Barış Akarsu

Gözlerının altına kalemı uzun zamandır kullanıyo ve cok yakıstırıyor kendıne ve bır cok ınsanda tabı...

Sesıne gelınce walla mukemmel bır gırtlaga sahıp arkadas modul falan yokmus gayet yerınde yanı...Sana sesını sıkıyormus gıbı gelıyo sanırım ama o cok rahat soyluyo sarkılarını...Konserlerde hıc sorun yasamıyo... ;)
 
arkadaşlar bugünkü vatan gazetesi gülümse ekinde future yılın en sevilenleri ödül töreni ile ilgili haber var.nette aradım bulamadım ben buraya yazarak sizleri bilgilendireyim istedim..

our future magazin dergisi okuyucuları ve anadolu bil meslek yüksek okulu öğrencileri arasında yapılan anket sonucu seçilen 2005 yılına damgasını vuran sanatçılar ödüllerini aldı.
rock müzik dalinda:pamela-barış akarsu..
en iyi grup:manga


diğerleti,diğer müzik dallarında yazmaya gerek duymadım :LOL:
 
baris in albümü güsedi ya.dinlemistim uzunca ıslak ıslak zaten cikis yaptiran parcaydi.diger 9 sarkida güsel olmus.güclü bü sesi var zaten...
gerci gecen atlas pasajında bi selam vermedi ama neyse :twisted:
 
serdar öztop ne kadar para almış die bir soru gelmiş arkadaşımz BLUES01 den ne önemi var sen yapılan müzige bak ben ce çoksaglam ve piyasaya yeni girmesine ragman bizlerin tartışma konusu bile oldu :):):)
 
Bayram dolayısıyla bulunduğum Bursada son gün Barış ın resimli Barda konseri olduğunu öğrenince yolculuğumu bugüne erteleyip konsere gittim iyiki gitmişim bahsettiğim değişikliklerin bazılarının bukadar kısa sürede olması harikabişeydi bir kere tüm ekip değişmiş yeni yeni düzenlemeler bir harikaydı helal olsun Barış ve yolun açık olsun resimli yi inlettin 2. albümü bende sabırsızlıkla bekliyorum 8O yolun açık olsun

ve valla Cem Karacanın parçalarını ondan sonra bitek Barış seslendirsin başka kimse hele Kıraç asla seslendirmesin diorum başkada bişey demiyorumm :LOL: :LOL:
 
Merhaba arkadaşlar bende Bursa konserindeydim. Barış 2. albüm çalışmalarına başladığı için belki uzunca bir süre konser olmaz diyerek arkadaşlarla bizde Bursaya gittik ekilici arkadaşa katılıyorum gerçektende Resimli Barı inletti çok güzel bir konserdi düzenlemeler çok iyiydi. Barış ın sesi ve çalan arkadaşlar Umut, Reşat, Cihan mükemmeldiler.

Altta konserden kareler var ama çok yer kapladığı için url şeklinde koydum

BARIŞ ..... :taptim
http://img39.imageshack.us/img39/1331/10008676hn.jpg

UMUT ...... :metalhead
http://img37.imageshack.us/img37/4935/10008299ss.jpg

REŞAT .... :metal
http://img37.imageshack.us/img37/3906/10008444nm.jpg

CİHAN..... :metalhead
http://img37.imageshack.us/img37/9854/10008694ti.jpg

Barış 2. albüm içinde yüksek olasılıkla sevgili Serdar Öztop ile çalışacak 2. albümü hepimiz büyük bir heyecanla bekliyoruz. Çalışmalar başladı


2006 Barış Akarsu yılı olacak
 
Bişey sorucam Barış severler Barış neden Gel Gör Beni ye klip çekmio burada Dorian la karşılaştırmışlar gel gör beni için de yani tabiki barış ın yorumu tartışmasız çok daha iyi bilmem siz ne düşünüyosunuz ama ben gittiğim 4 Konserindede bu parçanın yorumuna bittim hele Bursa daki dahada bi süperdi yani buna klip çekeker heralde dimiii 8O
 
Ekilici herkes çok istiyo ya o şarkıya klip çekilmesini.. :) Bence de Dorian'dan çok çok daha iyi tabi ki, onlardan önce klip çekmeli kesinlikle!!!

Barış birgün mutlaka klip çekeceğini söylüyor 2.albümden sonra da olsa çekecem mutlaka,çok özel bi parça olduğu için özel bir şeyler düşünüyorum diyor.Bazı olanaksızlıklardan dolayı şimdi çekemiyor büyük ihtimal..Belki bir şeyler olabilir demiştii..Umarım bi sürpriz olur ve Mavi'nin hemen arkasından Gel Gör Beni'ye klip gelir ):
 
Ahhh keşkeee keşkeee arkadaşlar :roll: ekilici çok haklısın bizler en baştan beri Gel Gör Beni diyoruz başka da bişey demiyoruz :?

Rock severler duyun sesimizi bu sesler Gel Gör Beni yi en iyi yorumlayan Barış Akarsu sevenlerin sesi aman sende diyerek geçtiğin bu parçayı bu yorumu sıradan sanma, tanı düşün o parçanın klibinin ne harika olacağını :LOL:

Şaka bir yana umarım gerçekten bu parçanın klibini Barış Akarsu çeker :roll: Dorianın albümünü dinledim evet gayet başarılı bir albüm ama Gel Gör Beni cover ını onlardan değil Barış Akarsu dan dinlemeyi tercih ediyorum... dinlemeyenlerinde şiddetle dinlemesini özellikle canlı performansta dinlemesini tavsiye ediyorum :twisted:
 
show tv nin ayıbı.

arkadaşlar dün gece showtv ana haber bülteninde dorian grubu konuktu ve spiker gelgör beni ilahisinin ilk rock yorumunun dorian tarafından yapıldığını söyledi....bu kadar yanlış bir haber olamaz.bir yıl önce çıkan albümğnde barış zaten bu ilahiyi hardrock tarzında okumuştu.bu ayıbından dolayı barışseverleri shwtv haberi mail yoluyla protestoya çağırıyorum.ben mailimi yazdım ve yolladım.haksızlığa tahammülüm yok..
 
Bu kaçıncı yanlış haber..
Barış'ın hakkını yiyolar.
Powerturk Tv'de de ödül alan tüm sanatçılar gösterilip Yılın En Sevilen Rockcısı seçilen Barış yine görmemezlikten gelindi..
Emeğe Saygı!!!
 
ciddimisiniz bu konuda 8O 8O

yani böyle şeyleri Barış ta yaşıyor demekki ama neden ve niçin bir nedeni varmı?
bu protesto adreslerini buradad yazsanıza :?
 
Geri
Üst