Nefes (Rock) - İzmir

Hayal kurmadan nasıl yaşanır?

nefes.gif


Almadan nasıl yaşanırsa öyle..
 
NEFES..

nefeshepsi.gif

Grubun temelleri ;1999 yilinda Anil(vokal.),Gürkan (bas),Alp (gtr.),Göksu (davul)dörtlüsünün JACK DANIAEL'S i kurmasiyla atilmış.

2000 yilinda Baris(k-org) gruba dahil olmuş.2002 yilinda Barisin gruptan ayrilip Pacmen e dahil olmasi ,Göksunun askere gitmesi,Anilin bademcik ameliyati olmasindan dolayi grupta birçok eleman degisikligi yasanmış..

2002 nin agustosunda baslayan bu bocalama devresi 2003 ilkbaharinda Anil ve Göks'nun sagsalim gelmesiyle son bulmuş.2003 yazinda gitaristleri Alp gruptan ayrilmış.Gitarist arayisları Eser in gruba katilmasiyla son bulmuş.

Fakat kara bulutlar grubun üstünde dolasmaya devam etmiş ve 2003 yilinin kasim ayinda Gürkan gruptan ayrilarak Pacmen'e dahil olmuş.Onun yerine ise Pacmen in basçisi Cem geçmiş.Iste bu noktada isler biraz karismış .

2004 yilinin ilk aylarinda Baris ve Gürkan'in grubu Pacmen,solist arayisina baslamış ve kim gelmiş tahmin edin !!!! ANIL.(hehe)

Anil'in Pacmen'e dahil olmasiyla JACK DANIAEL'S ismi İzmir gece yasantisinin mazisine gömüldü.(O zamanları bilenlerin çocuklarına anlatıcak güzel hikayeleri mutlaka vardır..Benim jenerasyonumun en tatlı yıllarıydı..)

Pacmen 5 kisilik kadrosunu (Anil,Gürkan,Baris,Tugyan,Tarik) 7 ay kadar koruyabilmiş.Gitaristleri Tugyan 2004 yazinda gruptan ayrilarak yerini Ömer'e birakmış.Bu degisikligin ardindan 2004 araliginda Gürkan ile Baris askere gitmiş.Grup 2005 haziranina kadar klavyesiz müzik yapma karari almış ve bas gitar açigini Fatih ile doldurmuş.Vatani görevlerini tamamlayan arkadaslarının geri dönmesiyle grub yeni bir olusma girmiş.

Anil vokalistligin yaninda gitaristliğide üstlenmiş.Davulda yine bir degisiklige gidilmiş ve grubun isim babasi Serhan gruba dahil olmuş.Böylece Nefes bugünkü kadrosunu olusturmuş.
Hep iz bırakanlardan olan Grup Üyeleri daha da sağlam yollarına devam ediyor.
*Masmavi açık bir gökyüzü hep sizinle olsun..
 
Yalnız insanın hevesini kursağında bırakıyor görüntüler en azından şarkıları dinleseydik tam olarak..Çok güzel olmuş başarılar dilerim.doğru olanı yaptınız gerçekten İzmir müzik piyasası çok kaliteli müzisyenlere sahip olduğu halde hala çok eksiği var.
 
arkadaşlar sitenize repertuarınızı eklemişsiniz, altı çizili olan parçalarınızın açılması gerekiyo sanırım ama tıklanınca açılmıyolar...
bu sorunu acilen çözün çünkü merak ediyoruz ya allahallah.
zaten gelmiyosunuz izmire unuttunuz izmiri varyaa...
gerçi burdakilerde sizi unutmuşa benziyolar, kimseden msj falan yok...
 
Arkadaşlar sizi ilk çarsamba günü oldcityde izledim. İstanbulda izlediğim en iyi gruplardansınız sizi takipdeyim
perşembe ve cumartesi voododayım NEFES'im ensenizde
:) iyiki gelmişsiniz istanbula :)
 
Cumartesi sizi izledim bayıldım öldüm bittim (eti eti eti)
izmirden gelmişsiniz hoşgeldiniz eminim izmir sizi özlüyordur. Size tavsiyem albüm için calışın ve konserlere cıkın cünkü sahne perfonmansınız sahnede duruşunuz yaptığınız coverler dinleyecegi ilişkisi gercek bir orkestrasyon düzenleme sahne rahatlığı (pişmişliği) hepsi tam olarak yerinde albüm ve konserler için gerektiren özellikler.
Başarılarınızın devamını diler istanbula sizin gibi kaliteli müzisyenler geldikce istanbulu daha cok seviyorum ve
tabiki FENERBAHCE mi :)
 
Şu an Pacman nerde ve ne zaman çıkıyor... ? Dungeon'da sık sık dinliyordum ama daha sonra Ooze'da erken saatlerde çıktıkları için uzun zamandır dinleyemedim.. Özledik yahuuuu...
 
offff... istanbullara gitmişiniz , foruma biraz bakınca anladım.. Uzun süre dinleyemeyecez herhalde.. Umarım ist size başarının kapılarını açar...
 
Ya cocuklar sizi bulmak nekadar zor bi iş yaaa Nefes izmir yazıyor forumları okumasam wallahi sizi bulamam
şunu istanbul diye değiştirin
 
Cok yakışıklı cocuklarsınız yaaa eminim kızlar parcalıyordur :) yakında bizde toplu halde parcalamaya gelicegiz firma olarak :) Vokallve klavyeciye bol bol öpücükler hepinizi seviyoruz
 
Geri
Üst