Çalar Saat

selam arkadaşlar ben ÇALAR SAAT in davulcusu serkan..
ilginize çok teşşekürler çok mutlu olduk.. çünkü bu çok yeni bi grup.. ve kısa zamanda böle olumlu eleştiriler almasi bizi çok sevindirdi.repertuara yeni parçalar eklemek bizimde aklimizda olan bi şey yavaş yavaş da uygulamaya geçtik zaten.4 tane ekledik nev konseri öncesi ve giderek te hızlandırıyoruz yenileme çalişmalarını. :) web sayfasi ile ilgili düşüncelerinize katılıyorum hemen çalişmalara başladik merak etmeyin coming soon:) bu arada her türlu eleştirinizi bize iletebilirsiniz elimizden geldiği kadar bunları yanıtlayacağiz..tenks elemanlarin selamlari var :) şimdilik çarşamba cuma BERİ de,cumartesileride DUNGEON dayız.DUNGEON da önümüzdeki haftalarda olacak konserlerde de bizi görebileceğinizi umuyorum:)) şimdilik bye tekrar saolun varolin:)
 
Yapılan güzel eleştiriler için herkese teşekkür ederim . İyi bir şeyler yapabilmek için iyi müzisyenlerin bir araya gelmesi gerektiğini düşündük ve o yüzden bu grubu kurduk . Alp askere gitti ama onun yerine Görkem ( kaptan mağara adamı )' i aldık . O da iyi bir müzisyendir . Bomba gibi şarkılar yapacağız ( zalim ayarında ) Önerilerinize açığız . En kısa zamanda bir web sayfası yapacağız .
Hepinize öpücüklerimi gönderiyoruuuuuuum :D
 
arkadaşlar hoşgeldiniz öncelikle, acayip sevindim sizden mesaj gördüğümde.. hiç beklemiyorduk valla :D
daha önce de kırk sefer yazdım, bi daha yazmaya gerek yok ne kadar uyumlu bir grup olduğunuzu. hepinizi önceki gruplarınızdan biliyorduk zaten ama bir araya gelişinizin sonucunun bu kadar iyi olabileceğini tahmin edemezdim :D (havalanmayın tabii)
yeni şarkılar gerçekten müthiş. ama özel bir rica aerials'dan vazgeçmeyin, arada sırada onu da çalın please :)
şarkı seçimleriniz çok başarılı ama yenilerini seçmekte zorlanırsanız buraya bir anket açabiliriz. bu arada Osman-Serhat armonilerini çok beğeniyorum, ses uyumunuz ve çift sesleriniz harika hatta çoğu şarkıda birebir orjinalini dinler gibiyim.
cumartesi dungeon'da görüşürüz ;)
 
e nihayet, hoşgeldiniz yani. :)
bence çok başarı dolu bir grupsunuz ve serkanı detone'den, serhatı normalden zaten tanıyordum, Osmanı ilk kez dinledim -gercekten muhteşem sesin var-. Yeni gelen Görkem arkadaşımız da deneyimliye benziyor. daha önce de bir kez beri'de denk gelmiştik sizinle çalmıştı ama alp'e de fena alışmıştık.. eskiden başka bir grupta çalıyor muydu bilmiyorum ama hayırlısı olsun diyelim.
çaldığınız şarkıları çok beğeniyorum .Sizi beri'de de izliyoruz ama o mekan çok havasız oluyor bazen o yüzden dungeon'da izlemek daha keyifli..
web sayfası çalışması bence çok yararlı olur, hem kendinizi tanıtmak hem de ne zaman nerde programınızın olduğunuz yazabilirsiniz.Sevgiler ve başarılar. :)
 
çalar saat için tek kelime ile harika diyorum...çünkü başka söylenek söz yok onlar için,çok iyiler...! umarım değismezler.....:)
 
Evet arkadaşlar dün gece berideydik yine.öncelikle berinin havasızlığı ve çok küçük bir yer oluşu gerçekten büyük sıkıntı..en kısa zamanda dungeona da gidicem çalar saati dinlemeye.dün gece çok iyiydiniz yine,gerçi ben ortama biraz geç katıldım ve ilk dinleyişime göre performansınızı düşük buldum biraz ama coştuk yine de.. :)

