the secret of life walter mitty genelde beğenilmiş ama ben çok fazla beğenmedim. yani kötü değil ama mükemmel de değil. görüntü yönetmeni iyi çalışmış. belki de çok beklentiyle izledim bu yüzdendir.
Bu sefer fazla detay vermiyorum; The Best Offer, Geoffrey Rush oynuyor. Benim baya hoşuma gitti, bir göz atın bakalım. Sava sen seversin bence; sanat eserleri ve müzayedelerle bezeli bir film. Valiente-maliente, orjinalleri kopyalayanların karşı konulamaz imza ekleme tutkuları filan güzel ara pasları var. Türkçe alt yazısı yarı başarılı bu arada, baya sallama yerleri de var. O yüzden kulaklık tavsiye çünkü İngilizce alt yazısını da bulamadım, İtalyanca var.
Geoffrey Rush tam bir üstat, oynadığı her karakter ayrı başarılı. Filmi geçenlerde izledim kardeşim, teşekkürü borç bilirim. Heyecanı belli belirsiz besleyip her an bir şeyler olabilir ama olmayabilir de hissiyatı verip tereddütlerle izletiyor. O değil de öyle bir yazmışsın ki sanki her hafta sergi dolaşıp şampanya içiyoruz. Entel miyiz lan biz?
"12 Years A Slave" daha bugün vizyona giriyormuş yahu, nasıl oluyor anlamadım?
bu film daha önceden vizyonda değil miydi zaten?
sava,Purga,illnino hacılar yok mu daha başka bana önerebileceğiniz film? bu zamana kadar tüm önerdiklerinizi zevkle izledim, beni biliyonuz neyi sevip neyi sevmeyeceğimi yine aynı kalibrede 2-3 tane daha alıym 😉
Argo nasıl iyi mi?