51 PromiL(Rock) - Ankara

popic3.jpg
 
sizi tebrik ediyorum gayet güzel parçalar, dinledim ecenin sesi güzel,cilekeş cover ı da iyi olmuş ank.üniv. konserini kaçırdık neyse bi dahaki sefere!başarıların devamı gelir umarım, hoşçakalınn
 
Arkadaşlar geçenky okul partimizde gerçekten çok eğlendik sayenizde, hepinize arkadaşlarım adına ayrı ayrı tebrikler we bundan soora da başarılar dilerim! umarız gene okul partilerimizde sizleri görürüz bundan sora sizsiz parti olmas gibi çünkü!
hepciinize slmlar kucak dolusu sewgiler..
 
selam 51 promil parçalarınızı dinledim kayıtlar ev olmasına ragmen güzel, ama vokal ile müzik biraz bagımsız gibi kalmıs sanki.. neyse.. yinede cok guzel ;)

Bu arada bu İrem olayını ben yeni duydum biraz arastırdım netten ek$i de 'hikaye yalan' deniyo.. ne iş.. gerçekten yalanmıymıs yauu .. o kadar bosa mı duygulandık biz :LOL: Yalansa İrem'e yinede sevgiler !

Gelip dinlemek isterdim sizi ama burda iş güç okul falan malum, ama ins gelcem bigün...

eyyvalla
 
Foruma yeni üye oldum ama hep takip ediodum sizi süpersiniz arkadaşlar pazar sizi izlemeye gelicem ece'nin seside bi harika sizde bi harikasın başarılar dilerim size...
 
Çayyolu festivali için neden bu kadar fedakarlık yaptığımızı,onca insanla kavga ettiğimizi,herşeyimizi bırakıp festivale koştuğumuzu,ekipman bulmak için insanlara yalvardığımızı,anlamıyorum!!!İnanılmaz iyi bir organizasyon olduğu için mi, organizasyonu düzenleyen herkesin;oraya sadece babasının hayrına gelen müzisyenlere gösterdiği saygıdan dolayı mı??yoksa inanılmaz seyirci kitlesi mi??

İnanılmaz seyirci olmasa da bizim için yeterli olan sevenlerimize dinleyenlerimize,kısacası bizim için gelenlere,dostlarımıza teşekkür ediyorum(orda bulunan 5-6 jakın ya da tum girişlerin bozuk olmasına rağmen dinledikleri 3 şarkı için!!)ve hepsinden özür diliyorum.

Biz oraya köle olarak gelmedik konser vermek zorunda da değildik.Öküzün birinin muamelesi yüzünden sahneden inipte gidicektik, Ezgi'nin hatrına kaldık.Laftan anlamayan insanların ortasında kaldık.Suçlu biz olduk.


Tüm zorluklara rağmen biz yarın akşam İstanbul'a yola çıkıcaz.Sonraki günde İstanbul'da,İremle konserimiz olucak.Hepinizi bekliyoruz...DİLERİZ HİÇ BİR AKSİLİK OLMAZZ!!!

NOT:Küfür için özür dilerim ancak inanın "öküz" bazı insanlar için küfür değildir!!
 
Selam 51 Promil ! Bugun çayyolunda izledim sizi...

Birincisi kafana takma dostum sizlik bir sorun yok...
Organizasyon berbat , seyirci berbat , ses sistemi berbat ...

Sonbaharda , ( 5-10 tane ufak el afişi hariç ) hiç reklam afiş vs. yapmadan berbat bir sahne kurup açıkhava festivali düzenlersen böyle olur tabii...

Eskiden bu şenlik başka bir kurum tarafından organize ediliyordu bu sene degişti ve herşey berbat oldu...

Size gelince ( ilk kez dinledim )

Ufak tefek sorunlar olmasına ragmen ( muhtemelen organizasyonun suçu olan sorunlar ) yaşınıza göre tarzınızda gayet başarılısınız , tebrik ederim başarılar...Kolay gelsin...
 
avatardan tanıdığım kadarıyla seni gördüm galiba :D teşekkürler. Aslında sahneyi ve sistemi beğendim de iyi bi tonemestir la çok güzel bi ses çıkabilirdi. İstanbul öncesi kötü bi performans oldu hatta olamadı neyse başka sefere tekrar gelenlere teşekkürler.
 
İrem'in şarkıyla karıştırmıştır :)

Ellerinize sağlık olm yine de onca şeye rağmen iyiydiniz.Tecrübe hepsi tecrübe.ilerde dönüp tebessümle bakarsınız bunlara da ulen ne hallerde çaldık ama yine de iyiydik diye :) Ece'de oturtuyor iyice...Fotoğraflarınız yollarım 3 tane çekebildim :)
Yarın birlikteyiz yine bakalım kardeşlerim benim :)
Öptüm kocaman hepinizi...
 
Geri
Üst