Altısekiz (Rock) - Ankara

arkadaşlar bek vokallist arayışlarırımz durmuştur. telefonlarımız felan kitlendi şener nolur bırakma die ama yinede devametmiicem. olmaz yani söz ağızdan bikere çıkar.

bu arada geçen aklıma ankaranın en piyasa mekanlarından biri olan over all da insanlara bğır çağır pearl jam alive söylettiğimiz geldi. süperdi yaa
 
he he evet bende yıllardır aynen pearl jam mtv unplugged daki gibi saçlarımı açtım millet bağır çağır söyledi.seyfinin shenerin ellerine güzel vokalim samed in güzel ses tellerine sağlık.
 
altısekiz

ya abi biri şu şenere anlatsın artık dayanamıyorum herif konservatuar muhabbetine bi yerden bulmuş klavye stüdyoda ses çalışıyo neden acaba....olmaaaaaaz kardeşim bu işler ööle ses çalışarak falan...doğuştan gelmesi lazım...dedim ya teknoloji bi yere kadar.:)

bu arada backvocal arayışı diye zaten bişi yok biliyorsun emzik yerine mikrofon koyduk şenerin önüne beğenmedi...daha doğrusu ememedi :)

demekki ne lazımmış...."...." :)
neyse herşeyi merak etmemek lazım dimi...

PS:şener stüdyoda ses çalışırken görmenizi isterim arkadaşlar...hatta bunun için seans ayarlayacam komedi kapalı gişe oynuyor haberiniz olsun...benim hattım hep açık bulun ve bu gösteriyi kaçırmayın...bilet fiyatları öğrenci : bedava...tam : ııııı o 'da bedava :)

bekleriz...

selanik caddesi 51/2 puhahahahaaaaaaaaaa :):):):):):):)
 
arkadaşlar Altısekiz grubuna back vokal olarak başvurdum. eğer kabul ederlerse gitarı bırakıp back vokallere geçeceğim. aslında ikisini birden yapabilirim ama şener arkadaşımızdan boşalan "back vokalist" boşluğunu doldurabilmek için çok çalışmam lazım. gelişmeleri aktaracağız buradan.


mayn, mayn..... mayn.... :LOL: :LOL:
 
bugn garage bardaydık back vokal seyfi de süperdi elektrik çarpmayınca sesi çıkıomuş :D çok eğlendik mehmet amca da çok eğlenmiş :D:D seyfinin babası kankim oldu artık her gece alemlere akıoz dün nedjima bu gece garage bar yarın da dinleniriz heralde :D
 
evet bu hafta garage da babam tarafından teftiş edildik :D bi faso yapmamaya çalıştık netekim beğendirmişiz kendimiz. valla ben bile bize o kadar dayanamazdım kendisi iki programda da sonuna kadar kaldı :D babam ortamların aaranan adamı oldu artık. saygılarımızı iletiyorum..

back vokal olayını ben çok sevdim önümden mikrofon eksik olmasın ama mümkünse çarpmasın :D

bu hafta 13 kere "lady" 8 kere de "sayko kilır" çalarak bir rekora daha imza attık. haftaya bu rekoru daha da iyiye (!) taşımak için uğraşacağız. hedefimiz 20 "lady" 15 "sayko killır" çalabilmek. tabi taraftar desteğine ihtiyacımız var. kolay değil o şarkıları çalmak mide istiyor :D neyse efem uzatmayayım. kısaca çok eğlendik:D:D
 
altısekiz

evet bende çok eğlendim....

son...ki...3..dört...leeeyyyyde hiiir mi tuuunnayt koz ma fiiilin its cas sorayt....:) :LOL:

of harbi miiide lazım ya...neyse rekor kırmak kolay bişi değil dimi..

görüşürüz..
 
önemli ni ayrıntı var arkadaşlar o gece ile ilgili

grup arkadaşlarım artık dayanamadılar nolur gel bek vokal yap sensiz olmuyo dediler.hepsine ayrı ayrı özel mesajlar gelmiş ''nolur şenein vokalleri olmassa altısekiz eksik kalıyo'' die. ben de kıramadım napiiim.
ayrıca bek voklaarimi dinleyen bi prodüktör arkadaş bana solo albüm teklifi yaptı ama grubumu satamam dedim.

yok leydi meydi onlarla olmuyo kardeşim.Şener in vokalleri lasım gruba yoksa olmas:)
 
Şener'im benim bitanecik back vokalim.Kimsecikler senin değerini bilemiyo ben hariç kardeşim :)..Ben yakında kendim back e geçip mikrofonu sana bırakıcam..Öperim seni.. :)


Not:Bu arada bu hafta programa gelmedin Bülent... :( gözümden kaçtı sanıyosan acaip yanılıyosun.. :twisted: :)
 
Geri
Üst