ZıwanA (Alternatif) - Bursa

Arkadaşlar, cumartesi günkü rahatsızlığım nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldım umarım bana kızmamışsınızdır..
Hako, Şener'i göremedim daha ama anfisiz gelmeyeceğini umuyorum onun. Neyse, haberleşiriz daha sonra..
Sevgiler...
 
dün garagedaydım arkadaşlar, aslında gitmem gerekiyodu ama hako ısrar edince kıramadım kalıp dinledim. bu hafta daha iyi gördüm sizi sound olarak bide neşeliydiniz yorgunluğunuzu almışmıydınız ne , geçen sefer sahnede çok yorgun tiplerdiniz, bide 5 saat çalıodunuz heralde o yüzden. neyse tam gaz devam arkadaşlar , hadi kolay gelsin. 2 hafta sonra bi bursaya gelicem orda da çaçaronda görüşürüz heralde uğrayabilirsem.
 
dün gece sıkıldık naapalım naapalım hadi garage a gidelim dedik. iyiki gitmişiz zıwana yı dinleme fısratım oldu gayet professional bi performanstı. Durak olarak başarılar dileriz.
 
Cumartesi gelen eğlenen ve de iyi dileklerinin sunan tüm arkadaşlara afiyet olsun öncelikle ;) Turgut'cum Bursa'ya bekliorum (her cuma Çaçaron'dayız..) Sesler yine yalandı ama biz baya gazdık Cumartesi,sölemiştim zaten sana :LOL:
Voltran kardeşlerim,siz de sağolun..Haftaya görüşürüz,bi de bikaç nacizhane önerim olcak size gelirseniz,ok..Durak grubuna da eyvallahlar bizden..
Son olarak:
Her Cuma Bursa Çaçaron Bar'dayız..
Her Cumartesi bilindiği gibi Ankara Garage Bar
Ayrıca artık Ankara'ya bir gece için gelmicez,Cumartesi dışında bir gece daha Ankara'da sahne alıcaz..Perşembe ya da (belki) Cuma..Barın ismini daha sonra bildiricem..
Zıwana İstanbul'da da sahne almaya başlıyacak..Haftaiçi İstanbul yapıp,kesinlik kazandırıp size bildiricem..

Ve bu sefer gerçekten son: Demomuzu yakında sunuyoruz hepinize..Önümüzdeki hafta muhtemelen dinleyebileceksiniz..

Herkese sewgilerrr saygılar..
 
c.tesi geliriz büyük ihtimal ama programda bi deişiklik olucak heralde... c.tesi DeM çıkıcak sizden önce... belki ilerde aynı gün çalarız tekrar... en azıdan biz bunun için çok çalışıcaz :) c.tesi gelip bulurum sizi, söyliiceklerinizi merak ettim... kolay gelsin....
 
DeM'den de ZıwanA'ya kocaman başarılar yarın akşam...Ardarda milletin yüreğini hop hop hoplatmak üzere :) Tanışırız da umarım...
Başarılar...

Edit: Yorgunluktan yarın yerine dün yazmışım da eheheheh :)
 
iyi iyi garage kaynak olcak bu c.tesi. hako bu hafta nolcak bakim her hafta değişik geliosunuz bana :) gerçi fazla izleyemiycez bu sefer sizi gece istanbula yollanacazda. english man in new yorku işlk başlarda çalında dinleyip gidiyim bari:).
 
Sen iste paşam,çalmam mı..Bu hafta güzel olcak,amfiyi de getiriorum..Dem'e de yoğun ilgi var,dinlemedim ama sewiliyo baya sanırım,valla dolarsa bar güzel olur,yorgun gelcez bilion bu akşam Bursa'da calıoz...Neyse kardeşim oper..
 
ehueh sağol paşam. abi sizin işde zor ya , ben ümitköyden kızılaya gidip geliyorum bitiyorum siz taa bursadan geliyosunuz. hadi bakalım yarın eğlenelim dağıtalım, dem de iyidir, güzel c.tesi olur eminim. görüşmek üzre..
 
eliniz ağzınız dert görmesin valla ;) çok eglenceliydi hatta okadar coşturdunuz ki çok tuhaf manzaralarla karşılaştık coşanlar sağolsun koptuk bizde :kaydim :LOL: bu cumartesi yokum artık benim yerimede coşun siz :dans başarılar :metal :metalhead
 
bu c.tesi süperdiniz bravo. hakanın kravatı bitirdi zaten :) sound da iyiydi, sadece hakanın yanındaki gitarın sololarda sesi çok az geliyodu aklınızda olsun. haftaya görüşürüz, size bi bar daha ayarlayalımda gelince bari 2 yerde çıkın okadar yol geldiğinize değsin.
 
Geri
Üst