Yabancı Diziler

Ben de pirateproxy.net ve eztv kullanıyorum. Dizimag hayattan soğutuyor takıla takıla. Tek problem Dizimag in çevirmenleri çalması sonucu oluşan altyazıların divxplanet, turkcealtyazi gibi sitelerde çok geç çıkması. Benim için problem değil de, kız arkadaşım yanımda olunca dizimagden takıla takıla izlemek zorunda kalıyoruz.
 
dizimag çevirmen çaldığı falan yok. kendi çevirmenleri ile divxplanet çevirmenleri farklı kişiler. divxplanet ta geç çıkmasının nedeni tamamen kendi rahatlıkları.
 
Fringe, Supernatural, Game of Thrones, Suits, Doctor Who, Battlestar Galactica, Continuum, Person of Interest, Falling Skies, Arrow, Walking Dead, Revolution, How I Met Your Mother...

Hepsi farklı türde ve bence kalburüstü diziler.
Yeni başlayan ve ikinci bölümü yayınlanan Goodwin Games de keyifli, eğlenceli bir diziye benziyor...
 
Ailemizin dedektifi Rizzoli ve kankası Dr. Isles'ın dizisi Rizzoli & Isles geri döndü, yeni sezon başladı. Çok öyle ahım şahım bir dizi sayılmaz ama ben çok seviyorum. Hem mizah unsuru hem Boston'da geçmesiyle hoşuma gidiyor.

Yaz dönemi dizi kıtlığı çekenler için Stephen King romanından uyarlama yeni dizi var. Under The Dome adıyla başlamış. Henüz izlemedim ama hakkında şu yazıyı okudum ve gideri var diye düşündüm http://www.otekisinema.com/under-the-dome-dizisi-yeni-lost-mu-olacak

Sonra gene yaz dizisi olarak başlayan tutulan Continuum'un ikinci sezonu devam ediyor. Dallanıp budaklanan senaryosuyla kapitalizme de dokunduran epey iddialı hikayeler anlatıyor. Zaten zaman yolculuğu olsun çamurdan olsun.
 
Yalnız Black Books'da kullanılan dilde bir şey yok, gayet güzel konuşuyorlar. Ama o The Inbetweeners'da ki ergenler nedir abi öyle, ağızlarına tel zımbayla vurasım geldi. Böyle bir İngilizce olamaz lan hayattan soğudum. Hani aramızdan İngilizce biliyorum diyeni git bunların arasına koy, "iki yumurta istiyorum lütfen" ile kalır. Alt yazılar olmasa dizinin yarısında kaybolurum.
 
ısrarla "HANNIBAL" izleyin diyorum. yeni sezonda vikings'i cnbc-e verecekmiş. ha bir de jonathan ryhse meyers ın "DRACULA" diye dizisi başlayacak. onu da merak ediyom. hannibal gibi nbc dizisi olacak.
 
Şu ana kadar yalnız 8 bölümü var ve geleceği de nispeten belirsiz gözüküyor; fakat HBO ve Chris O'Dowd isimlerinin yan yana gelişi bende olduğu gibi hafiften bir tebessüm etmenizi sağlıyorsa Family Tree'ye bir göz atın derim. Aile soy ağacının peşinden gidip araştırmaya çalışan bir adamın hikayeleri... Umarım devam ettirirler bu diziyi.
 
şu dexter,mad men gibi geri kaldığım dizileri bitireyim ona da başlayacağım. chris o'dowd ın "moone boy" dizisini de şiddetle öneriyorum. 6 bölümlük ve ikinci sezonu da olacak. 80 ler sonunda irlanda da geçiyor. neşeli günler tadında.kafa biraz daha vecihi kıvamında.
 
Bilim kurgu bu yea deyip burun kıvıranlar oluyor bazı dizilere ama Continuum fena şahlandı ikinci sezonunda. Geçen haftaki bölümde bir protestolar polisle çatışmalar konu edildi ki hayran kaldım. Taraf tutmadan, şu haklı bu haksız mesajı vermeden objektif bir biçimde verdiler bütün sahneleri.

Coupling ise izlemeye de konuşmaya da doyulmaz. Kurgu manyağı yapıyor insanı. Bazen gülmekten izleyemiyorsun, bazen "ulan onu da nasıl düşündün de yazdın" diye kafana takılıyor konuyu kaçırıyorsun.
 
Hell on wheels
Dexter
Person of interest
The walking dead
Supernatural
Its allways sunny in philedelphia
How i met your mother
Da vinci's demons
Game of thrones
Teen Wolf (birazcık ergen dizisi :D ama insanı sıkmıyor hiçbişey yokken izlenir)
 
Geri
Üst