Grup olarak uyumunuz çok iyi,davul ve vokaller süper ancak dün bişey fark ettim.bilhassa Türkçe parçalar da ki özellikle bir derdim var’ı söylerken şarkının orijinal ritmine göre çok yavaş çalıyosunuz.1-2 şarkıda daha öyle oldu o yüzden Osman şarkıları söylerken sanki böyle heceler gibi oluyo. Biiiiiir deeeeeerdiiim vaaaaar aaartııık tuuuuutaaamaaam iiiçiiimdeee gibi bişeyler oldu..dikkat ederseniz sevinirim hakkaten..

Aerials konusunda hem fikirim yazan arkadaşla..arada bi toxicity’de patlatırsanız sevinirim. ayrıca this love’ı süper çalıyosunuz..bu hafta lovesong’a yetişemedim ama bi daha ki sefere daha erken gelcem..

Repertuar konusuna gelince…gerçekten pek kimsenin çalmasına alışık olmadığımız şarkılar çalıyosunuz çok hoş oluyo.. mor ve ötesi ‘uyan’ size çok yakışabilir,bilhassa serkan coşar muhtemelen bu şarkıda..dikkate alın önerimi bence..

Son olarak çok eleştirdim gerçi ama bişey daha söliim uyan’ı çalın da dedim ama şunu söylemeden geçemicem dün sanırım 12’den sonra 4 tane mor ve ötesi çaldınız,bence fazla çalmayın sonra bi ara herkesin her iki şarkıdan birini duman çaldığı zamanlara benzer..
Arkadaşlar bir araya gelmeniz çok iyi olmuş..elinize,nefesinize sağlık…

(internet sitenizi en kısa zamanda bekliyoruz…ve tabiki zalim’i de koymanızı..)
 
Dün gece yine dungeon daydık. Her zaman ki gibi harika bir gece geçirttiniz.. teşekkürler :) Serkanın dün geceki performansı gerçekten görülmeye değerdi. Her zaman çok iyidi ama dün gece daha bir coşkulu çaldı.. Görkem de dün gece gruba daha bir adapte olmuş gibiydi.
 
herkese merhaba,

yine bir cumartesi gecesi ve dungeon'da "çalarsaat" saadeti... daha önce de yazdığım gibi beri'de ruhum ve nefesim daraldığı için dungeon'da yayıla yayıla iyi müzik dinlemenin zevki bir başkaydı hani :LOL:

beri'den herhangi biri okuyorsa kusuruma bakmasın ama o dapdaracık sahnede sizin halinizi görmek de içimi daraltıyor napiim... Aslında duydum ki başka bir yere taşınma gibi bir durumu da varmış beri'nin ama her neyse..

Okuyup da mı çaldınız yoksam denk mi geldi bilmiyorum ama "aerials" için çok teşekkürler arkadaşlar ;)

Serkan hakikaten dün gece acayip güzel coştu ve gaza getirdi milleti. Bir ara ellerini takip edemedim hızından. O ne show'du öyle !!! :) Tek tek yazmaya gerek olmasa da : Osman 10, Serhat 10, Görkem 10, Serkan 10+ :)

Şahsen eleştirilecek hiçbirşey bulamadım, hatta bazen o kadar bencil oluyorum ki; şarkı aralarında bir sonraki şarkıya karar verme sürecini çekemiyorum, çünkü kaliteli müzik dinliyorum ve bekleyemiyorum napiim. Mümkünse web sayfanıza şarkı da koyun ki canımız çektikçe dinleyelim ya :)

Forumda, Serhat ve Görkem'i de görmek isteriz... Serhat Normal'le hala devam ediyor değil mi?

