Origam (Metal) - Ankara

Kemalciğim çok geçmiş olsun bayağı rötarlı bir yazı oldu biliyorum fakat özür dilerim.Sağlık sorunları değilde müzik ve çoşkunun başlıkta yer etmesi dileğiyle :D :metalhead
 
aiolos demiş ki:
aramam falan yetmedi burdan da söyleyim bari,iyiki doğdun başımın belası :D şimdi bu mesajı da geç oldu diye beğenmez ama olsun ;)

geç olsun güç olmasın sevgili cadıcım :)

bu vesileyle zat-ı muhteremin mübarek doğum gününü bir kez daha kutlamış olayım...nur-i aynım,can dostum güzel insan,sevgili mat :)
 
eveeeeet biraz geç oldu ama şimdi ilk deneme fotomuzu koyalım ardından da diğerleri gelsin ;)

İşte sizlere Pentagram Icon fotoğrafları:

Origam & Pentagram ;)

resim1503mf.jpg
 
kesinlikle anlata anlata bitirilemeyecek yaşayınca anlaşılacak bir geceydi ...
birisine bu geceyi anlatırken kendimden geçiyorum 32 diş birden gülerek heyecanlı heyecanlı anlatıyorum daha doğrusu anlatamıyorum :D
ki fotoların çoğunda da mutluluktan ağzımızın kulaklarımıza vardığı görülmekte ... :twisted:
 
nevermore demiş ki:
Ahanda Pentagram tribute ve Origam'dan GMSTKP , sesler biraz patlamış ama olsun ceken arkadasın eline saglık , tanımıyoruz kendisini , tesekkür ederiz :)
http://www.hemenpaylas.com/download/920269/GSTKP.avi.html

O arkadaş ben oluyorum :) . İlk olarak http://www.mezarkabul.tk(veya http://www.mezarkabul.net) forumlarında linkini vermiştim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Elimden geleni yaptım. Dijital kameram malesef pek iyi birşey değil, ortam da çekim yapmaya müsait değildi zaten. Daha iyisini çekenleri gördüm, benden daha öndelerdi, daha iyi açıya sahiplerdi ve makinaları çok daha iyiydi. Fakat o videolar ortalarda yok. Ben de merakla bekliyorum.
 
Evet evet Tayfun haklıdır. Hatta artık her grubun bir elemanı Greenpeace temsilcisi olmalıdır. ;) :) Unutmayalım ki Heavy Metal' in savunduğu,koruduğu ve benimsediği değerlerin başında doğa ve doğal yaşamı korumak gelmektedir. (bkz. Eric Adams' ın Wild Life & Wild Times DVD' si ;) her ne kadar avcılıkla ilgili olsada DVD, adamlar yayla okla mızrakla yani doğal ve eski yöntemlerle avlanıyorlar. Av yasağı ve hayvanların soyunu korumak gibi değerlerede son derece önem veriyolar. )

Bu arada hoşgeldin Tayfun' cum. En kısa sürede kibriti çakalım yine. Çalışmalara kaldığımız yerden full abanalım. :twisted:
 
Geri
Üst