Zakkum

Genel olarak ben de severek dinlerdim, ama Placebo night hayal kırıklığı yarattı biraz. Daha doğrusu Placebo yorumlarında Yusuf'un sesi, yorumu hiç hoşuma gitmedi, sonunu da beklemedim haliyle :roll:
 
90'LAR GECESİ

YOLCU BAR-Kızılay Ank
20:00'dan itibaren
Klipler, konserler....
6 ytl (ilk içki dahil)

canlı canlı:
JOKER
Kulak pası silecek!

Grubunuza başarılar. :)

Not:
JOKER
Her cuma 22:00 Yolcu (Kızılay-Ank)
Her Çarşamba 23:00 Overall (Güvenlik Cad. Ayrancı-Ank)
 
bence çok sağlam bi grup yusuf abide baba adam bence beğenmeyenler canlı bir izlesinler hem bakın yusuf abi iyi günündeyse birada ısmarlıo bence çok iiler yani biçok alterf rock yapan gruptan daa başarılılar hele zakkum manyak şarkı albüm için uğraşıolar umarım herşey istedikleri gibin olur :D
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Raindog'u 3-4 defa dinledim ve 19 şubatta onlarla birlikte dummy'de sahne aldik. Cok efendi cocuklar. Kaliteli müzik yapıyorlar ve uyumları çok iyi. Tarzları bana uzak da olsa kendilerini dinlemek beni memnun ediyor. İşlerini iyi yapıyorlar.
Hepsine selamlarımı yolluyorum.
 
MOLKO: kendilerini gölgeyle bütünleştirmişken ordan ayrılmaları kötü oldu ama raindog raindogtur


raindog gölgeden ayrılmadı, atıldı. arada kocaman bir fark var sanki :) eskiden raindogda çalan(2 yıl) biri olarak diyebilirim ki emre ve eren cidden çok tatlı , iyi insanlardır ama özgürü tanımadığım için sadece iyi biri olduğunu düşünüyorum. kendi yollarında mutluluklar dilerim.
 
tHe-GhoSt-SHell demiş ki:
dinlediğim en iğrenç gruplardan biri.bir arkadaş dinleyici çektiğini söylemiş,çarşamba dummy deydim parmakla sayılacak kadar insan vardı.aynı gruptan mı bahsediyoruz acaba?
Tamamen katılıyorum.Özellikle vokal kendini seyirciye bu kadar mı yabancılaştırır.Çok komik olduğunu sanan ama pazar keyfi sunar gibi konuştuğunu insanları küçük düşürmeye çalıştığını söylemeden edemiycem.Özellikle bu hafta barfly da yapığı terbiyesiz davranış için diycek hiç bişe bulamıyorum onlara bence en güzel cevabı bar yöneticileri verdi(artisliğin sonu).Acayıp bi kalabalık seyirci kitlesi vardı adım atıcak yer yok gibiydi yaklaşık 20 kişi falan :!: :kicsalla
 
senelerdir dinliyorum ben bu adamları ya gölgesinden dummysine barflyından garageına kadar..geçen sene yusufun alcholic'in girişinde onunla birlikte söyledik diye bize siz mi söyleyeceksiniz ben mi diyip gölgede bizi azarlamasına rahmen ben hala dinliyorum raindogu..neden?seviyorum çünkü..neden?bilmiyorum..nitekim alışkanlık olabilitesi yüksek..everything coming up roses'ı bu kadar iyi çalan başka bir grup görmemem de cabası...herşeye rahmen seviyorum ya sizi :roll:
 
demonuzu dinledim gerçekten çok ii olmuş :) ama ben biraz murat yılmazyıldırım gibi buldum demoda yusufun sesini :roll: ayrıca bi parçanın girişi de athenayı andırıo ama gerçekten güzel özellikle çikolata :utandim :p
 
placebo party 2!!!!!!!!

