu aralar benim stok baya bos, sadece vodka var :) arada bir ugra da yapalim bir home video kendimize :)
 
alican ! senide aramizda gormek sterdik valla cok eylendik! sende orda olsaydin yine senle vskleri gotururduk valla ;0 kocum takma kafana onemli olan su an dersler! goruselim muhakak br ara oldumu aslanm1 haydi kendne iy bak~!

pokerhead VOkal
oytun
 
Geri
Üst