Barış Akarsu

adamım barısarock a gelmen vede 2 gün boyunca aramızda kalman gercekten takdire şayan bir davranıştı.seneyede aramızda gormek istiyoruz
 
Tepe de kral dediğin parçanın adı KİMDİR O.Barışı sevme zorla sevin diyen yok.Belki senin sevdiğin sanatcıyıda birçok kişi sevmiyorumdur kimbilir.
Bu form Barış Akarsu formu tabiiki eleştirler yapılacak olumlu veya olumsuz ama seviyeli. Müzik adına bir form müziği eleştirelim insanları yok yarışma, yok saçı başı ile değil, eleştiren insanlar bildikleri konularda eleştiri yapsınlar bilmedikleri varsayımları ile değil .Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama haksızlığını bildiğim bir konuda herzaman cevap hakkımız olacaktır.
 
clavicula demiş ki:
barış akarsunun tarzı tam olarak nedir acaba??? ben tanımlıyamıyorum pop-rock denilebilir mi???

genel olarak bakılacak olursa rock/pop olarak algılanabilir..

ama şarkılar teker teker dinlenecek olursa hardrock tan softrock a varan şarkılar içeren bir albüm...

ama bildiğim kadarıyla kendisi hardrock dinliyor ve yapmak istiyor...kolay değil tabi..öncelikle grubunu oluşturup onu sağlamlaştırması gerekir bence...kolay olmadığının da bilincinde olduğunu ve nasıl emek sarfettiğini de gördüm,dinledim..

kısa zamanda değil ama 2-3 yıllık süreçte sanırım daha hordrock bir tarzı benimseyecektir...şahsi görüşümdür belitmek isterim...
 
ilk albüm için kesinlikle pop rock
rock olarak en iyi parça gel gör beni cover ı
ama malesef ona klip çekilmedi ve çekilmeyecek galiba

Ama albüm tarzı böyle olmasına rağmen konserlerde canlı izleyenler çok iyi bilirki kendisi oldukça sıkı ve iyi bir rockerdır ve parçaları o şekilde daha sert hard rock yorumlar. Barış Akarsu nun ikinci albümü akıllardaki pek çok soru işaretini kesinlikle kaldıracaktır. Ama bunun için cagor 1 inde belirttiği gibi zamana ihtiyacı var.
 
ben albümü dinledim ve GEL GÖR BENİ şarkısı hard rock tarzında.ama diğer şarkılar da güzel.sadece bir konserine gittim ve canlı performansları daha sert ve daha güzel ...
 
barışın albümü benim önyargılarımı yokedecek kadar güzel bence piyasaya çıkmış en iyi albümlerden biri barış hayranı değilim ama albümü severek dinliyorum favori şarkımda mavi herkeste bir sertlik lafı diline dolanmış benim anlamadığım şey mtvde hiç o sertliği göremiyorum yabancı müziklemi kıyaslıyosunuz tr deki albümlerlemi şebnem ferah sert yaptım dedi bence poptan rocka geçiş yapmış ama sertleşememiş bence en büyük sorun kimsenin müzikten anlamıyor olması
 
Yönetici Uyarısı: Hakaret içeren ve forum kurallarına uymayan mesajlar silinmiştir. Hakaret içeren mesajlara alıntı yapmak ve konuyu kişiselleştirmek yerine Türk Rock Moderatör Grubuna veya Forum Yöneticisi arkadaşlara bildiriniz.
Ayrıca bir konuya da açıklama yapmak istiyorum. Turkrock.com bir fan sitesi değildir. Grup veya Sanatçıları sevmeyen kişiler forum kuralları dahilinde ve terbiye sınırları içinde bunu dile getirebilirler. Bu tabiki papatya falı gibi seviyorum/sevmiyorum şeklinde değil, eleştiri tarzında yapılır. Bu yüzden "sevmiyorsan buraya yazma" veya "sevmiyorsan dinleme" gibi yaklaşımlar forum mantığına aykırıdır.
Not:Silinen mesajlarla ilgili şikayetiniz olursa Site Hakkında forumunda ilgili başlıkta dile getirebilirsiniz.
 
Albüm adına poprock deseniz bile konserlerinde adam babalar gibi rock söylüyor canlı performansını izledikten sonra albüm fazlasıyla soft kalıyor.
 
ben barıs akarsuyu kışın sepultura konserinde gördüm... kendinden geçiyordu .. :twisted:
kişilik olarak gercekten iyi bir vatandaş ama müzigi beni tatmin etmiyor :twisted:
dinlemem.. saygım sonsuzdur ama... :twisted:

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
kim hardrock yapıyor

Türkiye'de kim hardrock yapıyor ya delirdinizmi siz hardrock seksenlerin müziği şimdi müzik değişti tartışma zemini çok yanlış çocukca diyebilirim hatta.bu sertlik merakı nedir anlamadım.sert nedir.sanarsınki türkiyede panteradan geçilmiyor barışcım sen en iyisi trash yap ancak tatmin olacak arkadaşlar var.bu kafalara herşey fazla geliyor galiba.ama okuyorsan bu forumları fanlarında bir acayip geldi bana.evet bu albüm poprock ama öbürü hardrock olacak gibi ifadeler.sen içinden geleni yap. iyi bir adama benziyorsun.herkes hata yapar. keşke yarışmaya katılmamaış olsaydın ama katıldın bütün bu tartışmalar bu yüzden. ne seni yerden yere vuranları nede yalayanları dinle. kalbini dinle.
 
ya ne güzel yazmışsınız gerçekten :) özellikle dramir çok doğru noktalara değinmişsin poprock hardrock trash,death metal bunlar bahane önemli olan insanın içinden geleni yapması daha sert daha soft yok daha bilmemene yorumu yapmak tabiki bize düşmez yani fanları yanlış anlama lütfen :) ama çok daha içine sinen bir albüm olacak orası kesin çünkü bu albümün doğum aşamasının her noktasında birebir kendi yer alacak ki ben ilk albümü çok seviyorum yıllar geçsede üstünden arşivimde duracak ve sürekli dinleyeceğim bir albüm. Benim en sevdiğim parça ise Aldırma....
 
Rockerrocker haklısın her noktasında birebir yer alması çok iyi olacak :) İlk albüm nasıl olursa olsun bence çok önemli çünkü ilk çünkü varoluş adına atılan ilk adım...
Benimde albümde en sevdiğim şarkı Aldırma ve Gün olur...
 
dramir demiş ki:
yeni albümün prodüktörü kim ilki serdar öztoptu yine onunlamı yapıyor albümünü barış

dramir sanırım o konu ancak albüm stüdyo aşamasına girdiğinde belli olacak bir durum ama umarım Serdar Öztop ya da en az onun kadar iyi bir prodüktörle çalışılır onun dokunuşları ilk albümde çok güzel olmuştu çünkü :)

Bu arada GEL GÖR BENİ ye klip çekilmeyerek yazık oldu diyorum başkada bişey demiyorum :cry: :cry: :cry:
 
Geri
Üst