Kurulduğu ilk yıllardan (1999) bu yana brit
ağırlıklı, aykırı
repertuarıyla tanınan ve yusuf
demirkol, cem senyücel, eren parlakgümüş,
emre yilmaztürk, özgür sari’dan oluşan
raindog[zakkum] grubu, z organization tarafından
ikincisi düzenlenen placebo party 2’de sahne
alıyor.
30 Mart 2005 çarşamba gecesi dummy rock bar’da
(inkılap sk, 15/a, kızılay-
tel:435 47 77) gerçekleşecek olan etkinlikte,
raindog[zakkum] 30’a yakın placebo cover’ı
ile sahnedeki yerini alacak. ayrıca placebo video
klipleri, konser görüntüleri ve sahne arkası
kayıtlarından oluşan görsel materyaller
de dvd projeksiyonu ile sunulacak.
etkinlik, saat 21.00'da baslayacaktir.
 
raindog @ BritPop Party!!!!

Z Organization tarafından, 27 nisan çarşamba akşamı 21.00’da garage rock bar’da düzenlenecek olan Brit Pop Party erkinliğinde; radiohead, oasis, pulp, suede, blur, the cure, the smiths, morrissey, james, happy mondays, david bowie, pixies, dEUS, roxy music, t-rex, franz ferdinand, the killers, cockney rebel, joy division, mansun, the verve, venus in furs, placebo, manic street preachers, interpol, bauhaus, new order, siouxsie & the banshees, stereophonics, keane, ash gibi brit ve glam etkilesimli gruplara ait görsel materyaller, dvd projeksiyonu ile sunulacak. ayrica, brit repertuarda ankara’nın yegane grubu olan raindog[zakkum], sahne alacak ve sırf brit pop içerikli bir repertuarla seyircisi ile buluşacak.
 
z organization tarafindan 20 mayis 2005 cuma gecesi, dummy rock bar'da, brit repertuarda ankara’nın yegane ismi olan raindog[zakkum]'un canli performansi ile birlikte düzenlenecek olan radiohead party, saat: 21.00’da baslayacak.
raindog[zakkum]'un 20'den fazla radiohead sarkisi cover'layacagi gecede meeting people is easy, 7 television commercials dvd'leri ve çesitli videokliplerin barkovizyondan gösterilecegi dvd projeksiyonu da geceye renk katacak.
gecenin biletleri 5 ytl olup, biletler ya etkinlik gecesi kapidan, ya da daha önceden (0535 567 36 50) numarali telefon ile aysun sahin'e ulaşılması yoluyla temin edilebilecek.(etkinlik öncesi topluca alinan biletlerde indirim söz konusudur!)
soru ya da önerileriniz için: [email protected]




699468.jpg
 
yusuf bence iyi bir adam,benimde sevmediğim yönleri olmasına rağmen,bir iki kere gittim,bir tanesi yılbaşında dummydeydi,baya eğlendik
albüm konusu ise daha çalışmaları gereken bir konu :dan :zipla
 
bence gayet başarılılar..farklılığa ihtiyaç var ve hem repertuar açısından hemde sahne performansı(ki yusufu kastediorum)açısından dier gruplardan ayrılıolar..nediim yolları açık olsun
 
bence yusufada grubuda herkes çok önyargılı bakıo.bence yusuf abi gerçekten iyi bir insan sadece insanları çok fazla takan sallayan biri değil ama buda onun insanları küçümsediğini göstermez ayrıca müzikal açıdanda bence şuan albüm çıksa mesala piysadaki çoğu albümden daha iyi bir albüm olur açıkcası.neyse dinlemeyi özledim i gece çıkmak lazım ...
 
en son pulp ta izledim bok gibilerdi toplam da 20 parca ya soledıler ya solemedıler ama 3 saat sahnede kaldılar.. raindog cok bozulmus eskıden boole dııldı 2000 yılına gerı donup ızlemek ısterdım ama bugun dibimde calsalar kacar giderim.. sizden geçmiş arkadaslar bırakın bu işleri gidinbaşka sektörlerde şansınızı deneyin..
 
Geri
Üst