Altısekiz (Rock) - Ankara

neyse ya severek dinliyoruz işte bikinisini giymemize ne gerek var :roll:
buarada her ne kadar :twisted: ''KOBRACIK'' olayı :twisted: :twisted: boynumuzu bükmüşsede,seviyom ben altısekizi
 
forumda geyikler dolanıyo yine. nese

altısekiz de acı kayıp arkadaşlar:
grubun bek vokali shener (ben oluyorum) bek vokallikten ayrılma kararı almıştır. Şimdi napcakları tam olarak belli değildir. ama bek vokal adayları forumdan bize ulaşabilirler efendim.

ayrıca tecrübesiz olan arkadaşlar nolur rahatsız etmesin oyalanacak vaktimiz yok bisim!
 
altısekiz

evet doğrudur arkadaşlar şener artık bek vokal yapmıyo :twisted: ...bide bu neden kötü haber bunu anlamadım :?: ...dinleyiciler açısından bayaa iyi bi haber bence :LOL: ...teknoloji bi yere kadar arkadaşlar yapmayın 8) ...olmazsa olmaz..ama şarkı söylemek isterse hayır demem :roll: ...yada kendi bilir aman.. ;)

cuma nedjima
cumartesi garage

bilmek isteyenlere.. 8)

kolay gelsin.
 
heheeyyt selam ola

şimdi nedjimadan geldim daha terim bile soğumadı 8) çok eğlenceli bi gece oldu sonlarda U.P.O baskınıyla kendimize geldik netekim cıvıttıkça cıvıtıyorduk. bu gece geri vokalleri ben yapacaktım ama güzide mekanımızın topraklama sistemi(!) olmadığından ne zaman mikrofona yaklaşsam beynimde şimşekler çakıyordu. gerçi konsantrasyonum tavan yaptı malum çarpıldıça ayıldım, kendime geldim. :LOL: neyse efem yarın akşam yeni açılan biyer var adı neydi yaa dur aklıma gelcek :roll: hah hatırladım Garage Bar da çıkacağız. güzel mekan gelin bi görün derim biz sevdik 8) :LOL: :LOL: yarın görüşmek üzere 8) 8)
 
BandRoll demiş ki:
bu gece geri vokalleri ben yapacaktım ama güzide mekanımızın topraklama sistemi(!) olmadığından ne zaman mikrofona yaklaşsam beynimde şimşekler çakıyordu. gerçi konsantrasyonum tavan yaptı malum çarpıldıça ayıldım, kendime geldim.

Sonra davul overhead ine yönlendin ama orda da beynine Bülent'in bagetler geldi, bişi farketmedi :D. Şener'in gazabı bunlar :twisted: .
 
geliceeezz yinee kaçar mıı :LOL: eğlenicez tabikiiii :LOL: haftaya yokuzz ama bizz artık tatil gerek :D bi de erken dönme derdimiz olmasa iyi olurdu tabe ama napalım kadar kısmet :( :D görüşürüz akşama ;)
 
Selam Altısekiz :) nihayet bu geçtiğimiz cuma günü sizi dinleyebilme imkanını buldum. Gayet iyisiniz ve sahneye yakışıyorsunuz, arkadaşlığınız süper, sizleri çok sevdim. Güzel ve paylaşmayı seven insanlarsınız, iyi ki sizinle tanıştım, iyi ki ilan vermişsiniz :)
Görüşmek üzere :)
 
Geri
Üst