Barış Akarsu

sevilay_06 demiş ki:
baRock demiş ki:
bi önceki sayfada baya bi destansı yazılımlar yapılmışda takibi zor oluo :)
bazıları BARIŞ üzerinden kendi duayenliklerini :roll: ispatlama gayreti içindeler :roll: biz buna <meyveli ağaç taşlanır>diyoruz ;)

popüler bir programdan çıktığı için eleştriliyor.ben bu eleştrilere katılmıyorum.her zaman söyledim.popülarite aşığı olsaydı "DAVAYI SATARDI" ama kendisi neyi neiçin yaptığını ispat etti ve "DAVAYI SATMADI" yeni albümde tarzını dahada sertleştireceğini duydum.helal olsun.kendi parçalarınıda yapmaya başlamış helal olsun 2.
 
ben barışı çok sevdiğim halde kızdığım bir nokta var oda piyasaya bir coverla çıkışı... keşke kendi bestesiyle çıksaydı..

dün taksimde gördüm barışı:Dgeçiştik yan yana:D
 
johnnyturhan demiş ki:
bence sesi harika ve harika yorumluyo sarkıları ama keske albüm yapmak yerine vokla olsaydı biyerde mesela cem köksalla takılsaydı

grup kurma olayı farklı bir durum bence grupların temelleri ne kadar sağlam olursa o kadar devamlılığı ve varlığı oluyor bu değişik bir psikoloji bence :LOL:
Barış için herkes için şu anki piyasa şartları çok güç ama Barış ve onun gibi olanlarda bu güçlüğü yenmeyi bileceklerdir diye düşünüyorum
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen aritmetik işlem formundaki ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10... :) :( vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
__LeNa__ demiş ki:
ben sevmiorum neden bilmem ama hiç hoşlanmıorum cem karaca özentisi işte

cem karaca'nın bir şarkısını söylemesinden başka ne gordun çok merak ettim. BArış Akarsu Cem Karaca'ya herzaman saygı göstermiştir ve bunuda her platformda söylemiştir bu onun Cem Karaca özentisi olduğunu göstermez sadece örnek aldığını söyleyebiliriz belki buda ne güzel dir ki Cem Karaca gibi bir ustayı yeni nesillere anlatacak tanıtacak birileri olacak anlamına gelir...
Ayrıca eğer Barış Akarsu Cem Karaca özentisi olsaydı veya kendine bu şekilde prim yapmaya çalışsaydı emin ol cok ıyı bır sekılde yapardı bunu çünkü Cem Karaca Barış'ı dinlemiş ve işte benim veliahtım demiştir (bu sözün doğruluğu Sn.ilkim karaca'dan öğrenilebilir istenilirse) ve Cem Karaca ile özdeşleşmiş şapkalarından biri Barış Akarsu'dadır...

Demekki Barış akarsu bir özenti değil kendi doğruları peşinden ve emin adımlarla giden basamakları sindirerek çıkan bir rocker dır.
 
Demekki Barış akarsu bir özenti değil kendi doğruları peşinden ve emin adımlarla giden basamakları sindirerek çıkan bir rocker dır.


kesinlikle katiliyorum..ayrica islak islak adli sarkiyi yorumlarken tamamen kendine özgüydü..Ve ayrica Cem karaca gibi bir ustadi örnek almasi Bence cok güzeL..

Herseye ragmen düsünyelere saygim var Sevgiyle...
 
Bakınız geçip giden 77 sayfa 2 yıla yakın bir süre önceydi bu karalamalar __LeNa__ ama şimdi sen aramıza uzaydan katılmış olduğun için bilmiyor olabilirsin tabi çok doğal :)
 
ben barış abiyi ne zaman dinlesem cem karaca aklıma geliyo...aslında biraz daha çabalasa rock müzik için daha iyi yerlere gelebilir ama ne bileyim bence biraz yetersiz kalıyo yaw :roll:
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst