KaraLeke (Heavy Metal) - Ankara

afiş hazır
ra13afismini.jpg
 
Sevgili KARALEKE brothers sanirim sizinle daha önce hic tanisma firsatimiz olmadi .Kismet Bu konserde beraber çalmakmis.
Sizinle ayni sahneyi paylasmak eminim zevkli olacaktir.Tarziniz sertmis duyduguma göre eger beni biraz bilgilendirirsenizde ayrica minnettar kalirim.
Buarada herkezi toplayin cünkü beraberce cumartesi orayi talan edicez Ha sunuda söyleyim herkez birbirine tam destek ona göre? Sizi izlemeye gelenler bizi izlemeye gelenler diye bir ayrim yok konsere gelen herkez herkezi izlesin özellikle herkez birbirinin tayfasina bunu aks ettirsinki ortal1k dolup tassin.Arkadaslar buarada sizden bir ricam da konser icin bir sahne gösterisi ayarlayabilirseniz iyi olur .O günü diger konser günlerinden farkl1 bir hale getirmeye calisalim.Desinlerki bu adamlar hepberaber burayi dahattilar.Unutamas1nlar o günü.
Son olarak tabii kafanizi sisirmedim umarim buarada herhangi bir eksik malzemeniz falan varmi hersey hazirmi bunu ogrenmek istedim bizde ufak tefek eksiklikler var hila tamamlamaya cabaliyoruzda
Neyse BASARILAR
 
arkadaşlar teşekkür ederim. tarz olarak heavy metal çalıyoruz. eksik olarak zil takımı işini göktuğ halledecek sanırım. onun dışında gözle görülür çok büyük bir eksik yok sanırım. sahne gösterisine gelince aklımızda bir şey var olursa gerçekten memnun olacağım :)
 
Biziz de başarılar Karaleke gelecektim ama bi iş çıktı inş. stüdyo dışında bigün dinleme fırsatım olur sizi kendinize iyi bakın...
 
Konser iyiydi beyler fakat haddim olmayarak ufak bi eleştirim olcak.Vokalist dışında çok hareketsizsiniz ve bu da parçalar ne kadar hareketli olsa da seyircinin gaza gelmesini engelliyor.Arada bir vokaldeki problemler dışında gayet iyiydi,başarılarınızın devamını dilerim ;)
 
Hellhound demiş ki:
Konser iyiydi beyler fakat haddim olmayarak ufak bi eleştirim olcak.Vokalist dışında çok hareketsizsiniz ve bu da parçalar ne kadar hareketli olsa da seyircinin gaza gelmesini engelliyor.Arada bir vokaldeki problemler dışında gayet iyiydi,başarılarınızın devamını dilerim ;)
Yorumların için teşekkürler, hatalarımızı anlamamız için bunlara ihtiyacımız var. Davulcu olarak hareket alanım çok kısıtlı olduğu için fazla hoplayıp zıplayamadım ben kendi adıma :) sadece aralarda bağırabildim :) o kadarcık :)
 
sevgili karaleke elemanları elinize sağlık, iyi konserdi eğlendim baya. Ayrıca karaleke'yi konserin tek "dinlenebilir" grubu olarak tebrik etmek isterim(benim fikrim). özellikle can ve zafer babalar kolay gelsin. daha nice konserlere...
 
yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederim. gökhana fotolar için, onur ve taylana kamera için, selçuk ve canere de video çektikleri için ayrıca teşekkür ederim (oy yoruldum :) )
 
başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar ama şunu da belirtmek isterim ki parça seçimlerinizde daha dikkatli olmalısınız. vokalistin söyleyemediği parçaları konserlere taşımayın derim, keyif için studyoda çalarsınız ama konserde hoş olmuyo pek.
 
Geri
Üst