Boss Gt-8

Gt-8 in sağ çıkışı stereodur stereo kablo ile mikrofon girişinden bağlarsanız stereo kayıt alabilirsiniz. Çift ampli şimülasyonu yaptığınızda(Dual L/R) amp 1 sağdan amp 2 soldan gelir. Tabi stereo efektlerde stereo olarak gelir.

Yani 2 ucu mono diğer ucu 1 stereo kablo yapmanıza falan gerek yok.
 
enderr demiş ki:
DreamofStyks gt8in hayırlı olsun
kayıtlarda çok güzel olmuş beğendim güzel çalıyorsun.
karaoke mp3leri nereden temin ediyorsun peki?
ben midi kullanabiliyorum sadece?

Teşekkür ederim ,darısı herkesin başına.

Mp3 leri Emule programı sayesinde (p2p tarzı bir program ama kazaa gibi falan değil www.divxforever.com da üye olup download kısmında indirebilirsiniz) arama kısmına mesala satriani aratıcaksam "Satriani backing" yazıorum karşıma mesala "satriani backing track collection" zip dosyası çıkıyor indiriyorum içinde satrianin en iyi parçalarının altyapısı oluyor ve bunun gibi diğer grup sanatçılar içinde falan aynı sistemi uyguluyorum ama tabi tahmin edersin ki en çok gitaristlerin backing trackları oluyor tabi birde Emulede "Donkey Server 1" serverına bağlanman gerek en çok orda dosya oluyor arşiv zenginliği ama sen yapamazsan ben isteyen arkadaşa yardımcı olurum programı kurmasında çünki programla aynı zamanda bütün G3 videolarını , filmleri falan indirdim =) ama yok abi benim istediğim tek bi iki parça diyosan gel msne gönderiyim.
 
conserve20 demiş ki:
arkadaşlar daha once verildimi bilmiyorum ama patch isteyenler (gercekten prof. kişilerce yazılmış patchler var) www.bossgtcentral.com adresinde bulabilir.Özellikle hard rock / metal grupların 1 e 1 patchlerini bulabilirsiniz..
Bana nedense pek profosyonel kişilerce yazılmış gibi gelmedi zaten toplam 10 tane ton falan var onlarıda indirdim baktım fakat pek kafi değildi kendi yazdığım ton çok daha hoşuma gitti.Kendi ekipmanlarına göre ayarladıklarıda düşünülebilinir tabi.
 
evet arkadaşlar bencede en iyisi kendi ekipmanınla ton yazmak bu da sağlıklı oluyor bossgtcentral.com ordaki pachtlere bende baktım onlar kendi ekipmanlarına göre ton yazmışlar hatta bir kacını kendi boss gt8 yükledim ama feçi şekilde hi fi sesler geliyordu...benim uzun suredir üzerinde calıştıgım bir kaç ton var onları yakında buraya patchlerim :LOL:
 
steve v ai tonunu denedim.evet reverb cok arttirmissin ama bu bende sace gurultu yapiyo.clean dd+ch diye bi aletin kendi sesi var.onda ctl tusuna basinca steve vai tonuna daha cok benziyo.ama bendede o ton cok fazla feedback yapiyo
 
şimdi belki baslıkla alakasız olucak ama gt-8 ile gt pro arasında kalite olarak fark varmı yani ses acısıncan tek farkı rack mount olmasımı? yoksa modellemeleri falan dahamı gercekci
 
Geri
Üst