Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

TurkRock aracılığıyla alış-veriş yaptığım kişiler;
  • @diabolique : İlk alışverişimizi koşarak dolmuş durağında gerçekleştirmiştik kendisiyle.. manyetik, pedal, amfi çok fazla alışveriş yapmışlığımız var :)
  • @mecmast : MS screamerı almıştım kendisinden.
  • @Dragkul : Yanlış hatırlamıyorsam kendisine geçen kış MS Shakti Twin satmıştım.
  • @devastator : Selçuk abiyle de strat köprü - Ms screamer takası yapmışlığız var. Gövdeye oturtma konusunda baya sabretmişti bana :)
  • @Mspozitron : Herhalde en çok alış veriş yaptığım kişi Mustafa abidir. Çok fazla pedal gönderip, almışlığım var kendisinden.
Yukarıda yazdığım kişiler ticaret ahlakına ve alış veriş sürecinde kibar ve anlayışlı oldukları için hepsine teşekkür ediyorum.. Alış-veriş yapmayıpta bu özelliklere sahip olan buranın iki katı kadar daha kişi sayarım :)

Liste bana sanki az gibi geldi bi bu kadar daha var gibi duruyor. Ola ki alış-veriş yapıpta unuttuğum varsa bana mesaj olarak hatırlatırsa sevinirim..
 
yakın zaman önce, @saftirik elmer nickli kişiden zoom g1xn aldım. Kendisi ile daha önce de, birkaç sefer alışverişim olmuştu. Ve bu zoomda da beni şaşırtmadı. Bahsettiği gibi tertemiz prosesor, şahane bir paketleme ve zamanında kargo. Kargo ulaştığında da arayıp benden cihaz ve kargolama ile ilgili durum bilgisi alması da cabası :).

teşekkürler Mehmet. Güvenilir insansın vesselam...
 
@saftirik elmer ten dün aldığım elektro gitar bugun bana sorunsuz şekilde ulaştı.Aldığım gitardan memnun oldum çünkü çok iyi bakmış tertemiz.Tüm sorularıma sabırla ve sıcakkanlılıkla cevap verdi ürünü almadan önce.Teşekkür ediyorum kendisine.:)
 
@saftirik elmer ten dün aldığım elektro gitar bugun bana sorunsuz şekilde ulaştı.Aldığım gitardan memnun oldum çünkü çok iyi bakmış tertemiz.Tüm sorularıma sabırla ve sıcakkanlılıkla cevap verdi ürünü almadan önce.Teşekkür ediyorum kendisine.:)

Çok teşekkürler, Bende aynı şekilde size teşekkür ederim. Güven konusunda da ayrıca teşekkürler, güle güle kullanın. :)
 
@pinkpanther 'den 2 takım Elixir Akustik gitar teli aldım.. Gerçi alalı 1,5 ayı geçmesine rağmen ancak fırsat bulup iki gün önce gitarıma takabildim :cautious:.. Çok temiz ve hızlı bir alışveriş oldu.. Tellerin ücretini ödememle, kargoya verilmeleri arasında belki 5 dakika geçti, hatta daha önce bile kargoya vermiş olabilir.. Hem tellerden ultra memnun kaldığım için, hem de gayet pozitif geçen alışveriş için kendisine teşekkür ederim..
 
@Cibsın Lö Pol nickli Furkandan Line 6 pod x3 aldım. Aldığım o ürünü şu an satıyorum. Gerekli olan açıklamalar linkteki ilanda mevcut. Satılık - Line 6 Pod X3 (sorunlu, Dolayısla Uygun Fiyatlı)
Ürün satılırsa ilandaki açıklamayı buraya tekrar kopyalayacağım. Daha önceden aynı kişi farklı nicklerle (imzasında diğer nicklerini de görebilirsiniz) üründe belirtiği sorun ile ilgili açtığı 2 konu linkini de aşağıda paylaşıyorum. Bu arada ürünü almadan önce bu konuları okumuştum. Konularda ve satarken bana da belirttiği gibi kulaklık girişinde problem olduğunu söylemişti. Diğer problemle (ses sorunu diye açılan konu başlığı) ilgi satış esnasında bir açıklama yapmadı. Söylediği sadece kulaklık çıkışında problem olduğuydu. İlanı şu an yayında değil haliyle fakat sadece kulaklık çıkışında sorun var şeklinde ilan konu açıklaması vardı.
Ancak eve gelip right ve left outputlardan denememde çok fazla cızırtı, hışırtının olduğunu farkettim. whatsaptan yazdım, video gönderdim. Problemin benim kablolarımdan kaynaklandığını söyledi. İlanda da belirttiğim gibi o kadar açtığı konudan sonra, sadece kulaklık çıkışında sorun var diye satarken böyle söylemesine çok şaşırdım. O aralar durumun üzerine gidemedim. Şimdi elimden çıkartırken ürünün geçmişiyle ilgili açıklama yapma gereği duydum. @diabolique haklı isteği üzerine de daha sonra alışveriş yapacak insanlar için bu ismin burada kayıtlı tutulmasının daha iyi olacağına karar verdim.
Pod X3 Kulaklık Sorunu
Pod X3 Ses Sorunu...
 
Geri
Üst