Elinize, kolunuza, sesinize sağlık arkadaşlar... Görüşürüüüüüüüüüzzzzz
 
tekrar merhaba arkadaşlar.. cumartesi gerçekten yorgun olmama ve hastalığımın hala devam etmesine rağmen kopmaya çaliştim inşallah eğlenmişsinizdir.. bu arada işaret parmağımı da yardım :) yarin da parti var nasil çalicam bilmiorum:) haa parti demişken SALI günü saat kaçta çikacağimizi bilmiorum ama muhtemelen 10 11 gibi olur.. diş hekimliği ögrencilerinin partisiymiş gelmek isteyen olursa bekleris....sizden güzel tepkiler almak bizi daha da motive ediyor, desteğinizin arkamızda olduğuunu bilmek çok güsel..tesekkurler...
 
selam millet.. acikcasi ilk defa cumartesi gecesi tesadufen dinleme firsati buldum sizi ve superdiniz ya :roll: hep duyuyodum ama bi turlu denk gelmemistim. bilmem sourtimesda hakkinizda yazilanlari okudunuzmu ama hakkaten ayni yazdiklari gibi, simdi ben isimleri net bilmem ama vokal arkadasin sesi muthis, bas gitarla uyumu ve o arkadasin mimikleri super, baterist arkadas hakkaten coskulu, gitaristse sessiz sakin gibi duruyor ama o da arada guzel koptu bi iki defa. valla ben cok begendim herkese de tavsiye ederim..
 
prg saati

gene kimse yok anlaşılan ben söyliim, cuma akşam beri'de yaklaşık 10 gibi sahneye çıkıyorlar bildiğim kadarıyla.. gerçi grup elemanları daha iyi bilgi verebilir ama ...
 
Çrş - Cuma akşamları 21.30'da Beride , Cumartesi gecesi 1 gibi Dungeon'da çıkıyoruz , bekleriz...
 
iyisiniz. en azından repertuarınız her ne kadar piyasa parçalardan da oluşsa, diğer gruplardan farklı olarak çaldığınız parçalar da var ve bunlar iyi seçilmiş. yapılan müziği iyi kılan birkaç önemli madde vardır. ilki uyum , ikincisi enstrumana hakim olmak. bunun farkında olmanız güzel birşey.
serkan kendini baya geliştirmiş. alp çok iyi bir gitarist değildi ama uyumluydu. serhat da yılların birikimini koruyor. sadece vokalinizi tanımıyorum ama şu an için izmirdeki vokallerin içinde iyilerden diyebilirim. en azından sesini kullanmaya çalışıyor. zamanla daha iyi olacaktır.
bu kadar iyi enstruman çalan kişilerden oluşan bir grubun repertuarında, çalımı zor parçaların biraz daha fazla olması gerekmez mi? gerçi bar müziği yapıyorsunuz. belli bir ticaret ve popularite kaygısı vardır ama bence biraz daha değişik ve hünerlerinizi göstereceğiniz parçalar da yaparsanız fena olmaz. görüşmek üzere......
 
sadece iyi değil, harikalar bence. bende şarkı seçimlerinde değişik beklentiler içerisindeyim çünkü kabiliyetlerinin sınırsızlığını gösterebilecekleri kapasiteye sahipler. mesela cumartesi gecesi ağzım açık kaldı, hayatımda ilk defa bir grubun "Metallica" gibi gerek söylemi gerekse yorumu kendileri dışında imkansız olan bir diva grubun parçasını : "Whiskey In The Jar"ı söylediğine şahit oldum. gerçekten çok şaşırdık ve gayet de başarılıydılar. işte bu gibi ataklarla çok daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum.
mesela Osman arkadaşımızın gerçekten son derece başarılı bir sesi var ve sesini daha iyi gösterebileceği şarkılar ekleyebilirler, Serhat - Görkem ve Serkan arkadaşlarımızın çalamayacakları bir şarkı düşünemiyorum bile...
gelip de dinleyemeyenler için söyleyeyim, cumartesi gecesi yine çok başarılı performans sergilediler. ayrıca bir dip not : Serhat arkadaşımız (bas-gitar) gözlük takmaya başlamış :) hayırlısı olsun, yakışmış valla :)
 
katılıyorum harika bu adamlar ya... yani çaldıkları hiçbir parçayı ağız burun kıvırmadan dinliyorum. hani bazen "ayy bu ne şimdi" dersiniz ya, bu gurubu dinlerken hiç böyle bişii yaşamadım
 
Geri
Üst